دوستان یادتون رفته دلیل اینکه چرا این بازیکن رو به عنوان بازیکن مورد علاقه تون انتخاب کردین بگین.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یادتون رفته دلیل اینکه چرا این بازیکن رو به عنوان بازیکن مورد علاقه تون انتخاب کردین بگین.
کریس رونالدو _دلایل
خوشتکنیک
خوش استیل
خوش اخلاق
موئثر وغیره...
سريع ميرم سراغ اصل مطلب.
من از مسي و كريس و تورس و .... نميدونم از ازين بچه سوسول ها متنفرم چون تو لندن بهترين ها رو داريم !!:eyvalla:
من طرفدار ميشائيل بالاك نيستم.بطور وحشتناك عاشقشم و هميشه تو رويا هام باهاش سير ميكنم.
عمو بالاك رو به دلايل زير دوست دارم:
1-نماد تضاد و قدرته
2-سبك بازيش
3-كاملا در خدمت تيمه
4-خلاقييت ،با هوش بودنش ، قدرت بدني ، شوت هاي مرگ بار و ....
5-مغرور نبودن (برعكس تصور خيلي ها )
6-آلماني بودنش ، شماره 13 ، تجربه
7-دوپا بودنش و توانايي بازي در همه سمت هافبك ها
ریکی کاکا
چون بااخلاقه
باتکنیکه
چشم نواز بازی میکنه
سخت کوشه
بعد از کاکا هم تورس و کریس رونالدو و فابرگاس جانم الهی که نره بارسلونا وگرنه مثله آنری خرابش میکنن
درضمن مسی جزء بازیکن ها حساب نمیشه فعلا هم برید دعا بجون هیگواین بکنید که نذاشته تا حالا حذف بشید مسی چیکارس تو تیم
کریس رونالدو :
1-تکنیک
2-ضربات آزاد
3-قدرت بدنی
4-کلآ منحصر به فرد...
و همچنین کاکا...
زهرا جون خیلی باهالی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرفدار داش کریس به دلیل این که با توجه به شرایط سخت خانوادگی در دوران کودکی مثل مسی و رونالدینیو و مارادونا و ..... تونست خودشو به عنوان بهترین فوتبالیست جهان معرفی کنه... به همین دلیل عاشق فوتبالیست ها هستم چون این قدر با عرضه هستن که از فرش به عرش برسن.... :afarin: دلیل انتخابش سبک بازیشه...
و داش رونی که نماد قدرت وتعصبه و کلا همه جوره باهاش حال میکنم...... :eyvalla:
خوب 100% من ديگو فورلانو دوس دارم و عاشقشم و از زماني كه تو من يو بود دوسش داشتم تا الان كه داره جوابه زحماتشو ميگره و....
دلايل :
1) از خوش تيپ بودنش نگو كه تهشه
2) يه محاجم شش دانگ هست كه از پس اكثر دفاعهاي دنيا ر اومده
3) از هر دو پا ميتونه 100% استفاده كنه
4) فوقالعاده كم هاشيه
5) نديدم مغرور باشه
.
.
.
.
دنیا شیث رضایی:chakerim:
به خاطر عشق و تعصب به پرسپولیس که دیگه تو این دوره و زمونه تعصب به پیراهن کم گیر میاد
دارو ندارم عمو شيثه عمو شيثه
همه كس و كارم عمو شيثه عمو شيثه
تيغ برنده عمو شيثه عمو شيثه
شير درنده عمو شيثه عمو شيثه
هميشه برنده عمو شيثه عمو شيثه
غد و يه دنده عمو شيثه عمو شيثه
دواي دردم عمو شيثه عمو شيثه
دورت بكردم عمو شيثه عمو شيثه
خوش اخلاق؟ واقعا گفتين خوش اخلاق؟ جدي جدي گفتين خوش اخلاق؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط big c.ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه ي كارشناسا به اتفاق ميگن كه خوش اخلاق نيست چه تو زمين چه بيرون زمين،با ديدن يه بازيش هم مشخصه كه خوش اخلاق نيست.توصيه مي كنم بيشتر فوتبال ببينين
بازيكن هم مسي
بعدش بويان كركيچ و داداش شيث
فقط فابیو
به خاطر قلبه آبیش و تکنیک خیره کنندش!
خدا از سره تقصیرات واعظ نگذره که باعث شد بره سپاهان!
بعد از فابیو من میگم خودم :toop:چون خودم رو خیلی دوست دارم!!
نگین چه از خود راضی یا چقدر خود پسند چون شوخی کردم!!!:ghelyon:
david villa
چون
گلزن-تکنیکی-خوش اخلاق-خوش تیپ-واز همه مهم تر اینکه اسپانیایی تو بارسا باز می کنه
فقط ایکر وفادار
مردش هم بهتره ویکتور والدزه
درضمن هیچ بدی هم نداره:gozaresh:
پیتر چک :واکنش های خیره کننده (تا قبل از مصدومیت خیلی بیش تر بود طوری که هیچ دروازبانی به گرد پاش نمیرسید)-با اخلاق بودن-استیل خیلی زیبا-کنترل خوب و راهنمایی مدافعان تیم-از کشوری یه دروازبان به عرصه فوتبال حرفه ای وارد شده که زیاد امکانات خوبی نداشته و فقط به استعداد پیتر بر میگرده-خوش قیافه-خوش تیپ-هرکدام از این دروازبانایی که ادعا بهترین رو دارند اگه اون ضربه ی هوت به سرشون خورده بود الان خونشون خوابیده بودن اگر هر سال با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم میکردند الان سر حال تو دروازه نبودند-نسبت دروازبان های خوب دیگه سن کمتری داره و فرصت پیشرفت بیش تری داره و ...
بقیه بازیکنا رو هم بعدا میگم مثل لمپارد - تری-تورس-فورلان
ویا:به خاطر تکنیک،خوش اخلاق بودنش و درخشش تو جام جهانی بهترین بازیکنه
فقط فورلان بعدش هم والدز
كاكا بازيكن بريزيلي حركات زيبا
الان بحث اصلی بهترین بازیکن دنیا بین رونالدو و مسی هست دیگه بقیه بازیکنا در حد این دو تا نیستن ولی مقایسه مسی و رونالدو کار بیار سختی هست
من میگم رونالدو بهتر از مسیه اول به خاطر این که بازی رونالدو متکی به بازیکنی نیست بعد این که از لحاظ سرعت و قدرت بدنی و سر زنی و شوت زنی بهتر از مسی هست
یه کارشناس فوتبال گفته بود اگه مسی و رونالدو با هم تو یه دو 500 متری مسابقه بدن 100 متر اول مسی جلوتره ولی از 100 متر دوم تا آخر رونالدو جلو میفته
در مورد شوت ها هم باید بگیم دقت شوت های مسی بیشتر از رونالدو هست ولی قدرت شوت های رونالدو خیلی بیشتره یعنی اگه رونالدو و مسی هر کدوم تو یه بازی 10 تا شوت بزنن از 10 تا شوت مسی 8 تاش تو چارچوبه ولی برای رونالدو 6 تاش.از8 تا شوت تو چارچوب مسی ممکن 3 تاش خطرناک باشه ولی از 6 تای رونالدو 4 تاش خطرناک خواهد بود از نظر اساتیل هم باید بگم بسیاری از کارشناس ها کریس رونالدو رو خوش استایل ترین بازیکن تاریخ فوتبال انتخاب کردن
طرفدار بازیکنان جوان و آینده دار به علاوه ی اوزیل و کاکا.
در رساندن توپ به مهاجمین اوزیل و کاکا تو دنیای فوتبال بهترین اند.
دقیق , پرسرعت , خونسر د , بااخلاق , خلاق و... .
gattuso چون هروقت ازدست داور یا تیم حریف عصبانی میشه اونو میزنه دل ادم خنک میشه
لیونل مسی
دلیلشو همه میدونند !!! پر تلاش / وفادار / با اخلاق / فروتن
دقیقا منم به همین دلایل عاشق الکسم به نظرم مسی ورژن جدید دل پیرو تو دنیای فوتباله با این تفاوت که راه موفقیتش از الکس خیلی هموارترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره .....منم الکسو دوست دارم ...... نه تنها در ایتالیا در کل جهان طرفدارای زیادی داره !!!
بازیکن با اخلاقه که محبوب میشه :yes:
فقط رونالدو و کاکا.کاملترین بازیکنی که دیدم.ضربه ایستگاهی زن ماهر،هد زن،باسرعت ترین بازیکن دنیا،خوشتیپ،خوش استیل،گلزن،قدبلند و.............
خلاصه رونالدو و کاکا بهترینن
من طرفدار رونالدو هستم چون خيلي بازيكن تكنيكي است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من زندگیم لیورپوله.
دلیلشم چیزی نیست چون ............................
Only Arsenal :love:
And
Robin Van Persei baghal:-
منم عشق کریس رونالدو هستم.یه بازیکن کامله...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hp2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
only messi
دیگه چرا نداره، فکر کنم همه میدونن
البته من با رونالدو زیاد موافق نیستم خیلی مغروره قیافه هم نداره ولی خوش تکنیکه :ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hp2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فقط عشق کاکا هستم :love::love:
به نظرم بهترینه واین جوجه بازیکن(مسی)باید بره نوکریشو بکنه تا حداقل اندار=زه یه نصفه انگشت تکنیک یاد بگیره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کی تاحالا لیورپول بازیکن شد ؟ :::::klنقل قول:
نوشته اصلی توسط I♥LIVERPOOL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتیم طرفدار چه بازیکنی هستی !!! نه چه تیمی !!:shogh:
زیدان
چون تا دنیا دنیاست جھان ھیچ بازیکن دیگە ای بە خودش نمی بیند
پر افتخارترین تیم جھانە
مسي ، چون علاوه بر تكنيك قشنگي كه داره بازيكن متواضعي هست مثلا مثل رونالدو ي رئال مغرور نيست.
T.Henry
Fabregas
Pires
Raul
veira
Adams
دل بيرو
بيرلو
(ببخشيد كه از يكي زياد شد تازه هنوزم داشتم اما روم نشد ديكه بكم)
فرهاد مجیدی چون استقلالیه
سلطان ضربات آزاد alexsaderdelpiero
بخاطر وفا داریش عشقش به یوونتوس
تو ایران داش علی کریمی چون عاشق بازیش هستم و همینطوربخاطر اینکه تو ایران رو دست نداره
تو جهان الکس دلپیه رو ، ترزگل ، کامورانزی، بوفون و تمامی وفادارانی که با اینکه یووه رو به دسته دو بردن اما تیم رو ترک نکردن و متنفر از همه اونایی که این تیم رو ترک کردن مثل ابراهیموویچ و ویه را و .... و
Only Acmilan
only paolo Maldini
جرارد به خاطر همه چیش
اول همه که رائول چون تو همه چی فوق العادست چه فوتبالی چه غیر فوتبالی
بعد آقا کریس و بعدم کاسیاسو زیدان
تو ايران فقط علي کريمي:
به خاطر دريبل هاي زيبا و به موقع..
بازيکن با غيرتيه و تحت هر شرايطي واسه تيم خوب بازي ميکنه(حتي چند دقيقه اي که واسه شالکه بازي کرد بازي قابل قبولي از خودش نشون داد و حتي بازي هاي پرسپوليس که هيچ کس به جز علي کريمي واسه تيم بازي نکرده)!!
فداکار: جون اگه احتمال گلزني خودش 70 درصد باشه ولي بازيکن ديگه اي موقعيت 97(100 درصدي وجود نداره يهو ديدي يارو يه متري دروازه کشيد بيرون) کريمي به همون بازيکنه پاس ميده!!
رک و بدون تارف: يادتون نرفته که به خاطر اعتراض به گاو هاي حوالي تمرينات تيم ملي در اتريش ديگه به تيم ملي دعوت نشد(قطبي نا مرد)
يا همين ماجراي پارسال که کل باشگاه استيل آذين رو سرويس کرد..
يه جورايي زير بار حرف زور نميره (زنده باد)
احترام به نظر مربي: تو شالکه علي رغم نيمکت نشيني هاي فراوان به ماگات اعتراض نکرد، تو استيل آذين با خواسته مربي خاجشون(که هيچي از يزرگي علي کريمي نمي دونست) تو دفاع بازي کرد!!
احترام و تشويق بازيکنان در بازي و تمرينات: اون سالي که کريمي از پرسپوليس جدا شد عليرضا محمد گفت که از اين جدايي خيلي ناراحته چون راهنمايي هاي کريمي باعث پيشرفتش ميشده!!
هم چنين حقيقي رو (اون موقع) خيلي تشويق ميکرده و در مورد تمرينات کان تو بايرن مونيخ ميگفته!!
توي يکي از بازي هاي تيم ملي چند سال پيش که مبعلي تازه دعوت شده بود يه ضربه ايستگاهي واسه ايران به دست اومد و علي کريمي اصرار داشت که ايمان بزنه!!
در مورد کاپيتاني و هدايت تيم که همه اونو ميشناسن حتي کيروش تو بازي با علي کريمي صحبت ميکرد و مورد اعتماد همه مربيانه و الانم دستاي پشت پشت پرده اون ته، آهان همون آخر آخر، باعث شده تو تيم ملي کاپيتان نباشه!!
خلاصه الکي به علي کريمي نميگن جادوگر!!
-----------------
ميخواستم در مورد زيدانم بگم که بمونه واسه يه وقت ديگه ، حوصله تايپشو ندارم!!