-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توهم مدير برنامه هاي رونالدو: كريس بهترين بازيكن تاريخ فوتبال است
او كه مدير برنامه هاي ژوزه مورينيو نيز هست، ادعا كرد كه رونالدو نسبت به بازيكناني مانند پله، مارادونا و مسي بازيكن بهتري است.
خورخه مندس، مدير برنامه هاي كريس رونالدو، ادعا كرد كه اين بازيكن بهترين بازيكن تاريخ فوتبال است.
مندس در گفتگو با نشريه اكسپرس در مورد انتقال هايي كه در مورد دوران كاري اش انجام داده، از جمله انتقال كريس رونالدو از منچستريونايتد به رئال مادريد در سال 2009 گفته است.
او كه مدير برنامه هاي ژوزه مورينيو نيز هست، ادعا كرد كه رونالدو نسبت به بازيكناني مانند پله، مارادونا و مسي بازيكن بهتري است.
" فكر مي كنم اين به دليل سرعت بالا، تكنيك و قدرت او در بازي هوايي باشد. با گذشت زمان بقيه نيز با من هم عقيده مي شوند. مسي بازيكن بزرگي است، در اين ترديدي وجود ندارد اما شور و اشتياق، شخصيت و كيفيت بالا، كريس را متمايز مي كند. او در حال حاضر در كنار بهترين مربي تاريخ فوتبال كار مي كند."
مندس همچنين ژوزه مورينيو را مورد ستايش قرار داد و گفت:" او يك نابغه است كه همه چيز دارد. خواهيم ديد كه در 500 سال آينده هم كسي مانند او نخواهد آمد
منبع:goal.com
-
یادداشت: به پاس توپهای طلاییاي که او برای دیگران ساخت؛توپ طلا را به ژاوی بدهید
دوشنبهای که میآید، تردید ما را فراخواهد گرفت؛ مسی، ژاوی یا اینیستا؟ یکی از این سه توپ طلای 2010 را خواهد ربود و اینکه هر سهشان از یک تیم هستند، به خوبی به ما میگوید در کنار هم چه پتانسیلی (برای تیم) به وجود میآورند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتبال با 11 بازیکن بازی میشود به علاوه یک توپ و مابقی، حرکات هستند و بس. آنها در زمینی 60 در 100 متر بازی میکنند و همه چیز بستگی دارد به 2 پایشان نه چیزی دیگر. حالا چگونه تشخیص دهیم در یک ورزش تیمی بهترین فرد کدام است؟
- به خاطر نهایت کیفیت فردی: لئو مسی
- به خاطر کنترل توپ و شتاب در راستای ایجاد وزن در بازی از منطقه بازی خود و بهعنوان خالق نه یک بلکه 2 گل که میتواند زندگی هر فوتبالیستی را متمایز کند: آندرس اینیستا.
- به خاطر ثبات عملکرد و حضور بهعنوان برنامهریز که هر کسی در هر لحظهای کجا باشد: ژاوی ارناندس.
مسی هماکنون بهتر از آن چیزی است که 2 سال پیش بود یعنی نسبت به زمانی که توپ طلا را با برجا گذاشتن رکورد آرا تصاحب کرد.
او را حوالی محوطه 18 قدم بگذارید و اجازه دهید توپ به او برسد، آنوقت بهترین کارآیی را از او خواهید گرفت. به این اضافه کنید نقشی که کمابیش در نیم سال اخیر برعهده گرفته که اگر گل نزند پاس گل میدهد و زمینهچینیهای دیگری میکند.
همه چیز در 15 متر
این خلاف آن به نظر میآید ولی در اصل همان است یا احتمال دارد بهتر هم باشد. تفاوت در بازهای 15 متری است: 5 متر جلوتر یا 10 متر عقبتر. اما برای اینکه حرکت مثمرثمر واقع شود به منظور شکلگیری یک و دوی مسی- مسی که در آن هم نقش سازنده دارد و هم گلزن، دیگرانی باید باشند تا عمق بدهند.
یک گام کوچک به عقب از سوی نابغه آرژانتینی خوب است اگر یکی دیگر گامی کوچک به جلو بردارد. سپس نوبت پاسی است در کمال مطلوب،این باید با انتخاب لحظه درست، سرعت و جهت مناسب باشد. در مجموع، اتحادیهای از مهارتهای فردی!
پاداش نهایی، گل است. اما از نظر من ژست پاداش که همان گل باشد، از جلوتر آغاز میشود؛ از والدس، چون او نخستین بازیکن درون زمین است که توپ زیر پایش قرار میگیرد. در دفاع ساخت بازی پیگیری میشود و در خلال فضاهای اشغال شده یا اشغال نشده، جاگیری همه هافبکها و مهاجمان آغاز میشود. برای انجام این کار از بالا تا پایین و از چپ به راست زمین ما به یک هدایتکننده نیاز داریم: کنترل، سرعت و مکث. همه برعهده یک نفر است تا همیشه توپ داشته باشید. «مکث؟ تصمیم میگیری کجا و چه موقع استراحت کنی. ولی از سوی دیگر نه، هیچ وقفهای در کارت نیست. چگونه؟ توپ را به حرکت درمیآوری و همتیمیهایت فضاها را اشغال میکنند. شتاب؟ همان کار را انجام میدهی ولی سریعتر تا آتش شعلهور شود!»
بر این اساس تصمیم میگیرم که چه کسی را برگزینم و کدامها را نادیده بگیرم. خب، من روی ژاوی دست میگذارم؛ به خاطر قابلیت قائم به ذاتش در ساخت بازی و تعیین مقاطع (گوناگون) بازی. حالا با معیار تداوم عملکرد و حضور، سوال این است که چه کسی سال گذشته بیش از ژاوی بازی کرده است و چند مسابقه با حضور او به باخت انجامیده است (چه بارسا و چه اسپانیا)؟
از جایی که مسی کم آورد یعنی از یک جامجهانی با جمیع موانع و رقبا، ژاوی فاتحانه بیرون میآید و قهرمان میشود. هر چند جایی که اینیستا با گل طلاییاش همه را به خیابانها میکشاند، ژاوی در زمین حضور ندارد اما تفاوت این 2 از نظر من نه به جامجهانی که به ماههای پیش از آن مربوط میشود. اینیستا بسیاری از بازیهای بارسا را از دست میدهد و در عوض ژاوی به رکورد حضور خود میافزاید و حضور این پسر اهل تراسا، آنگونه نیست که امروز نمره 4 بگیرد و فردا نمره 10. او همیشه نمره میانگین 8 میگیرد و همین نمره میانگین 8 را هم برای کل تیم به ارمغان میآورد. طبیعتا مسابقات طولانی به 2 معنا هستند: یا مصدومیتها یا انواعی ویژه از خستگی. امروز ژاوی حتی بدون استراحت و در شرایط دشوار، قادر است همان سطح تضمین شده بازیاش را به نمایش بگذارد که این او را تعیینکنندهتر میکند.
رکوردشکنیها
اگر امسال مسی نتواند توپ طلا را ببرد ولی مطمئن مطمئن مطمئن هستم که او خواهد توانست نه فقط 2 که 4، 3 توپ طلایی را در عمرش ببرد. همانطور که میتوانستید بر اساس سن، تداوم و کیفیت 3 داستان متفاوت از توپ طلایی را درباره پلاتینی، فانباستن و من روایت کنید. مسی به نوبه خودش اگر در سال جامجهانی نبودیم، هیچ رقیبی نداشت. این واضح است. در این دوران هیچکس نمیتواند از پس آنچه مهاجم آرژانتینی انجام دهد، برآید؛ چیزی که حتی همتیمیهای او در بارسا و لاسلکسیون (آرژانتین) نیز به آن معترفند.
نمونهای برای همه
اگر اینیستا امسال نتواند برنده شود ولی با یا بدون این جایزه هم او پا به تالار افتخارات تاریخی خواهد گذاشت؛ چه در باشگاه و چه تیم ملی. اینها بسیار بیش از عناوین انفرادی ارزش دارند. در عوض برای ژاوی در این سن مساله حالا یا هیچوقت مطرح است. در این مورد نوعی همدلی مشهود هم بین این سه وجود دارد که از مرزهای شخصيشان به بیرون درز کرده چون آنها مثل دیگر بچههای عادی احساسات و عقایدشان را به همتیمیها، دوستان و خانوادهشان میگویند. این 3 پسر متواضع نمونهای برای جوانان این دوره و زمانه هستند.
یوهان کرویف
-
گزارش تصویری:وقتی گواردیولا نام برنده توپ طلا را از پاکت خارج کرد:لیوووونل مسسسی!
سایت گل- این پپ گواردیولا بود که به روی سن آمده و پاکت نام برنده توپ طلای سال 2010 فیفا را در دست گرفت. گواردیولا این پاکت را باز کرد و نامی را به زبان آورد که شاید خیلی از اسپانیایی ها را ناامید کرد: لیووووونل مسسسسسی!
اسپانیایی ها امیدهای فراوانی داشتند تا پس از بیش از 50 سال، توپ طلا نصیب اسپانیا شود ولی بدین ترتیب و با انتخاب مسی، لوئیس سوارس، تنها اسپانیایی تاریخ دنیای فوتبال است که توپ طلا را کسب کرده است!
-
نقل قول:
توهم مدير برنامه هاي رونالدو: كريس بهترين بازيكن تاريخ فوتبال است
خورخه مندس، مدير برنامه هاي كريس رونالدو، ادعا كرد كه اين بازيكن بهترين بازيكن تاريخ فوتبال است.
مندس در گفتگو با نشريه اكسپرس در مورد انتقال هايي كه در مورد دوران كاري اش انجام داده، از جمله انتقال كريس رونالدو از منچستريونايتد به رئال مادريد در سال 2009 گفته است.
" فكر مي كنم اين به دليل سرعت بالا، تكنيك و قدرت او در بازي هوايي باشد. با گذشت زمان بقيه نيز با من هم عقيده مي شوند. مسي بازيكن بزرگي است، در اين ترديدي وجود ندارد اما شور و اشتياق، شخصيت و كيفيت بالا، كريس را متمايز مي كند. او در حال حاضر در كنار بهترين مربي تاريخ فوتبال كار مي كند."
مندس همچنين ژوزه مورينيو را مورد ستايش قرار داد و گفت:" او يك نابغه است كه همه چيز دارد. خواهيم ديد كه در 500 سال آينده هم كسي مانند او نخواهد آمد
منبع:goal.com
یعنی بقیه بازیکنای لالیگا بوق هستن:toop:
این دیگه خیلی داغونه:hehee:
-
پاسخ مسی به انتقادها و حرفی کوبنده به رئال
pique.mihanblog.com
+ گفت و گوی اختصاصی: لیونل مسی از توپ طلا می گوید و به انتقادات پاسخ می دهد
گل دات کام موفق شد تا در مراسم معرفی کفشهای جدید لیونل مسی توسط کمپانی آدیداس، گفت و گوی اختصاصی را با دارنده توپ طلای سالهای 2010 و 2009 انجام دهد. سرخیو آگیلرا، رئیس گل دات کام اسپانیا با بهترین بازیکن دنیا صحبت کرد و صحبتهایش را با انتقاد از انتخاب مسی برای کسب توپ طلا آغاز کرد
گل دات کام: خیلی ها از اینکه باردیگر توپ طلا به تو رسیده انتقاد می کنند و این جنجالهایی را به همراه داشته. فکر می کنی عملکرد اخیرت مثل هت تریک مقابل رئال بتیس، به نحوی پاسخی برای این انتقادات بوده و به منزله اثبات توانایی هایت بوده؟
مسی: نه.من نیازی به اثبات خودم به کسی ندارم.من همان کاری را که همیشه انجام می دادم انجام دادم: تلاش برای ارائه بازیهای خوب در مسابقات و کمک به تیمم به بهترین نحو ممکن
گل دات کام: فکر می کنی برخی افراد و یا برخی رسانه ها با تو رفتار ناعادلانه ای دارند؟
مسی: واقعیت این است که برایم مهم نیست که رسانه ها چه می گویند.آنچه برای من مهم است، حرفهای هم تیمی هایم و افرادی که با من هستند، است . من فقط باید از آنها به خاطر حمایتشان تشکر کنم.
گل دات کام: برای تمام کسانی که از تو حمایت کردند، از جمله خوانندگان گل دات کام، چه حرفی برای گفتن داری؟
مسی: از حمایتشان تشکر می کنم و می خواهم جایزه توپ طلا را با آنها سهیم شوم. خیلی خوب است که بدانی که افرادی هستند که در هر صورت به من کمک می کنند و به حمایت از من می پردازند
گل دات کام: زمانی که جایزه توپ طلا را به نوکمپ و در مقابل چشمان هواداران بارسا آوردی، چه حسی داشتی؟
مسی: لحظه واقعا زیبایی بود. خیلی خوشحال بودم که این لذت را در کنار چابی و اینیستا و تمام بازیکنان تیم تجربه می کردم. فکر می کنم هواداران این پیغام را دریافتند که توپ طلا جایزه ای برای همه بود.
گل دات کام: این بارسلونا محدودیتی دارد؟
مسی: امیدوارم که بتوانیم به همین شیوه ای که مدتهاست بازی می کنیم،به بازی ادامه دهیم و بتوانیم عناوین قهرمانی زیادی کسب کنیم. ما فرصت فوق العاده ای داریم که به این افتخار برسیم و امیدوارم که از موفقیتهای بیشتری لذت ببریم.
گل دات کام: بارسلونا برای آنکه بتواند این سطح تسلط بر بازیها را حفظ کند، به چه چیزی نیاز دارد؟
مسی: فکر می کنم که باید به حفظ همین ذهنیت ادامه دهیم و بخواهیم که به همین شیوه بازی کنیم. ما مدتهایی طولانی برای آنکه بتوانیم این چنین بازی کنیم، تلاش کرده ایم و می توانیم به همین سبک بازی مان در سالهای آینده هم ادام دهیم
گل دات کام: نمی ترسی که ممکن است اتفاقی بیفتد که این روند متوقف شود؟ آیا تابه حال در مورد این ترس در رختکن تیمتان صحبت کرده اید؟
مسی: ما آنقدر مطمئنیم و آنقدر خوب تلاش می کنیم که تنها مثبت فکر می کنیم.ما می دانیم که روند موفقیتهای ما ممکن است در هر زمانی متوقف شود ولی ترجیح می دهیم تا به آن فکر هم نکنیم
گل دات کام: رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از ماه آینده دنبال خواهد شد. نظرت در مورد مصاف با آرسنال چیست؟ فکر می کنی که حریف بارسا ممکن است قهرمان اروپا شود؟
مسی: دور بعد کار خیلی سختی پیش رو خواهیم داشت، چون مقابل تیمی مثل آرسنال بازی می کنیم که با بازیکنان خیلی خوبی که دارد، حریف واقعا سختی است. البته انتظار داریم که به دور بعدی رقابتها صعود کنیم.اگر این کار را بکنیم، باید ببینیم که حریفان بعدی چه تیمهایی هستند، تیمهایی خطرناک ولی در هر صورت ما مرحله سخت و پیچیده ای را مقابلمان می بینیم
گل دات کام: آینده تیم ملی آرژانتین را چطور می بینی؟ آرژانتین به چه چیزی نیاز دارد تا بتواند بار دیگر در کوپا آمه ریکا به موفقیت برسد؟
مسی: ما عملکرد خوبی داریم و فرصتی استثنایی پیش روی ماست. این فرصت خوبی است تا از کشورمان دفاع کنیم و جام قهرمانی کوپا آمه ریکا را به همگان هدیه کنیم و شادی را به ملتمان بازگردانیم.»
گل دات کام: ما در گل دات کام همیشه دوست داریم تا گفت و گوهایمان را با این سوال به پایان ببریم. به یادماندنی ترین گلی که به ثمر رسانده ای کدام گل است؟
مسی: در میان تمام گلهایی که به ثمر رسانده ام، گلی که در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد در سال 2009 به ثمر رساندم را (عکس زیر) بیشتر از همه دوست داشتم. فکر می کنم گل خیلی مهمی برای من و بارسلونا بود و واقعیت این است که خاطرات خیلی شیرینی از آن گل دارم
گل دات کام: و به یاد ماندنی ترین گل تاریخ برای تو کدام است؟
مسی: (مکث می کند)..اااام.... راستش الان نمی توانم گل خاصی را نام ببرم
+ انتقاد مارادونا از بلاتر: صحبتهای او درمورد مسی مرا قلقلک نمی دهد
دیگو آرماندو مارادونا، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در گفت و گویی با رادیو 10 آرژانتین فرصت را برای پاسخگویی به صحبت های سپ بلاتر، که هفته پیش اعلام کرده بود که تفاوت مسی و مارادونا در ادب و تریبت آنهاست غنیمت شمرد.
بلاتر هفته گذشته در صحبتهایی به سی ان ان ورلد اسپورت گفت:« مسی و مارادونا هر دو بازیکن فوق العاده و بامهارتی هستند.آنها نمی توانند مهارتی بیشتر از این را به نمایش بگذارند.تنها تفاوت میان این دو نفر، ادب و ترتیب شخصی آنهاست.یکی از آنها هنوز در دنیای فوتبال است، فروتن است و اصلا درگیر زیاده روی ها نمی شود.ولی دیگری برعکس رفتار می کند.»
مارادونا در واکنش نسبت به صحبتهای بلاتر گفت:«بلاتر با این جنجال آفرینی مرا حتی قلقلک هم نداده است. »
مارادونا در ادامه به این نکته اشاره کرد که رابطه خوبی با مسی و خانواده اش دارد. او در پاسخ به سوالی در رابطه با مقایسه مسی با او گفت:«خوبی این ماجرااین است که زمانی که مرا با مسی مقایسه می کنند، دیگر بحث پله به میان نمی آید.»
pique.mihanblog.com
-
کارلس پویول: نمی توانم بارسا را بدون گواردیولا تصور کنم
او همچنین به هواداران بارسا اطمینان داد که قصد ندارد به این زودی ها از دنیای فوتبال خداحافظی کند
کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا، در مصاحبه با سایت اختصاصی این باشگاه، اعلام کرد که نمی تواند این باشگاه را بدون پپ گواردیولا تصور کند.
این در حالی است که این مربی سومین فصل حضورش در نوکمپ را سپری می کند.
"گواردیولا بهترین مربی برای ماست. همه چیز روبراه است و من نمی توانم بارسا را بدون پپ تصور کنم."
او همچنین به هواداران بارسا اطمینان داد که قصد ندارد به این زودی ها از دنیای فوتبال خداحافظی کند و می خواهد چند سال دیگر هم همچنان به حضوردر میادین ادامه دهد.
" من در حال حاضر 32 ساله هستم و از نظر فیزیکی شرایط خوبی دارم و از انگیزه و شور زیادی برای بازی کردن برخوردارم. امیدوارم بتوانم تا چند سال دیگر بازی کنم."
او در پاسخ به این سوال که آیا قصد دارند بار دیگر در یک فصل به شش قهرمانی برسند، گفت:" کار بسیار دشواری است. اینتر به این رکورد نزدیک شد و نشان دادند که این کار چقدر دشوار است.ما برای رسیدن به همه افتخارات
تلاش می کنیم و باید ببینیم که چه اتفاقاتی رخ خواهد دارد. ما از کاری که تاکنون انجام داده ایم، خوشحالیم اما برای تبدیل شدن به
بهترین تیم تاریخ، راه زیادی در پیش داریم."
پويول مصدوم شد
کاپيتان تيم فوتبال بارسلونا بازي برابر آلمريا را از دست داد.
به نقل از مارکا اسپانيا، کارلس پويول در بازي برابر راسينگ سانتاندر مصدوم شد و البته تعويض ديرهنگام وي فشار زيادي را روي زانويش وارد کرد.
کادر پزشکي تيم بارسلونا استراحت يک هفته اي را براي پويول تجويز کرده است و بنابراين ميشود انتظار داشت که اين مدافع کليدي بازي رفت برابر آلمريا را از دست بدهد.
هر دو بازي از دور رفت نيمه نهايي کوپادلري اسپانيا چهارشنبه اين هفته برگزار ميشود که طي آن بارسلونا ميزبان آلمريا است و رئال مادريد ميهمان سويا خواهد بود.
گزارش تصویری: پیراهنی که شاید برای مسی دردسرسازشود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- لیونل مسی در جریان دیدار شنبه شب بارسا مقابل راسینگ سانتاندر پیراهنی را زیر پیراهن اصلی اش برتن کرد که شاید برایش دردسرساز شود
مسی پس از گلی که به ثمر رساند، پیراهن اصلی اش را بالا زد و روی پیراهن زیری اش نوشته شده بود:« تولدت مبارک مامی» وبدین ترتیب گلش را به عنوان هدیه تولد به مادرش تقدیم کرد
اکنون این احتمال می رود که مسئولان کمیته برگزاری این رقابتها لیونل مسی را به این خاطر جریمه کنند.
سوبی سارتا: دانی آلوس می خواهد بماند و ما هم همین طور
مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در مورد جنجالهایی که برسر تمدید یا عدم تمدید قرارداد آلوس به گوش می رسد اظهار نظر کرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا روز شنبه از تمایل باشگاه بارسلونا برای حفظ دانی آلوس،مدافع برزیلی اش صحبت کرد.او ابراز تمایل کرد که دانی آلوس در بارسا بماند و روند مذاکرات برای تمدید قرارداد او به خوبی طی شود.
سوبی سارتا در صحبتهایی گفت:« دانی می خواهد بماند و ما هم می خواهیم که او بماند. »
سوبی سارتا در ادامه به این نکته اشاره کرد که هنوز پاسخی از سوی بازیکن برزیلی نسبت به پیشنهاد مالی بارسا داده نشده است ولی به نظر می رسد که این ستاره برزیلی با رقم پیشنهادی از سوی بارسا و اعتبار قراردادش که تا سال 2015 است .
مدیر ورزشی بارسا ادامه داد:« ما جلسه ای داشتیم و در حال بررسی این هستیم که اوضاع چطور پیش می رود.هر چند که می دانیم که مشکلاتی سر راه وجود دارد.من می دانم که دانی می خواهد بماند و ما هم می خواهیم که او بماند ولی باید این را روی کاغذ و در قالب یک قرارداد بیاوریم. ما همیشه خوشبین هستیم ولی باید واقع بین هم بود و به همین خاطر باید روی این پروژه کار کرد چون این فوتبال است
گواردیولا: باید این بازیکنان را ستود
مربی بارسلونا از سطح عملکرد تیمش راضی است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از استاندارد بالای نمایش تیمش در بازی با راسینگ سانتاندر ستایش کرده است.گلهای پدرو، لیونل مسی و آندرس اینیستا پیروزی آسانی را برای بلوگرانا رقم زد و فاصله آنها را با رئال مادرید به هفت امتیاز رساند، که البته رئال یک بازی کمتر انجام داده است.
این مربی از تیمش بسیار ستایش کرد: «میخواهم ارزش بسیاری به کاری بنهم که این تیم انجام میدهد. بازیکنان تلاش فوقالعادهای انجام میدهند و بازی در دو جبهه بسیار سخت است، اما با این حال تیم همیشه عالی است و آماده به وجود آوردن موقعیت است.برای مثال، امروز ما بی هیچ مشکلی در بازی با راسینگ بر اوضاع مسلط بودیم. امشب بازی خطرناکی داشتیم. پس از دیدارهایی به سختی دیدار در سنمامس (مقابل بیلبائو) یا ویامارین (مقابل بتیس)، نیاز به بازیکنانی در تیم داریم که به ما دست یاری بدهند، چون حالا یک گام از فینال فاصله داریم.»
گواردیولا از بویان دفاع کرد که در اواخر بازی به میدان رفت و باز هم نتوانست گل بزند: «او بازیکنی قدرتمند میشود، چون در طول سالها بسیار به ما کمک کرده و به این روند ادامه خواهد داد. او استعداد بازی در اینجا را دارد.»
-
کارلس پویول، کاپیتان باشگاه، در مصاحبه با «Betfair» شریک رسمی شرط بندی باشگاه، درباره وضع کنونی و آینده تیم، پپ گواردیولا و همچنین قهرمانی در جام جهانی صحبت کرد.
شما فکر می کنید بارسا این فصل نیز قهرمان لیگ می شود؟
«ما نمی توانیم بطور قطع مطمئن باشیم ولی امیدوارم که تا آخر فصل بتوانیم برای کسب عنوان قهرمانی رقابت کنیم. ویارئال و رئال مادرید هر دو تیم های خوبی هستند و آنها کار را برای ما آسان نمی کنند.»
پیروزی مقابل راسینگ، به این معنا بود که بارسای گورادیولا، به رکورد 14 برد پیاپی لیگ فرانک ریکارد در فصل 2005/06، دست یافته است.
بارسای امروز، اکنون در کتاب های تاریخ قرار گرفته است؛ نه فقط به دلیل عملکرد عالی شان، بلکه به دلیل رکورد فوق العاده 14 برد پیاپی که تنها یک رکورد برای اضافه کردن به فصلی از رکوردهاست.
برد هفته پیش مقابل مالاگا بدین معنا بود که تیم رکورد 27 بازی پیاپی بدون باخت در تمام رقابت ها را که در فصل 73/74 ثبت شده بود را شکسته است و برد این هفته مقابل راسینگ بدین معناست که تیم با رکورد تیم فرانک ریکارد - مربوط به فصل 2005/06 که در آن دو جام به دست آمد - برابری می کند. سفر بعدی تیم به هرکولس می تواند شاهد شکستن این رکورد شود و چه کسی می داند که این روند کی پایان می یابد!
-
کرویف: درخواست سیتی صحیح است؟ پس آلوس خداحافظ
آیا پیشنهادی که سران سیتی ارائه کرده اند صحت دارد؟ اگر این طور است که هیچ شکی در نهایی کردن این قرارداد نیست.آلوس خواهد رفت.نقطه سرخط
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- یوهان کرویف، اسطوره هلندی دنیای فوتبال در ستون هفتگی اش در روزنامه «ال پریودیکو» به بررسی احتمال انتقال دانی آلوس از رختکن بارسا به منچسترسیتی پرداخته است. این اسطوره هلندی فکر نمی کند که با جدایی آلوس از رختکن بارسا، ضربه بزرگی به تیم پپ گواردیولا وارد نمی شود و اعلام کرده که جدایی این ستاره برزیلی در امسال بهتر از آن است که آلوس سال آینده به عنوان بازیکن آزاد از رختکن بارسا جدا شود.
در مطلب کرویف می خوانیم:« بارسا تیمی احساسی است. چه با دانی آلوس و چه بدون او.بهتر است که او را داشته باشیم؟ قطعا بله…آیا پیشنهادی که منچسترسیتی برای جذب او ارائه کرده اند، واقعی است؟ اگر این طور است، حتی نباید برای حفظ مجدد او تلاش کرد. و نباید صبر کرد که او قراردادش در سال آتی به پایان برسد، چون در آن موقع به عنوان بازیکن آزاد از تیم جدا خواهد شد. باید گذاشت که او برود.همین و بس. هیچ کسی در شجاعت دانی آلوس و کیفیت او شکی ندارد. افزایش دو میلیون یورویی در دستمزد آلوس؟ بله، کمتر مذاکره ای تا این حد رک و راست پیش می رود. مرسی، خداحافظ و موفق باشی.»=
کرویف در ادامه به مقایسه شرایط دانی آلوس با یایا توره پرداخت. گواردیولا تمایل زیادی به حذف توره داشت ولی او با قراردادی 22 میلیون یورویی به تیم کاتالان پشت کرد. به رغم شجاعت فراوان ستاره برزیلی، مربی هلندی معتقد است که آلوس با مسی، اینیستا و چابی قابل مقایسه نیست.( این درحالی است که آلوس درخواست کرده بود که سران بارسا با افزایش دستمزدش،حقوقی در حد این بازیکنان به او بپردازند.)
در ادامه این مطلب می خوانیم:« این بازیکن،به خاطر پیشنهادی که ارائه کرده، شخصیت بد داستان نیست و البته سران باشگاه بارسا هم به خاطر آنکه با پیشنهاد او موافقت نکردند، بد نیستند. این تنها یک چیز عادی است. در نمودار افزایش دستمزدها در بارسا، مسی در رده اول است، در رده دوم چابی، اینیستا وویا قرار دارند و در رده سوم پیکه، پویول و والدس و به زودی بوسکتس. تیم تو را در رده سوم قرار داده. آیا می خواهی به رده دوم بروی؟ این حق توست ولی ...»
-
ويا: چهار امتياز دليلي براي غرور ندارد
مهاجم تيم فوتبال بارسلونا گفت: نبايد تصور کنيم که رئال مادريد در بحران است و به راحتي در صدر جدول هستيم.
داويد ويا بازيکن کليدي بارسلونا تصريح کرد: چهار امتياز دليلي براي غرور ندارد و رئال مادريد با مربي خود يعني مورينيو به راحتي از مسائل حاشيه اي که گريبانش را گرفته خلاص مي شود.
وي افزود: بارسلونا براي هر بازي باقيمانده از نيم فصل دوم برنامه ريزي ويژه اي دارد و هرگز عقب نشيني نخواهيم کرد. حتي يک تساوي کافي است که رئال مادريد براي بازگشت به صدر جدول اميدوار شود.
-
بعد از یک روز تعطیلی بارسا برای آغاز هفته ای پر مشغله به تمرینات بازگشت. در این هفته بارسا علاوه بر دیدار نیمه نهایی جام حذفی، یکشنبه شب دومین دیدار نیم فصل دوم را نیز برگزار می کند.
روز دوشنبه و سه شنبه تیم در سیوداد اسپورتیووا خوان گمپر و هر بار ساعت 11 صبح به تمرین می پردازد. بعد از تمرین روز سه شنبه، پپ گواردیولا در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره دیدار چهارشنبه شب مقابل آلمریا صحبت می کند.
تمرین در استادیوم
پپ گوراردیولا مطابق معمول قبل از دیدار های خانگی، جلسه تمرینی را ساعت 12:30 روز بازی، در نیوکمپ و پشت درهای بسته برگزار می کند. بازیکنان بعد از بازی آزاد خواهند بود تا زمانی که برای آغاز دیدار رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی به استادیوم بازگردند. بازی ساعت 22 (به وقت محلی) برگزار خواهد شد.
جوزپ گواردیولا آماده سازی برای بازی نیمه نهایی جام حذفی مقابل آلمریا را بدون بویان - که دچار التهاب معده شده بود - آغاز کرد؛ اما پینتو که همین مشکل را پیش تر داشت، به تمرینات بازگشته بود.
بارسا 3 جلسه تمرین دیگر پیش از بازی مهمش، بازی رفت مرحله نیمه نهایی که روز چهارشنبه ساعت 22:00 به وفت محلی - مقابل آلمریا در نیوکمپ - برگزار خواهد کرد.
امروز اعضای تیم اول در زمین شماره 1 سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر گردهم آمدند. غایب اصلی امروز، بویان کرکیچ بود؛ بویان دچار دل درد شده بود و پزشکان به او توصیه کردند که به خانه رفته و استراحت کند؛ اما خوزه مانوئل پینتو، که بازی شنبه مقابل راسینگ (3-0) را - به دلیلی مشابه بویان - از دست داده بود، اکنون سلامت خود را بازیافته است.
گزارش روز:2000 یورو جریمه مسی برای اهدای گل به مادرش
ستاره آرژانتینی در جریان دیدار بارسا مقابل راسینگ و پس از گلی که به ثمر رساند،پیراهنش را بالا زد و روی پیراهن زیری اش نوشته شده بود:« تولدت مبارک مامی.»
سایت گل- کمیته انضباطی رقابتهای لالیگا، لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا را به مبلغ 2000 یورو و البته یک کارت زرد برای بالا بردن پیراهنش درجریان جشن گرفتن گلی که وارد دروازه راسینگ سانتاندر نمود، جریمه کرد. روی پیراهن زیری مسی نوشته شده بود:« تولدت مبارک مامی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].»
این اولین بار در طول این فصل نیست که کمیته انضباطی اسپانیا، چنین حرکتی را جریمه می کند. در جریان دیدار دو تیم اسپانیول و آلمریا هم خوسه کایه خون به خاطر بالا بردن پیراهنش و نشان دادن عکس دانی خارکه، کاپیتان فقید اسپانیول، پس از گلی که به ثمر رساند، 3000 یورو جریمه شد.
پس از درخواست تجدید نظر سران اسپانیول نسبت به این حکم، کمیته انضباطی، این جریمه را بخشید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ژاوی: از رئال مادرید پیشنهاد داشتم
ستاره تیم بارسلونا اعلام کرد که می توانست در سال های ابتدایی فوتبالش به تیم رئال مادرید بپیوندد
سایت گل- ژاوی ارناندز، ستاره تیم بارسلونا، اعلام کرد که می توانست در سال های ابتدایی فوتبالش به تیم رئال مادرید بپیوندد.
او در گفتگو با " رادیو اوندا سرو" گفت زمانی که در آکادمی فوتبال بارسا بوده، پیشنهاد قابل توجهی از باشگاه رقیب دریافت کرده است.
" در آن زمان گواردیولا در پست من در تیم بارسا بازی می کرد و راه پیدا کردن به تیم اصلی بسیار دشوار بود."
ژاوی که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 1998 انجام داد، در این سال ها قهرمانی در 13 جام مختلف را با آبی و اناری ها جشن گرفت.
این هافبک 30 ساله که با تیم ملی اسپانیا قهرمان جام جهانی 2010 شد، یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای سال 2010 بود اما در نهایت در جای سوم قرار گرفت.
ژاوی: مسی برترین بازیکن تاریخ خواهد شد
سایت گل- چابی ارناندس، یکی از سه نامزد نهایی دریافت توپ طلای سال 2010 معتقد است که هم تیمی اش لیونل مسی، درنهایت به عنوان بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال شناخته خواهد شد.
چابی با برشمردن توانایی های هم تیمی آرژانتینی اش در گفت و گو با «اوندا سرو» به تمجید از مسی پرداخت:« توپ طلا به بارسا رسید.با نگاهی عادلانه ،لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ خواهد شد و حضور در کنار او در مراسم اهدای توپ طلا به من و آندرس، حس رضایت فردی زیادی داد.البته فکر می کنم که این مدل جوایز اندکی ناعادلانه است،چون فوتبال ورزشی تیمی است.»
چابی در مورد کورس قهرمانی بارسا با رئال مادرید به اهمیت داشتن یک حریف مستقیم برای حفظ انگیزه برای برد اشاره کرد:« رئال همیشه کارها را سخت می کند.آنها خریدهای خیلی خوبی داشتند، مربی فوق العاده ای دارند و ما احترام فراوانی برای آنها قائلیم.سال گذشته ما بهترین عملکردمان در رقابتهای لیگ در طول تاریخمان را داشتیم و رئالی ها تا آخرین روز رقابتها پا به پای ما به مبارزه پرداختند.مورینیو یک مربی برنده است. او در بارسلونا عملکرد فوق العاده ای داشت و از احترام فراوانی برخوردار است. وقتی او در کنار لوئیس فان خال بود،به نظرم مربی فوق العاده ای می آمد.»
چابی در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که دوست دارد تا گواردیولا قراردادش را تمدید کند:« او برای آنکه سالهای سال با ما به کارش ادامه دهد، به اندازه کافی آماده است ولی فوتبال سورپرایزهای زیادی دارد. من بارسا را بدون او تصور نمی کنم. گواردیولا کلید تمام چیزهایی است که در اینجا ابداع شده. او دنیای مربی گری را دستخوش انقلابی بزرگ کرد.»
-
داوید ویا شک ندارد که بازی روبه رو شدن با آلمریا در نیمه نهایی جام حذفی، رقابت آسانی نخواهد بود و به نظر وی پیروزی مشهور 0-8 در لیگ، به دیدار های اخیر مربوط نمی شود.
ویا دوشنبه در سیوتات اسپورتیووا گفت: «بازی سختی خواهد بود، ما به هیچ وجه به آن پیروزی 0-8 در لیگ فکر نمی کنیم.» او می داند آلمریا «تیمی با مربی متفاوت است. این بسیار سخت خواهد بود، چون که آنها در این باره مانند ما، بسیار مشتاق هستند؛ به خصوص با توجه به اینکه آنها تا کنون در این مسابقات باختی نداشتند.»
ایمان طرفداران
از او درباره اینکه در یک بازی وسط هفته در ساعت 22:00 که در نیوکمپ برگزار می شود، انتظار چه جوی خواهد رفت، سوال شد و این مهاجم پاسخ داد: «من یکسال است که این جا هستم و از طرفداران خواهش می کنم همان رفتاری را بکنند که تا کنون می کرده اند. آنها همیشه از تیم طرفداری می کنند و هیجان زده هستند. هیچ نیازی نیست که از آنها چیزی درخواست کنیم، ما می دانیم که آنها به ورزشگاه می آیند؛ بنابرین بدیهی است که ما باید تلاش خود را بکنیم تا برنده بازی نیمه نهایی شویم.»
-
گفت و گو با گواردیولا:بعد از 2سال تکرار قهرمانی سه گانه؟فکرش را نکنید!
پپ گواردیولا از اوضاع شاگردانش می گوید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در گفت و گو با روزنامه آ.اس به بررسی اوضاع تیمش پرداخت.او اعلام کرد که با دانی آلوس صحبت کرده تا او را برای تمدید قراردادش متقاعد کند. متن گفت و گوی او را در اینجا مطالعه کنید:
*ژاوی روز سه شنبه سی ساله شد و به نظر می رسد که از هرزمان دیگری بهتر است.فکر می کنید او تا کی به فوتبالش ادامه دهد؟
- حالاحالاها ژاوی می ماند.اگر به ذهن او بسته باشد، سالهای سال خواهد ماند،چون او فوتبال را واقعا دوست دارد ولی به شرایط فیزیکی اش هم بستگی دارد.
او چندی پیش گفته بود که نمی داند در آینده مربی شود یا نه.فکر می کنید او می تواند گواردیولای جدید باشد؟
شکی در اینکه او می تواند مربی شود، وجود ندارد و ازاین بابت مطمئنم .چون از خانه نشینی خسته می شود. شک و شبهات قابل حل است.امیدوارم که اینجا خانه او باشد و بتواند همین قدر که به عنوان بازیکن خوب بود، مربی تا این حد خوبی هم باشد
مورینیو برای کسب قهرمانی های متعددی به اینجا آمد و الان از رفتن می گوید
ولی فصل هنوز تمام نشده و در میانه راه هستیم.آنها هنوز هم می توانند در تمام رقابتها به قهرمانی برسند.
این روزها شنیده می شود که تمایل زیادی برای مربیگری در انگلیس و ایتالیا دارید.درست است؟
نمی دانم. برای پروژه های کاری ام برنامه ریزی نمی کنم. زمانی که بارسا را ترک کردم، یاد گرفتم که وقتی یک فکر در ذهنم می آید،ممکن است همه چیز به صورت برعکس پیش برود.من اینجا هستم و بازیهایمان راانجام می دهیم. بعد نتایج مارا در جایگاهمان قرار می دهد.باید ببینیم چه می شود.
بازیکنان همه درمورد تمدید قراردادتان صحبت می کنند.از اینکه این همه افراد می خواهند که شما بمانید، چه حسی دارید؟
اگر شماها(خبرنگاران) از آنها سوال نکنید آنها هم چنین جوابهایی نمی دهند.
روند تطبیق پذیری آفلای چطور است؟
او به خوبی تمرین می کند و خیلی پویاست. اصلا او را غمگین ندیده ام و از روند پیشروی او خیلی راضی ام. همیشه در حال لبخند زدن است
زمانی که مورینیو مربیان بود، فکرش را می کردید که چنین توانایی هایی داشته باشد؟
خاطرات خیلی خوبی از زمانی که مورینیو اینجا بود دارم
نظرتان در مورد تمدید قرارداد آبیدال چیست؟
سران باشگاه در حال انجام کارها هستند.فکر می کنم که آبیدال تمدید خواهد کرد.می خواهیم که بماند چون بازیکن خیلی مهمی برای ماست
و دانی آلوس؟؟آیا سران باشگاه از شما خواسته اند که او را برای ماندن متقاعد کنید؟
نه، من یک بار با دانی در این رابطه صحبت کرده ام.و به او گفته ام که چه حسی دارم. نمی خواهم که او با حالت ناراضی، اینجا بماند. او شایسته هرچه توقعش را دارد هست و بعد از آن هم سران باشگاه حق دارند که درخواست او را بپذیرند یا نه ولی امیدوارم که او اینجا یا هرجای دیگری که هست خوشبخت باشد.
نظرتان در مورد ویدئویی که تیم سویا پیش از بازی مقابل لوانته در لالیگا پخش کرد و به نحوی هوادارانش را برای حضور در ورزشگاه برای دیدارمقابل رئال تحریک نمود چیست؟
این ویدئو را ندیده ام و نمی توانم نظر بدهم.
آیا حس مشابهی با آن فصل که توانستید سه جام قهرمانی کسب کنید دارید؟
نه. اولا به این خاطر که در صد سال اخیر این اتفاق تنها یک بار رخ داد و نمی توان پس از دو سال بخواهیم که این افتخار تکرار شود. به بازیکنان هم گفته ام که صحبتهای احمقانه ای که در مورد جامهای سه گانه و این مسائل می شود را فراموش کنند. وقتی که در ذهنت اهداف بلند بالایی داری، خیلی بد است. باید به اهداف قابل دسترس بیندیشی
-
غيبت اينيستا در ديدار برگشت كوپا دل ري مقابل آلمريا
اين نامزد توپ طلاي 2010 در پيروزي 3-0 تيمش مقابل ارکولس در درگيري با داويد کورتس دچار اين مصدوميت شد.
آندرس اينيستا، هافبک بارسلونا در ديدار اين هفته تيمش مقابل ارکولس از ناحيه شانه مصدوم شد و نمي تواند آبي و اناري ها را در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي کوپا دل ري مقابل آلمريا که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، همراهي کند.
اين نامزد توپ طلاي 2010 در پيروزي 3-0 تيمش مقابل ارکولس در درگيري با داويد کورتس دچار اين مصدوميت شد و کادر پزشکي باشگاه بارسا امروز تاييد کرد که او نمي تواند تيمش را در ديدار روز چهارشنبه همراهي کند.
با توجه به اينکه بارسلونا در ديدار رفت با نتيجه 5-0 آلمريا را شکست داده، حضور اينيستا در ديدار برگشت اهميت چنداني نخواهد داشت اما ممکن است اين ستاره 26 ساله به دليل اين مصدوميت ديدار حساس هفته آينده مقابل اتلتيکو مادريد را نيز از دست بدهد.
هنوز ميزان مصدوميت او به طور دقيق مشخص نيست اما گفته مي شود او تا پايان هفته به تمرينات گروهي تيمش بازخواهد گشت.
-
سخنگوي باشگاه بارسلونا: با گوارديولا و دني آلوس در مورد تمديد قرارداد به توافق خواهيم رسيد
انتظار مي رود گوارديولا قراردادش را براي يك سال ديگر تمديد كند در حالي كه شرايط دني آلوس چندان روشن نيست
توني فريكسا، سخنگوي هيئت مديره باشگاه بارسلونا، در مورد مذاكرات تمديد قرارداد پپ گوارديولا و دني آلوس صحبت كرد و اعلام كرد اين باشگاه مطمئن است كه مي تواند با اين دو با توافق برسد.
انتظار مي رود گوارديولا قراردادش را براي يك سال ديگر تمديد كند در حالي كه شرايط دني آلوس كه قرارداد فعلي اش با آبي و اناري ها تابستان 2012 به پايان مي رسد، چندان روشن نيست.
فريكسا در مورد شرايط اين دو گفت:" باشگاه رابطه بي نظيري با گوارديولا دارد و در اين باشگاه كسي به اين كه او مي رود، فكر نمي كند.
در مورد قرارداد دني آلوس نيز دو طرف به دنبال رسيدن به توافق هستند."
او همچنين اعلام كرد در حكم تجديد نظر در مورد جريمه ليونل مسي از سوي مديران فدراسيون فوتبال اسپانيا هنوز اعلام نشده است. مسي در يكي از ديدارهاي اخير بارسا گلي كه زده بود را به خاطر سالروز تولدش مادرش به او تقديم كرده بود كه موجب شد از سوي كميته انظباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا جريمه شود.
-
اين ستاره هلندي شب گذشته در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي كوپا دل ري مقابل آلمريا اولين گلش را با پيراهن بارسا به ثمررساند.
آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، اعلام كرد خريد ابراهيم آفلاي براي آبي و اناري ها بسيار مهم بوده است.
اين ستاره هلندي شب گذشته در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي كوپا دل ري مقابل آلمريا اولين گلش را با پيراهن بارسا به ثمررساند.
سوبي ساره تا در گفتگو با نشريه اسپورت گفت:" آفلاي مي تواند كمك زيادي به بارسا بكند و ما نيز شرايط بازي كردن را براي او فراهم خواهيم كرد. او وقتي وارد محوطه جريمه حريف مي شود، بسيار خطرناك است و به طور كلي تاثير زيادي در بازي دارد.
او اگر بيشتر در تركيب تيم قرار بگيرد مي تواند بهتر از اين كار كند."
خريد آفلاي يكي از بهترين هاي خريد هاي امسال لاليگا در بازار نقل و انتقالات ژانويه بود در حالي كه آبي و اناري ها براي به خدمت گرفتن اين ستاره 24 هلندي تنها 3 ميليون يورو پرداخت كردند.
انتظار مي رود گوارديولا قراردادش را براي يك سال ديگر تمديد كند در حالي كه شرايط دني آلوس چندان روشن نيست توني فريكسا، سخنگوي هيئت مديره باشگاه بارسلونا، در مورد مذاكرات تمديد قرارداد پپ گوارديولا و دني آلوس صحبت كرد و اعلام كرد اين باشگاه مطمئن است كه مي تواند با اين دو با توافق برسد.
انتظار مي رود گوارديولا قراردادش را براي يك سال ديگر تمديد كند در حالي كه شرايط دني آلوس كه قرارداد فعلي اش با آبي و اناري ها تابستان 2012 به پايان مي رسد، چندان روشن نيست.
فريكسا در مورد شرايط اين دو گفت:" باشگاه رابطه بي نظيري با گوارديولا دارد و در اين باشگاه كسي به اين كه او مي رود، فكر نمي كند.
در مورد قرارداد دني آلوس نيز دو طرف به دنبال رسيدن به توافق هستند."
او همچنين اعلام كرد در حكم تجديد نظر در مورد جريمه ليونل مسي از سوي مديران فدراسيون فوتبال اسپانيا هنوز اعلام نشده است. مسي در يكي از ديدارهاي اخير بارسا گلي كه زده بود را به خاطر سالروز تولدش مادرش به او تقديم كرده بود كه موجب شد از سوي كميته انظباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا جريمه شود.
-
آرسنال به دنبال خرید دو بازیکن جوان بارسلونا
آرسنال قصد دارد سرجی سامپر و بایستر پل، دو بازیکن جوان بارسلونا را در تابستان خریداری کند.
سامپر و پل در آکادمی جوانان بارسلونا هستند اما همین حالا هم مشهور شدهاند و توپچیها میخواهند در پایان فصل آنها را بخرند.
سامپر را جدیدترین هافبک درخشان محصول آکادمی فوتبال بارسا میدانند و پل که در تیم زیر 16 سالههای اسپانیا هم بازی کرده، میگویند دروازهبان مستعدی است.
آرسنال البته با تاتنهام بر سر خرید پل رقابت دارد.
-
برنامه بازیهای هفته 22 لالیگا؛ بارسا- اتلتیکو، دیدار جذاب هفته
رقابتهای هفته بیست و دوم لالیگا شنبه شب آغاز می شود و سایر دیدارهای باقی مانده نیز روز یکشنبه برگزار خواهد شد
در حساس ترین مصاف این هفته، بارسای صدرنشین میزبان اتلتیکومادرید خواهد بود.
بارسا در شرایطی به مصاف حریف مادریدی می رود که با 58 امتیازصدرنشین بلامنازع رقابتهاست.رئال مادرید با 51 امتیاز ، ویارئال با 45 و والنسیا با 41 امتیاز در رده های بعدی هستند. اسپانیول، اتلتیک بیلبائو ،اتلتیکومادرید و سویا هم در رده های پنجم تا هشتم جدول هستند.
برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:
شنبه 16 بهمن (5 فوریه)
اتلتیک بیلبائو- خیخون (ساعت 20.30)
اوساسونا- مایورکا (ساعت 20.30)
ساراگوسا- راسینگ (ساعت 20.30)
آلمریا – اسپانیول (ساعت 20.30)
ختافه- دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 20.30)
ویارئال – لوانته (ساعت 22.30)
بارسلونا – اتلتیکومادرید (ساعت 0.30)
یکشنبه 17 بهمن ( 6 فوریه)
سویا – مالاگا (ساعت 19.30)
رئال مادرید – سوسیداد (ساعت 21.30)
والنسیا – ارکولس (ساعت 23.30)
-
نگاهی به آغاز سال 2011 با بارسای عزیز
بارسلونا سال 2011 را بسیار شاد آغاز کرد و آن را با پیروزی دو بر یک مقابل لوانته سختکوش جشن گرفت.
به دلیل مصدومیت کارلس پویول و محرومیت جرارد پیکه، سرخیو بوسکتس و اریک آبیدال در مرکز خط دفاعی قرار گرفته بودند. لیونل مسی هم به دلیل سفر طولانی از آرژانتین در لیست بارسا قرار نداشت.
بارسا در نیمه اول نتوانست دفاع بسیار مستحکم لوانته را باز کند، اما در دقیقه 46 به گل رسید. دانی آلوس در محوطه جریمه موقعیتی عالی یافت، اما تعلل کرد و در نهایت هم خودش ضربه را نزد و آن را به پدرو سپرد تا او با ضربهای که از میان مدافعان لوانته گذشت و به یکی از آنها برخورد کرد، گل اول را بزند. البته کنترل توپ و ضربه پدرو عالی بود.
بارسا در دقیقه 59 به گل دوم رسید. دانی آلوس توپ را به پشت محوطه جریمه پاس داد و پدرو با ضربهای دقیق و قدرتمند دروازه مانولو رینا را برای بار دوم گشود.
پدرو کمی بعد میتوانست هتتریک کند اما ضربه او روی پاس عالی تیاگو آلکانتارای تازهوارد روی تیر دروازه فرود آمد.
در دقیقه 80 بالمیرو بالدو پاسی عالی به کریستین استوانی داد و او هم سر ضرب توپ را با شوتی محکم وارد دروازه بارسلونا کرد. این دو بازیکن هر دو تعویضی بودند. این گل با تشویق تماشاگران بارسلونا همراه بود.
در دقایق پایانی لوانته به سمت دروازه بارسا تاخت و موقعیتهایی هم برای به تساوی کشاندن بازی داشت، هرچند که بارسا هم میتوانست گل سوم را بزند. آنها یک بار در دقیقه 86 موقعیتی عالی را از دست دادند و دانی آلوس در حالی که میتوانست توپ را به سادگی به داوید ویا و پدرو بدهد که بهترین موقعیت برای گلزنی را داشتند، با سانتری عجیب توپ را از دست داد. در دقیقه 88 هم ضربه چیپ داوید ویا از بالای سر مانولو وارد دروازه لوانته شد که داور آن را آفساید اعلام کرد، هرچند که صحنه آهسته نشان میداد گل ویا کاملا صحیح بود.
(منبع:روزنامه گل)
نگاهی به رقیب تاریخی بارسا در سال 2011
شکستن طلسم : رئال مادرید به یکی از طولانی ترین طلسمهای تاریخ خود که البته از دردناک ترین آنها بوده نیز رسیده است چرا که در مقابل رقیب دیرینه خود حسابی زخم خورده اند . رئال مادرید پس از دو شکست در برابر بارسا در سال 2010 ، باید در سال 2011 دوباره با این تیم برای قهرمانی لیگ تلاش کند . البته رئال مادرید کار مشکلی برای شکست دادن حریف دیرینه خود دارد .
عناوین بیشتر : جدا از لالیگا ، رئال مادرید همچنان در دو تورنمنت دیگری هم که در آنها حضور دارد ، زنده است . رئال مادرید دیگر به زلزله ای همچون زلزله آلکورکون در سال 2009 دچار نشده است . رئال مادرید همچنین باید تلاش کند که در سال 2011 ، طلسم شش ساله حذف شدن از مرحله دوم چمپیونزلایگ خود را بشکند . قهرمانی کوپا نیز می تواند چالش جالبی باشد چرا که رئال مادرید از سال 1993 به بعد نتوانسته که به آن دست یابد . رئال مادرید برای تورنمنت های حذفی ، خوزه مورینیو که استاد این گونه بازیهاست را هم در اختیار دارد تا بتواند که این جام ها را کسب کند .
بررسی وضعیت هیگوائین یکی از پلن های اولیه کادر مدیریتی باشگاه به شمار می رود . مورینیو می داند که بدون او باید شیوه تیمش را تغییر دهد . مربی باید سعی کند که بهترین شیوه ممکن را برای تیمش پیدا کند . مربی بازیکن جدید می خواهد چرا که بنزما را بی ثبات می داند ، از طرفی هم باشگاه اعتقاد به استفاده از آکادمی دارد. در این میان ، کاکای 64 میلیون یورویی می تواند یکی از بهترین راهکارهای ممکن باشد . آیا همان کاکای آث میلان را در برنابئو نیز خواهیم دید؟!
رئال مادرید در سالی که گذشت ، روزهای پر حاشیه و پر جنجالی را سپری کرد . از دعوای مورینیو و والدانو که همه آن را تکذیب می کنند گرفته تا بحث هایی که پیرامون کریستیانو و کاسیاس پیش آمد .
ایوان زامورانو: بارسلونا نابودنشدنی است و رئال نامتعادل!
مهاجم سابق رئال مادرید میگوید رقیب به استانداردی غیر قابل رسیدن دست یافته است.
سایت گل – ایوان زامورانو، مهاجم سابق رئال مادرید بسیار از بارسلونا ستایش کرد و گفته این باشگاه «نابودناپذیر» است.
مهاجم سابق تیم ملی شیلی چهار فصل در سالهای 1992 تا 1996 را در سانتیاگو برنابئو گذراند و در فصل 95-94 فاتح لالیگا شد. او حس میکند ژوزه مورینیو میتواند اوضاع رئال را دگرگون سازد، اما نباید درباره تیمی مانند بارسلونا اشتباه کرد.
او در مصاحبه با رویترز گفته است: «همان طور که اخیرا دیدهایم، بارسلونا تیمی غیر قابل دسترس و نابودنشدنی است، در حالی که رئال دسترسیپذیرتر است.
بارسلونا تیمی است که رحم نمیکند. تمام تیمهای بزرگ بالا و پایین دارند، و آنچه برای رئال مادرید روی میدهد به دلیل عدم تعادل در کل تیم است. ما همه فکر میکردیم کار تیم عالی است چون آنها در ابتدای فصل قدرتمند نشان دادند، تا این که شکست به بارسلونا از راه رسید......
مطمئنیم مورینیو توانایی پیادهسازی چیزهای بسیار قویتری را دارد و بخت بد را برمیگرداند.»
زامورانو درباره مصدومیت گونسالو ایگواین هم صحبت کرد: «ایگواین مصدوم است و سه ماه بعد برمیگردد، و مورینیو باید با آنچه در تیمش دارد کنار بیاید. او بازیکن بسیار مهمی برای تیم بود. آنها آدبایور را استخدام کردند تا با این مشکل مقابله کنند.»
-
پپ گوارديولا: هر بازي مقابل اتلتيكو داستان متفاوتي دارد
سرمربي آبي و اناري ها به شاگردانش هشدار داد كه بازي دشواري در پيش دارند.
سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسا، معتقد است تيمش در ديدار فردا مقابل اتلتيكو مادريد كار دشواري در پيش دارآبي و اناري ها در حال حاضر با اختلاف در صدر جدول لاليگا قرار دارند و اگر بتوانند مقابل تيم دوم شهر مادريد به پيروزي برسند، به ركورد جديد از نظر پيروزي هاي پياپي خواهند رسيد.علي رغم اينكه شاگردان كيكه فلورس در هفته هاي اخير بازي هاي خوبي در ليگ انجام نداده اند، گوارديولا به شاگردانش هشدار داد كه بازي دشواري در پيش دارند.او در مصاحبه با نشريه ماركا گفت:" هر بازي مقابل اتلتيكو داستان متفاوتي دارد. آنها هر كاري مي توانند انجام دهند. ما بايد جدي و متمركز باشيم زيرا اين يك بازي بزرگ براي ليگ است. آنها بازي خيلي خوبي انجام خواهند داد زيرا مي دانند چه كار بايد انجام دهند."سرمربي بارسا انتظار دارد بازيكنان اتلتيكو بهترين بازي شان را انجام بدهند و فاصله امتيازي اش تيمش با رئال را بي اهميت دانست." هنوز بازي هاي زيادي باقي مانده است."او هچمنين در مورد ديدار فينال كوپا دل ري كه در آن تيم هاي بارسا و رئال بايد مقابل هم قرار بگيرند، گفت:" اگر انتخاب با من باشد، ترجيح مي دهم اين بازي در سانتياگو برنابئو برگزار نشود زيرا آنها در ورزشگاه خودشان تيم قوي تري هستند."
-
آمار گلهای مسی- ویا و پدرو= گلهای تمام رئالی ها
لیونل مسی شنبه شب و در دیدار تیمش مقابل اتلتیکومادرید هت تریک کرد تا تعداد گلهایش در رقابتهای این فصل لالیگا را به 24 گل رسانده و موقتا از کریس رونالدو در صدر جدول گلزنان لالیگا پیشی بگیرد.در حال حاضر مثلث طلایی بارسلونا، (مسی- پدرو و ویا) روی هم 50 گل به ثمر رسانده اند و بدین ترتیب رکوردی استثنایی را به نام خود ثبت کرده اند. آمار گلزنی بارسا ، خود گویای همه چیز است.مسی- پدرو و ویا با به ثمر رساندن 50 گل، به اندازه تمام گلهایی که اکثر تیمهای حاضر در رقابتهای این فصل لالیگا به ثمر رسانده اند، گلزنی کرده اند که از این جمله می توان رئال را مثال زد.تعداد گلهای این سه ستاره روی هم (50 گل) ، به اندازه گلهای تمام بازیکنان رئال است.لیونل مسی به تنهایی 24 گل به ثمر رسانده و در صدر جدول گلزنان لالیگاست.داوید ویا 14 بار به گل رسیده و پدرو رودریگس توانسته 12 گل برای بارسا به ثمر برساند که هشت تای این گلها در شش هفته اخیر و به صورت متوالی از راه رسیده
-
مسی ،یکه تاز دیدار بارسا-اتلتیکو
لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا دردیدار شنبه شب تیمش مقابل اتلتیکومادرید هر سه گل بارسا را به ثمر رساند تا تعداد گلهایش در رقابتهای این فصل لالیگا را به 24 برساند.
مسی این روزها در اوج است و این بارسا شکست ناپذیر به نظر می رسد.
داوید دخئا هم در حال تماشای گل لیونل مسی است
دروازه بان پر توان اتلتیکومادرید درمقابل مسی حرفی برای گفتن نداشت
لیونل مسی پس از گلزنی در دیدارمقابل اتلتیکو از دروازه حریف خارج می شود
اعتراض مسی به کارت زردی که داور به او نشان داد
گویا خود مسی هم نمی داند که چه خطایی مرتکب شده
نبرد تیاگو و مسی بر سر توپ
شادی کاتالونیایی ها پس از یکی از گلهای لیونل مسی
-
انسانیت و مردانگی به سبک داوید ویا!
عکسی که یادآوری انسانیت ها در دنیای فوتبال است. در حالی که بازیکنان بارسلونا پس از به ثمر رسیدن یکی از سه گل مسی در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید ،گلزنی تیمشان را جشن گرفته اند و در مقابل دروازه حریف حلقه شادی تشکیل داده اند، داوید دخئا،دروازه بان اتلتیکو مصدوم شده و روی زمین افتاده است.
در این میان داوید ویا به جای آنکه با هم تیمی هایش به شادی بپردازد، بالای سر دروازه بان مصدوم اتلتیکو رفته و در کنار او ایستاده است
-
فلورس: مسی، دیاستفانو قرن 21 است؛ بارسلونا حریف را هیپنوتیزم میکند!
مربی اتلتیکو مادرید به ستایش از مسی پرداخته است.
پس از باخت سه بر صفر اتلتیکو مادرید به بارسلونا که هر سه گل را هم لیونل مسی زد، کیکه سانچس فلورس، مربی اتلتیکو مادرید از این بازیکن آرژانتینی ستایش کرده است. او مسی را با آلفردو دیاستفانو مقایسه کرده است: «مسی بهترین بازیکنی است که تاکنون دیدهام. او دیاستفانو قرن 21 است. این بارسلونای جهانی بود، تیم شماره یک، تیمی عالی. آنها توانایی آن را دارند که حریف را هیپنوتیزم کنند!»
داوید دخئا، دروازهبان اتلتیکو هم درباره این دیدار گفت: «هیچ راهی نداشتیم. تیم ما سختی کشید و هیچ حرفی نداریم که بزنیم. بردن در نوکمپ و شکست دادن بارسلونا دشوار است. اوضاع پیچیده است و باید به نحوی به آن فائق آییم.»
-
مسی: بارسا خوشحال از پشت سرگذاشتن رکورد رئال
با پیروزی بارسا مقابل اتلتیکومادرید، این تیم رکورد 15 پیروزی متوالی رئال مادرید با دی استفانو را پشت سرگذاشت.
با پیروزی 0-3 بارسلونا مقابل اتلتیکومادرید، این تیم رکورد دیگری را پشت سرگذاشت.این بار رکورد بردهای متوالی در رقابتهای لالیگاتوسط شاگردان گواردیولا شکسته شد.این رکورد پیش از این در فصل 1-1960 توسط رئال مادرید دی استفانو با کسب 15 برد پیاپی رقم خورده بود.
هت تریک مسی در دیدار شنبه شب باعث شد تا این ستاره آرژانتینی به صدر جدول گلزنان رقابتهای لالیگا بیاید و بارسا نیز از رکورد رئال دی استفانو پیشی بگیرد.
در پایان این مسابقه لیونل مسی گفت:« من اصلا نگران اینکه آقای گل رقابتها بشوم نیستم.آنچه مرا نگران می کند این است که تیم همچنان در همین مسیر باقی بماند و این فاصله را به خاطر هوادارانمان حفظ کنیم.»
مسی در ادامه در مورد رکورد شکنی تیمش صحبت کرد و اعلام کرد که خیلی زود است که به فینال رقابتهای جام حذفی اسپانیا که در ماه آوریل بین رئال و بارسلونا برگزار می شود فکر کرد:«ما از اینکه توانستیم رکوردی را که عمر طولانی داشت بشکنیم خیلی خوشحالیم. شکستن این رکورد کار خیلی سختی بود. الان باید به رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا فکر کنیم. فینال جام حذفی بعد از آنهاست.»
-
پیشنهاد 20 میلیون یورویی قطر به گواردیولا
سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال قطر روز پنجشنبه «برونو متسو» ، مربی فرانسوی تیمشان را برکنار کردند. پس از ناکامی تیم ملی قطر در رقابتهای جام ملتهای آسیا که میزبانی اش را نیز عهده دار بود، سران فدراسیون فوتبال قطر که میزبان جام جهانی 2022 نیز هستند در فکر بازسازی تیمشان هستند تا بتوانند تیمی قدرتمند را بنا بگذارند.
از همین رو شیخ حمد بن خلیفه بن احمد التانی،امیر قطر، یک گزینه را مطرح کرده : پپ گواردیولا
مربی جوان باشگاه بارسلونا اکنون مبدل به نامی کلیدی در فدراسیون فوتبال قطر شده است و این در حالی است که باشگاه بارسا و خود گواردیولا تا حدودی با قطر و فوتبال این کشور آشنا هستند.
باشگاه بارسلونا چندی پیش،بنیادی قطری را به عنوان اسپانسر جدیدش برگزید و قرارداد همکاری با این بنیاد به امضا رساند و خود پپ گواردیولا هم دو فصل (5-2003) برای تیم الاهلی قطر به میدان رفت و رابطه بسیار خوبی با مسئولان متعدد فوتبال قطر دارند.
همین ارتباط باعث شد تا گواردیولا یکی از نمایندگان قطر برای کسب میزبانی رقابتهای جام جهانی 2022 باشد. گواردیولا در تشریح شرایط فوتبال قطر برای کسب میزبانی این رقابتها گفت:«قطر کشور بسیار امنی است که قابلیتهای فراوانی برای برگزاری رویدادهای ورزشی دارد.»
اکنون و پس از آنکه قطر در نهایت به عنوان میزبان این رقابتها انتخاب شد، شیخ حمد بن خلیفه بن احمد التانی، آماده است تا سفیر مورد علاقه اش را به قطر بازگرداند. امیر قطر که شیفته سبک زیبای بازی بارسلوناست، امیدهای فراوانی دارد تا بتواند با پرداخت دستمزد سالانه 20 میلیون یورو، پپ گواردیولا را برروی نیمکت مربیگری تیمش ببیند و از این مربی کاتالان بخواهد تا فلسفه فوتبالی اش را در تیم ملی کشور پیاده سازی کرده و تیم ملی قطر را به مرحله نهایی رقابتهای جام جهانی 2022 برساند.
-
دانی آلوس: با تمام توان برای ماندن در بارسا می جنگم/این رویای من است
دانی آلوس ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا قراردادش با بارسا را که در ژوئن سال 2012 به اتمام خواهد رسید را تمدید کند:« خیلی سخت است که بخواهم تیمی به بزرگی بارسلونا بیابم.»
ستاره برزیلی باشگاه بارسا در صحبتهایی به بارسا تی وی از تمایلش برای ماندن در رختکن تیم کاتالان گفت و اعلام کرد که رویایش ماندن و تمدید کردن قراردادش با بارساست. ستاره برزیلی مشتریان زیادی در انگلیس دارد و افزایش رقم دستمزدش، تنها درخواست او از سارن تیم کاتالان است.
آلوس در صحبتهایی گفت:« باشگاه بارسلونا در قلب من جای دارد. به همین خاطر با تمام توان برای ماندن در اینجا می جنگم.این رویای من است.من نهایت تلاشم را به کار می گیرم که تا بیشترین زمان ممکن در بارسلونا بمانم.من و خانواده ام در بارسلونا احساس خوشبختی می کنیم.پیدا کردن تیمی به این بزرگی و با چنین بازیکنانی، کار بسیار سختی خواهد بود.»
آلوس که در تابستان سال 2008 با قراردادی 35 میلیون یورویی به بارسا پیوست اعلام کرد که بازی کردن در کنار گروهی از بازیکنانی این چنینی زیر نظر گواردیولا:«غیر قابل تکرار است.برای همین تا پای مرگ برای ماندن مبارزه می کنم.»
-
آندرس اينيستا: مي خواهيم يك سه گانه ديگر به دست بياوريم
بارسا در فصل 09-2008 به اولين باشگاه اسپانيايي تبديل شد كه توانست در يك فصل لاليگا، كوپا دل ري و چمپيونز ليگ را فتح كند.
آندرس اينيستا، هافبك بارسلونا، تاييد كرد رسيدن به دومين سه گانه در سه سال اخير، بزرگترين هدف باشگاه در رقابت هاي اين فصل است.
بارسا در فصل 09-2008 به اولين باشگاه اسپانيايي تبديل شد كه توانست در يك فصل لاليگا، كوپا دل ري و چمپيونز ليگ را فتح كند.
آبي و اناري ها در حال حاضر با اختلاف 7 امتياز در صدر جدول لاليگا قرار دارند، در كوپا دل ري به فينال رسيده اند و در چمپيونزليگ نيز در مرحله يك هشتم نهايي آرسنال را در پيش دارند.
او در گفتگو با تي وي 3 گفت:" ما مي دانيم رسيدن به يك سه گانه ديگر بسيار دشوار است اما ما بايد اميدوار باشيم و به اين هدف فكر كنيم. شرايط نسبت به قبل بسيار دشوار شده است. رقبا ما را بيشتر مي شناسند و اين كار را سخت كرده است.
ما بايد اكنون شيوه جديدي براي بازي پيدا كنيم."
اينيستا همچنين اعلام كرد او و هم تيمي هايش علاقه مند به ادامه حضور پپ گوارديولا در اين تيم هستند:" ما مي خواهيم او به كارش در بارسا ادامه بدهد اما اين باشگاه و پپ هستند كه بايد براي تمديد قرارداد به توافق برسند."
-
يوهان كرويف: اين تيم بارسا انقلابي در فوتبال ايجاد كرده است
سايت گل- يوهان كرويف، سرمربي و اسطوره سابق باشگاه بارسلونا، سبك بازي اين تيم در رقابت هاي اين فصل را توتال فوتبال قرن 21 توصيف كرد.
آبي و اناري ها اين هفته با پيروزي 3-0 مقابل اتلتيكو مادريد شانزدهمين پيروزي شان در رقابت هاي اين فصل لاليگا را به دست آوردند و ركورد پيروزي هاي پياپي رئال مادريد در فصل 61-1960 را شكستند.
او در ستون اختصاصي اش در نشريه ال پريوديكو د كاتالونيا اعلام كرد بازيكنان بارسا با هر پيروزي اي كه به دست مي آورند، تاريخ ساز مي شوند.
" 30 سال بعد از شكست در فينال جام جهاني 1974، آن تيم هلند همچنان مورد ستايش قرار مي گيرد. اصطلاح توتال فوتبال از آن تيم گرفته شد، تيمي كه در آن مدافعان هم حمله مي كردند و مهاجمان نيز در كارهاي دفاعي شركت داشتند.
از اين اصطلاح مي توان براي بارسا نيز استفاده كرد. آنها توتال فوتبال قرن 21 را به نمايش مي گذارند. بارساي فرانك رايكارد بسيار تهاجمي بازي مي كرد اما تيم گوارديولا از آن تيم هم بهتر است. اين تيم انقلابي در فوتبال است."
-
ميشل پلاتيني: مسي الماس بارسلوناست
سايت گل- ميشل پلاتيني، رئيس يوفا، با ستايش از ليونل مسي، برنده توپ طلاي جهان در سال 2010، او را الماس تيم بارسلونا توصيف كرد.
اين ستاره آرژانتيني با پشت سر گذاشتن ژاوي و اينيستا، هم تيمي هايش در تيم بارسا براي دومين سال پياپي اين جايزه را از آن خود كرد.
پلاتيني كه خود بين سال هاي 1983 تا 1985 سه بار پياپي اين جايزه را از آن خود كرد، تاكيد كرد كه مسي قابليت هاي فردي را در سطح متفاوتي به نمايش مي گذارد.
او در گفتگو با نشريه اكيپ گفت:" مسي الماس يك تيم فوق العاده است. ساير بازيكنان بزرگ بارسا مانند ژاوي، اينيستا، پويول و پيكه به او نياز دارند."
پلاتيني در مورد اينكه بعضي ها مسي را بهترين بازيكن تاريخ فوتبال مي دانند، گفت:" براي چنين اظهارنظري كمي زود است. اين سوالي است كه بايد 2-3 سال ديگر به آن پاسخ داد.
هر نسلي بازيكنان بزرگي دارد وهر نسل فكر مي كند كه اين بازيكنان بهترين هاي تاريخ هستند."
-
نادال:فدرر مثل بارسا بود/هرکاری می کردم شماره دو مي ماندم
سايت گل - رافائل نادال قياس جالبي در مورد رئال مادريد و بارسلونا انجام داد . شماره يك تنيس جهان ، برتري بارسلونا در حال حاضر را با با روجر فدرر كه چند سالي طول كشيد كه بتواند از او سبقت بگيرد قياس كرد .
به گزارش مرجع خبری رئال اين تنيسور اسپانيايي گفت :"من هم مي دانستم كه بايد با بهترين تنيسور تاريخ رقابت كنم . چهار سال امتيازاتي را مي آوردم كه در هر زمان ديگري در تاريخ كسب مي كردم ، اول مي شدم اما همچنان شماره دو مي ماندم . "
او با ياد آوري آن زمان گفت :" نمي توانستم اما هميشه فدرر را تحسين مي كردم . البته همه تلاش خود را مي كردم كه بتوانم كه او را جا بگذارم ." اين تنيسور اعتقاد دارد كه شرايط بارسلوناي فعلي نيز با فدرر آن زمان تشابه دارد .
او افزود :" بارسلونا خيلي فوق العاده است ، رئال مادريد نيز آمار خوبي به ثبت مي رساند . آنها با يك تيم جوان فصل فوق العاده اي داشته اند و آمار درخشاني را براي آينده شان به ثبت رسانده اند . البته مشكلشان اين جاست كه در برابر بهترين تيم تاريخ بارسلونا قرار گرفته اند . "
-
مسی - رونالدو ؛ کدامیک کفش طلا را می برند
سایت گل - آمار گلزني كريستيانو و مسي در اين فصل خارق العاده بوده است .
به گزارش گل كريستيانو و مسي هر دو به عنوان آقاي لاليگا ، براي كسب كفش طلا تلاش مي كنند . اين جايزه به آقاي گل برتر ليگهاي معتبر اروپا داده مي شود كه در آن ، در ليگهاي برتر همچون اسپانيا ، آلمان ، فرانسه ، انگليس ، ايتاليا به هر گل دو امتياز اختصاص داده مي شود ، به ليگهايي همچون اتريش ،بلژزيك ، هلند ، پرتغال و يونان به هر گل 1.5 امتياز و در ليگ هاي پايين تر به هر گل 1 امتياز اختصاص داده مي شود .
كريستيانو در فصل 08-2007 با زدن 31 گل در يونايتد ، برنده كفش طلا شد و مسي هم فصل گذشته با زدن 34 گل . حالا در اين فصل هر كدام از آنها 24 گل زده است و جدي ترين رقيب آنها ، برباتف ، مهاجم بلغاري يونايتد كه پنج گل كمتر از اين دو زده است .
فاصله آنها با جدي ترين رقيبشان در لاليگا بيشتر هم هست : 10 گل . كريستيانو در اين فصل يك چهار گله و دو هت تريك داشته است . مسي نيز دو هت تريك انجام داده است .
كريسيتانو در 51 بازي لاليگايي در رئال مادريد 50 گل زده است كه بهترين ركورد را در اين زمينه در تاريخ رئال مادريد بالاتر از پاهينيو و پوشكاش قرار گرفته است .مسي نيز در بارسلونا در 82 بازي ، 83 گل زده است .
-
داويد ويا: گذشتن از آرسنال كار دشواري خواهد بود
سايت گل- داويد ويا، مهاجم بارسا، از هم تيمي هايش خواست در بازي پيش روي آبي واناري ها در ليگ قهرمانان تيم آرسنال را دست كم نگيرند.دو تيم فصل گذشته نيز در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان مقابل هم قرار گرفتند و بارسلونا موفق شد حريف انگليسي اش را 6-3 شكست دهد. با اين وجود ويا معتقد است نبايد توپچي ها را دست كم گرفت." ما معتقديم بازي خوبي خواهد بود و مي توانيم از اين مرحله صعود كنيم اما اين كار آساني نخواهد بود زيرا آنها تيمي قدرتمند با بازيكناني بزرگ هستند. من مطمئنم كه آنها كار را براي ما دشوار خواهند كرد.وقتي شما در مقابل تيمي مانند آرسنال بازي مي كنيد، بايد مراقب همه بازيكنان باشيد اما ما بايد به ويژه مراقب فابرگاس باشيم زيرا او بهترين بازيكن آنها و نقطه مركزي بازي آرسنال است."ويا همچنين خارج شدن رئال مادريد از كورس قهرماني لاليگا بعد از ايجاد اختلاف 7 امتيازي با بارسا را رد كرد." رقابت قهرماني وقتي به پايان مي رسد كه ما از نظر رياضي غيرقابل دسترس شده باشيم. ما در ماه فوريه هستيم و در فوريه به كسي جام نمي دهند. هنور كارهاي زيادي وجود دارد كه بايد انجام دهيم و بايد امتيازات زيادي به دست بياوريم."
-
بايرن مونيخ به دنبال خريد سيدو كيتا
سايت گل- به گزارش رسانه هاي اسپانيايي، باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد در تابستان آينده سيدو كيتا، هافبك بارسلونا را به خدمت بگيرد.به گزارش بخش اسپانيايي سايت گل، در صورتي كه آبي و اناري ها بخواهند در تابستان آينده گرت بيل يا سسك فابرگاس را بخرند، احتمال فروش كيتا افزايش خواهند يافت زيرا با فروش او مي توانند مبلغ مورد نياز براي خريدشان را فراهم كنند.با توجه به صحبت هاي اخير در مورد بودجه باشگاه كاتالاني در بازار نقل و انتقالات آينده، در صورتي كه بارسا بخواهد بازيكنان جديدي به خدمت بگيرد، بايد چند بازيكن تركيب اصلي را به فروش برساند كه البته اين كار با نظر گوارديولا انجام خواهد شد.كيتا در سال 2008 از سويا به بارسا پيوست و به طور متناوب در تركيب اصلي بارسا قرار گرفت اما اگر باشگاه باواريايي پيشنهاد مناسبي براي او ارائه دهد، مي تواند اين ملي پوش اهل مالي را به خدمت بگيرد.قرارداد اين بازيكن 31 ساله با بارسا در تابستان 2012 به پايان مي رسد و بايرني ها معتقدند مي توانند با پيشنهادي 12 ميليون پوندي كيتا را به آليانز آره نا ببرند.
-
نايب رئيس مالي باشگاه بارسلونا: نمي توانيم براي خريد فابرگاس بيش از 40 ميليون يورو بپردازيم
سايت گل- خاوير فائوس، نايب رئيس بخش مالي باشگاه بارسلونا، اعلام كرد بودجه باشگاه براي خريد بازيكن در تابستان آينده چيزي نزديك به 40 ميليون يورو خواهد بود كه شانس آبي و اناري ها براي خريد سسك فابرگاس را كاهش مي دهد.
اين در حالي است كه انتظار مي رفت بعد از تلاش هاي زياد بارسا براي خريد كاپيتان توپچي ها در تابستان گذشته، آنها در تابستان آينده پيشنهاد جديدي براي به خدمت گرفتن او ارائه دهند.
اما فائوس در گفتگو با خبرنگاران اعلام كرد بودجه باشگاه براي خريد بازيكن، تاثير زيادي در توانايي آنها براي به خدمت گرفتن فابرگاس خواهد داشت.
" اين مسئله روي خريد فابرگاس از آرسنال تاثير خواهد داشت. مسئله ديگر علاقه خود بازيكن براي آمدن به نوكمپ و توافقاتي كه با مربي اش داشته است. او به ونگر قول داده كه دو سال ديگر در اميريتس مي ماند.
باشگاه نمي تواند بيشتر از اين مبلغ پرداخت كند، نه تنها براي خريد سسك، بلكه براي تقويت تيم براي فصل آينده. مسائل اقتصادي اجازه نمي دهد بيش از 40 ميليون به طور نقد براي خريد هزينه كنيم.
ما سال گذشته براي خريد سسك 40 ميليون پوند به آرسنال پيشنهاد داديم اما آنها رد كردند."
-
گواردیولا تا 2012 تمدید کرد.
FCBarcelona.ir: اف سی بارسلونا توافق خود را با پپ گواردیولا برای تمدید قرارداد اعلام کرد؛ بنا بر این توافق وی برای یک فصل دیگر، یعنی تا 30ام ژوئن 2012 همراه بارسا خواهد ماند.
بستن رسمی این قرارداد در طی چند روز آینده اتفاق خواهد افتاد.
دو سال تاریخی
پپ گواردیولا در سال 2008، مربیگری تیم اول را پس از 2 سال که تیم هیچ جامی دریافت نکرده بود، بر عهده گرفت. تنها تجربه فبلی وی در این شغل، یک سال مربیگری تیم ذخیره بود که به ترقی وی انجامید.
اما او هدفی روشن برای بارسا داشت و می خواست به شیوه ای که به عنوان یک بازیکن (1991 تا 2001) با آن رشد کرده بود، وفادار بماند. دو فصل و نیم گذشته است و دنیا با شگفت زدگی نظاره گر بارسا است که یکی از بهترین فوتبال های جهان را ارائه داده و عنوان ها را یکی پس از دیگری به نام خود می کند.
او تاکنون هشت عنوان در 10 رقابتی که تیم در آنها حضور یافته را کسب کرده است که شامل عنوان های پیاپی لیگ، لیگ قهرمانان و اولین جام باشگاه های جهان تاریخ باشگاه می شود. او همچنین شاهد 17 پیروزی پیاپی تیمش در لالیگا بوده که آنها را با 7 امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار داده است؛ همچنین آنها جزء 16 تیم نهایی لیگ قهرمانان هستند و به فینال کوپا دل ری نیز راه یافته اند.
بارسا به همراه گواردیولا، 2 سال و نیم برتری را تجربه کرده است.
-
ایجنت بویان کرکیچ: از آینده او نامطمئنم
سایت گل – ایجنت بویان کرکیچ، مهاجم بارسلونا گفته آینده او بستگی به تصمیم باشگاه دارد.
ناپولی به دنبال خرید این مهاجم است که نتوانسته جایی در ترکیب ثابت بارسلونا بیابد و گفته میشود در راه خروج از این باشگاه است. ناپولی این بازیکن 20 ساله را میخواهد و زوران وکیچ، مدیر برنامههایش میگوید که فعلا درباره آینده او حرفی نمیزند: «حالا زمان حرف زدن در این باره نیست. بارسلونا نمی خواهد فعلا در این باره حرفی زده شود. در ژوئن جلسهای خواهیم گذاشت و درباره این که چه اتفاقی روی میدهد تصمیم خواهیم گرفت.
نمیخواهیم کار اشتباهی انجام دهیم و آنها تصمیم میگیرند که چه کنند.
میخواهم درباره احتمال پیوستن او به ناپولی حرفی نزنم، چون نمیدانم چه اتفاقی میافتد.»
این ملیپوش اسپانیایی در این فصل 18 بازی برای بارسلونا انجام داده و سه گل زده است.
-
گواردیولا تاریخ ساز است.
7 مربی در 25 سال و دو مربی در یک دهه. این یک نمونه استوار و موثر است. چنین ثباتی موجب کسب عناوین فراوان و همچنین جذب بهترین بازیکنان برای کار کردن زیر نظر بهترین مربیان ممکن برای این باشگاه، شده است. این مورد درباره کرایف، رایکارد و اکنون پپ گواردیولا صدق می کند که تمدید قراردادش به معنای حضور 4 سال متوالی وی به عنوان سر مربی تیم اول است و با رکورد 4 سال حضور فرناندو دائوچیک و رینوس میشل برابری می کند.
کرایف در صدر لیست
یوهان کرایف تنها مربی است که بیشتر از هرکسی در خدمت باشگاه بوده و از سال 1988 تا 1996 مربیگری بارسا را برعهده داشته است. در طول آن سال های شگفت انگیز بود که بارسا 4 مرتبه پیاپی به عنوان قهرمانی لیگ دست یافت و برای اولین بار در سال 1992 فاتح لیگ قهرمانان شد. دنیا از این تیم شگفت انگیز با 3 نفر از بهترین بازیکنان خارجی - هریستو، لاوندراپ و کومان - که به محکمی بازیکنان کاتالانی و باسکی بودند، خوشحال بود.
گرینول، 7 سال
گرینول از جمله اولین مربیان رسمی استخدام شده باشگاه بود. این مرد انگلیسی از سال های 1917 تا 1924 مربیگری تیم را برعهده داشته و 2 بار فاتح کاپ اسپانیا و 5 بار فاتح لیگ قهرمانی کاتالونیا شد.
ریکارد، یک مربی مدرن
میراث کرایف 7 سال دیگر و اینبار توسط یک مربی هلندی دیگر به نام فرانک رایکارد ادامه یافت. رایکارد با خونسردی تیمی از شگفت انگیزترین بازیکنان همچون اتوئو، رونالدینیو و دکو را تشکیل داد. او در طول 5 سال حضور خود در تیم، 2 عنوان قهرمانی لیگ و یک عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان را به کلکسیون افتخارات باشگاه اضافه کرد.
دوران شکوه گواردیولا
رایکارد سال 2008 باشگاه را ترک کرد، ولی بعد از او پپ گواردیولا به تلاش های وی ادامه داد. او در طول 2 سال حضورش در تیم،اف سی بارسلونا را به یکی از بزرگترین باشگاه های جهان تبدیل کرد. گواردیولا با کسب 8 عنوان قهرمانی متفاوت و با استفاده از بسیاری از بازیکنان پرورش یافته لاماسیا، دنیا را در حیرت فرو برده است.
مربیانی با بیشترین فصل های متوالی حضور در تیم
یوهان کرایف (1988-1996)
جک گرینول (1917-1924)
فرانک رایکارد (2003-2008)
پپ گواردیولا (2008-2012)
فردیناند داوچیک (1950-1954)
مارینوس میشلز (1971-1975)
-
زوبی زارتا: «گواردیولا 22 فوریه قراردادش را امضا خواهد کرد.»
آندونی زوبی زارتا، مدیر ورزشی باشگاه اعلام کرد که پپ گواردیولا روز چهارشنبه، 22 فوریه ساعت 13:30 قراردادش را امضا خواهد کرد. زوبی زارتا گفت: «قرارداد وی در طول یک هفته آرام به امضا در خواهد آمد.»
زوبی زارتا در مصاحبه با بارسا تی وی و fcbarcelona.cat توضیح داد که قرار داد میان باشگاه و پپ گواردیولا هفته آینده، 22 فوریه، بعد از برگزاری دیدارهای مقابل اسپورتینگ، آرسنال و بیلبائو امضا خواهد شد.
زوبی زارتا اعلام کرد که امضا قرارداد در هفته آخر فوریه که تیم در اواسط هفته بازی ندارد و پیش از دیدار مقابل مایورکا انجام خواهد شد: «ما با پپ صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که هفته آخر فوریه، هفته آرامی است و با برنامه مدیر عامل، سندرو راسل نیز هماهنگ است.»
بازی کمتر، زمان بیشتر برای تامل
عدم برگزاری دیداری در اواسط این هفته یکی از دلایلی بود که باشگاه و پپ گواردیولا تصمیم گرفتند که در هفته جاری به مذاکره بپردازند. زوبی زارتا توضیح داد: «برای ما و گواردیولا مهم بود که زمانی را به مذاکره و تامل اختصاص دهیم. مسئله همیشه بر سر قیمت نیست. این هفته این فرصت را داشتیم که بنشینیم و به مذاکره بپردازیم.»
مذاکره، نه همیشه آسان و نه همیشه سخت
زوبی همچنین برخی از جزئیات قرارداد را فاش کرد: «ما می دانیم که پپ می خواهد اینجا بماند، چراکه همیشه این را می گوید و این مشکلی نیست. ما از ارزش او به عنوان مربی و آنچه را که به ما و باشگاه داده است، آگاهیم.»
گواردیولا و زوبی زارتا در تیم رویایی دهه 90 هم تیمی بودند و رابطه دوستی خود را حفظ کرده اند، ولی دروازه بان سابق تیم می گوید: «ما هر دو به وظایف خود به خوبی آگاهیم. این مذاکره سخت یا پیچیده ای نبود، ولی آسان و ساده هم نبود.»
معامله ای موثر
گواردیولا درست مانند سال گذشته، قرارداد خود را تنها برای یک فصل تمدید می کند و زوبی زارتا می گوید: «این روش هم برای باشگاه و هم برای گواردیولا موثر بوده است. این روش معمول و رایجی در فوتبال نیست ولی نتایج بزرگی را برای ما رقم زده است. این به خاطر شخصیت او و شخصیت ماست.»
آینده ای موفق
از زمانی که گواردیولا در راس تیم بوده، بارسا به 8 عنوان قهرمانی دست یافته است، ولی ممکن است این سوال برای عده ای پیش بیاید که آیا تمدید قرارداد وی به معنی تداوم موفقیت هاست. زوبی زارتا پاسخ می دهد: «این چیزی است که ما به آن اعتقاد داریم و آمار و ارقام نشان می دهد. در موفقیت های ورزشی شکی نیست ولی به عنوان مثال هیچ تضمینی برای پیروزی ما در دیدار شنبه مقابل اسپورتینگ وجود ندارد. ما باید به کار خود ادامه دهیم. قطعا گواردیولا نیز همین را می گوید.»
-
ویا: هارمونی در رختکن،کلید موفقیتهای بارساست
داویدویا مهاجم اسپانیایی باشگاه بارسلونا معقتد است که رختکنی یکرنگ و یکدل، همان نکته ای است که باعث موفقیت بازیکنان این تیم،به عنوان یک گروه متحد می شود
بارسا با پیروزی در دیدار هفته گذشته شان مقابل اتلتیکومادرید، توانستند رکورد 16 پیروزی متوالی دررقابتهای لالیگا را به نام خود ثبت کنند و امیدوارند تا با شکست دادن خیخون، این رکورد را ادامه دهند.
ویا در گفت و گو با اسکای سپورتس نیوز دراین باره گفت:« زمانی که به بارسونا پیوستم ، مربی و هم تیمی هایم از من حمایت کردند و به من اعتماد به نفس دادند. آنها مرا خاطر جمع کردند که مرا انتخاب کرده اند و در این انتخاب اشتباهی صورت نگرفته و ما در نهایت درکنار هم به موفقیت خواهیم رسید.»
ویا ادامه داد:« همین سیستم تدریجا جواب داد. من درآن زمان بازیکنان زیادی را در رختکن می شناختم.این افسانه نیست.واقعیت همین است که در مکانی هستیم که آرامش درآن حکمفرماست و همه با هارمونی و یکدلی درکنار هم کار می کنند.»
-
ویکتور والدس: نمی توانم تصور کنم فابرگاس به رئال برود
ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، معتقد است سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال و بازیکن سابق تیم جوانان بارسا، هرگز به رئال مادرید نخواهد پیوست.
اخیرا روزنامه های اسپانیایی شایعاتی در مورد پیشنهاد قابل توجه باشگاه رئال برای خرید فابرگاس منتشر کرده اند.
اما والدس در مصاحبه با ساکرنت گفت:" نمی توانم تصور کنم سسک پیراهن سفید رئال را به تن کند. همان طور که می دانید آرزوی او بازگشت به خانه است، هرچند این مسئله به من ارتباطی پیدا نمی کند.
او به سیستم تیم ما به خوبی آشنایی دارد و به خوبی می تواند در تیم ما جا بیفتد. "
این دروازه بان 29 ساله همچنین اعلام کرد پپ گواردیولا به زودی قراردادش با باشگاه بارسلونا را تمدید خواهد کرد و این مسئله را یک خبر بسیار خوب برای بازیکنان تیم دانست.
گفته می شود گواردیولا قراردادش با باشگاه بارسلونا را روز 22 فوریه برای یک ساله دیگر تمدید خواهد کرد و به این ترتیب فصل آینده نیز روی نیمکت تیم کاتالانی خواهند نشست.
" ما همیشه به مربی مان ایمان داریم. هیچ کس تردیدی نداشت که او به حضور در بارسا ادامه خواهد داد. همه از ادامه حضور پپ در بارسلونا خوشحالند زیرا او یکی از عوامل موفقیت بارسلوناست."