سلام آقا جعفر.اگه ميشه نام كاربري من رو از ramin milani به *Rossonero* تغيير دهيد.ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقا جعفر.اگه ميشه نام كاربري من رو از ramin milani به *Rossonero* تغيير دهيد.ممنون.
سلام اگه امکان داره اسم کاربری منو از BIG C.RONALDO به Real ROnaldo تغییر دهید
خیلی ممنون :real:
من خواهش میکنم اسم کاربری منو از BIG C.RONALDO به Real ROnaldo تغییر دهید . لطفا
سلام لطفا اگه میشه اسم من رو هم از bayern 2010 به turk ughly تغییر دهید
سلام لطفا اگه میشه اسم من رو هم به turk ughly تغیر دهید
نام کاربری شما از bayern 2010 به turk ughly تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام .اگه ميشه نام كاربري من رو از ramin milani به *Rossonero* تغيير دهيد.ممنون.PLEEEEEAASE
من خواهش میکنم اسم کاربری منو از BIG C.RONALDO به Real ROnaldo تغییر دهید .خواهش میکنم
نام کاربری شما از ramin milani به *Rossonero* تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ramin milani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Real Ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از BIG C.RONALDO به Real Ronaldo تغییر پیدا کرد
سلام
من میخوام نام کاربریمو از Saeed Shahbazi به King Beckham تغییر بدم ممنون
نام کاربری شما از Saeed Shahbazi به king beckham تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
لطفاً از ashkan gunner به ashkangunner
:flowerysmile:
نام کاربری شما از ashkan gunner به ashkangunner تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan gunner [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اگه میشه نام کاربری منو به david7 تغیر بدید ممنون میشم
سلام. لطفا اگه میشه نام کاربری منو به blue lions تغییر بدین. با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david_villa7770 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از david_villa7770 به david7 تغییر پیدا کرد
آقا مرتضی خوش اومدید به دربی .... نام کاربری Blue Lions قبلآ انتخاب شده عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط white stars [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس لطفا اسم منو به ChelseaMan تفییر بدین. خیلی ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از white stars به ChelseaMan تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط white stars [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا تغییر به نام Messi.For.Life
نام کاربری شما از Don Corleone به Messi.For.Life تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Messi.For.Life [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون از زحماتتون.
سلام
خواهشا نام کاربری منو از juvrntus به juventus تغییر دهید
نام کاربری شما از juvrntus به juventus تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط juvrntus [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام لطفا نام کاربری من را به abed_messi تغییر بدین.با تشکر.
نام کاربری شما از abed به abed_messi تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط abed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام
لطفا نام کاربری منو از mohsenlio به molio تغییر دهید
سلام اگر نام من را به crisronaldo79 تغير دهيد ممنون ميشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از alyreza به crisronaldo79 تغییر پیدا کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenlio [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس من چی؟
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenlio [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از mohsenlio به molio تغییر پیدا کرد
من میخام نام کاربریم ازMehrdad Roma بهMehrd@d تغییر پیدا کنه !؟
ممنون
نام کاربری شما از Mehrdad Roma به Mehrd@d تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام لطفا نام کاربری من از مهدی آرسنال به Hamid_Barca عوض بشه
سلام حمید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamid_Barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از مهدی آرسنال به Hamid_Barca تغییر پیدا کرد
چه کار جالبی.
خواهشا اسم این جانب رو از italo به hossein2014 تغییر دهید.
لازم به ذکر است که hossein2014 موجود در این سایت خود بنده هستم که با اون نام کاربری فعالیت ندارم.یعنی پسمو فراموش کردم و ایمیل قبلی هم پسشو ندارم.
اگه ممکنه اونو حذف کنید.
نام کاربری شما از ITALO به hossein2014 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein2014 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهش میکنم اسم من رو به شیاطین تغییر بدهید
لطفا اسم منو به Little Caesar تغییر بدید.
با تشکر:flowerysmile: