توتی : کورس قهرمانی تمام نشده
سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان باتجربه جلوروسی در صحبتهایی اعلام کرده که به رغم آنکه تیمش هفته گذشته موفق به کاهش فاصله اش با اینتر در صدر جدول رقابتهای سری آ نشد، هنوز دست از تلاش برای کسب عنوان اسکودتو نکشیده است.
رم در دیدار هفته قبل خود به تساوی 3-3 مقابل لیورنو دست یافت و بدین ترتیب جلوروسی با 6 امتیاز فاصله نسبت به اینتر در رده سوم جدول قرار دارد.
توتی در ستون هفتگی اش در روزنامه کوریره دلوسپورت در این رابطه نوشت:«پرونده رقابتها هنوز بسته نشده است و رقابتهای سری آ، لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا در جریان می باشند. از الان تا پایان رقابتهای فصل، هنوز بازیهای زیادی باقی هست و هر تیمی می تواند شگفتی ساز بشود.»
توتی معتقد است که هنوز زمان مشخصی برای بازگشتش به میادین ورزشی مشخص نشده است.کاپیتان جلوروسی از ناحیه زانو با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند.
او در ادامه صحبتهایش گفت:« در حال بازیابی هستم و سعی می کنم تا شرایط فیزیکی ام روز به روز بهبود یابد. قطعا دوست دارم که در زودترین زمان ممکن به ترکیب تیم بازگردم ولی این در زمان خاصی میسر خواهد شد که احتمالا در اواخر ماه مارس یا اوایل ماه آوریل خواهد بود.»
نشان ویژه کمیته ملی المپیک ایتالیا برای کاپیتان توتی
فرانچسكو توتی كاپیتان رم، به دلیل اینكه تمام دوران حرفهاش را در تیم رم سپری كرد از سوی كمیته المپیك ایتالیا نشان ویژهای دریافت كرد. او بعد از دریافت این نشان در مصاحبهای علاقه قلبیاش را به تیم رم بار دیگر ابراز كرد. او در سایت اختصاصیاش نوشت:«من از كمیته ملی المپیك به دلیل اعطای این نشان از صمیم قلب تشكر میكنم، دریافت این جایزه برای من بسیار پرمعنا بود. من این نشان را به این دلیل گرفتم كه تمام دوران حرفهام را صرف شهرم رم كردم. حس تعلق من به رم شخصیت من را در این سالها شكل داد و باعث قویتر شدن من شد. همه چیزهایی كه من در جهان به آن عشق میورزم در این شهر قرار دارد.»
در حالی كه تنها یك هفته به پایان رقابتهای سری آ باقیمانده رم در دو امتیازی اینتر قرار دارد و هنوز اندك امیدی به قهرمانی برای آنها باقی مانده است. «من تمام تمركزم را گذاشتهام تا در بازی هفته آینده در مقابل كیه وو بهترین بازیم را انجام دهم. این آخرین بازی ما در این فصل خواهد بود و من میخواهم تمام تلاشم را برای پیراهن رم و هواداران انجام دهم.»
________
ویرایش شده توسط مدیریت : لطفا از تبلیغ آدرس وبلاگ یا سایت خود در سایت پرهیز کنید و منبع رو به صورت لینک در متن قرار دهید!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را مطالعه فرمایید