اره من هم افسوس ميخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 0825 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره من هم افسوس ميخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 0825 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گريه نه ولي خيلي ناراحت شدم مثل ديشب كه رئال مساوي كرد
من تا دلتون بخواد پرسپولیس باخته گریه کردم:-ang
من واسه پرسپولیس گریه زیاد کردم..!!
خاطره انگیز ترین گریه ام واسه جام حذفی پارسال بود که پرسپولیس قهرمان شد...
سر پنالتی ها وقتی پرسپولیس گل میزد از خوشحالی و اگه خراب میکرد از ناراحتی اشکم در میومد...
خاطره ی جالبی بود...با اینکه پر از استرس بود ولی دوست داشتم اون لحظه هارو...
اووووووه....تا دلتون بخواد:
1_سر پنالتی کشی پرسپولیس و صبا قم(سال پیش در جام حذفی)از استرس گریه میکردم یهنی زار میزدم هاااا اونم چه زاری!!!!!
2_وقتی رئال از بارسا در champions leage شکست خورد...
3_شکست پرسپولیس مقابل بنیادکار در ورزشگاه آزادی
من انقدر سر بازی های استقلال گریه کردم. مثل ابر بهار یعنی تنها چیزی که تحت تأثیر قرارم می ده تا اشکم در بیاد استقلاله.با بردش از خوشحالی گریه می کنم. با باختش از ناراحتی با مساویش بستگی به این داره که اگه گل نمیزدیم باخته بودیم یا گل خوردیم مساوی شد. درحالت اول از خوشحالی توی مورد دوم از عصبانیت و ناراحتی.
بازی های حذفی 3سال پیش، قهرمانی مشهد، برد دربی ها، باخت به فولاد و مقاومت آخریش هم همین حذف استقلال از آسیا با این که بردیم.
جام حذفی 4 سال پیش وقتی تو آزادی پرسپولیس 4-1 باخت به سپاهان از بس اعصابم ریخت به هم اشکم خشک شده بود به خدا.اما قهرمانی 3 سال پیشم تو دقیقه 96 گریه کردم.همیشه هم گفتم یکی از بهترین لحظات زندگیم بوده.خصوصا وقتی 110 هزار نفری دست میزدن وسرود قهرمانی رو خوندن.
تا دلتون بخواد.
اصلیاش اینا هستن:
1-سال 2005 فینال جام قهرمانانcrying::- وقتی لیورپول بازی 3-0رو به تساوی کشوند بعدم.....crying::-خیلی شدید گریه میکردمcrying::- واقعا نمیدونستم چکار کنم هنوزم وقتی بهش فکر میکنم گریم میگیره.crying::-
2-سال 2007 بازم تو فینال جام قهرمانان وقتی میلان لیورپولو زد گریه ولم نمیکرد.
3-بازم تو همون سال وقتی میلان تو سن سیرو منچسترو 3-0زد و به فینال رفت سر از پا نمیشناختم.....
4-فینال جام جهانی 2006
5-امسال وقتی میلان قهرمان شد.
6-حذف شدن ناحق ایتالیا از جام جهانی 2010
و.....
نیمه نهایی چامپیونزلیگ 2009 چلسی _ بارسلونا : وقتی اینیستا گل دقیقه 90 زد شدیدا اشک شوق بر گونه هام جاری شد !!!
:hihi::hihi::hihi:
مخصوصا وقتی که دیدم عادل فردوسی پور ( همشهریم ) رفته تو دیوار و حالش گرفته شد !!!!!!!
بازی سپاهان و پرسپولیس که قهرمان شدیم اشک شوق بود...
بازی اس اس و پرسپولیس امسال که با داوری بازی رو باختیم...
:hehee:
من تا اونجا كه يادم مياد فقط 2 بار براي تيم مورد علاقه ام گريه كردم اول وقتي كه پرتغال در فينال جام ملت هاي اروپا به يونان باخت و رونالدو حدود 20 دقيقه گريه كرد من هم حدود 40 دقيقه گريه كردم،هنوز هم وقتي فكرشو ميكنم گريم ميگيره :gerye:و بار دوم هم همين فصل پيش كه رئال مقابل اوساسونا باخت،البته تو اون بازي نكونام و شجاعي نبودن
آره همین فصل قبل درلیگ قهرمانان اروپا وقتی تو سنتیاگو برنابئو درچارچوب لیگ قهرمانان اروپا بازی رفت مسی گل دوم را به رئال مادرید زد اشکم در آمد.
قلبم تنها یک دلیل برای زدن دارد و آن دیدن موفقیت رئال مادرید است.
بعد از باخت ندای وجدانم بهم گفت ما غرورانه باختیم و به عشق انتقام از بارسلونا زنده ایم.
من پارسال بازی اینتر بارسا از دقیقه 50 گریه کردم وقتی بازی اینترو می دیدم اشکم بیشتر در می اومد:gerye:
تو واسه جام جهانی 2002 من دو بار واسه فوتبال گریه کردم با اینکه اصلا احساساتی نیستم یکی اون صحنه معروف بحرینیا با پرچم عربستان یکیم حذف ایتالیا تو 2002 که داور سرشو تو بازی با کره برید
اما اوجش فرستادن یووه به دسته دو و کار کثیف اینتریا بود که من 1 ساعت همینجوری مات و مبهوت بودم و بعدشم نیم ساعتی گریه می کردم!!!
یکبار بازی بارسا چلسی 2009 که دقیقه 90 اینیستا گل زد و دهان عادل فروسی پور که همش از تیم های انگلیسی حمایت میکنه باز موند !!!!!!!!!!!
یک بار هم الکلاسیکوی معروف 5 تا زدیم به رئال و مورینیو و تیمشو آش و لاش کردیم ریختیم بیرون ! ! !
با دیدن کپ کردن مورینیو گریه ام گرفت ! دنیا پچقدر کوچیکه !!!
بابا خجالت بكشيد مگه مرد گريه ميكنه?!?!
من اگه تيمم ببره كه هيچى ولى اگه نتيجه بد بگيره فحش ميدم( به تيم رقيب که در هر صورت فحش ميدم...!!!):mage mishe::mage mishe::mage mishe:
گریه نه ولی وقتی کاپیتان مالدینی داش خداحافظی میکرد یه حس بدی داشتم