پاسخ : * هر آنچه که از fifa 16 باید بدانید *
اقا فیفا 16 رو بازی کردیم خعلی خوب شده :whistle3: البته من فیفا 15 بازی نکردم و 2سال داشتم فیفا14 بازی میکردم entezar:: خلاصه عالی شده سرعت بازیو اوردن پایین خعلی طبیعی شده دروازبانا خعلی عالی شدن واکنشاشون خیلی خوبه دگ توپ از بغل دستشون راحت رد نمیشه خلاصه عالیه :haaa:پاسکاریا عالی شده شوتا که اصن خعلی خوبه دگ از وسط زمین نمیشه گل زد :death:سانترا خیلی لذت بخش شده و کلی تنوع داره :haaa:منم ک مث همیشه عین کریر ندیده ها رفتم کریرش ک واقعا عالی شده قسمت اسکوتینگش خیلی خوبه وقتی میخوای ی بازیکنو زیرنظر بگیری :yes:اول فصلا میشه تورنومنت دوستانه بری و اگ قهرمان شی جایزشو بگیری که خیلی خوبه واسه محک زدن بازیکنا :haaa: کلا همچیش عالیه و پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید :haaa::yes:ashem:-:danc:
نقل قول:
اقا فیفا 16 رو بازی کردیم خعلی خوب شده :whistle3: البته من فیفا 15 بازی نکردم و 2سال داشتم فیفا14 بازی میکردم entezar:: خلاصه عالی شده سرعت بازیو اوردن پایین خعلی طبیعی شده دروازبانا خعلی عالی شدن واکنشاشون خیلی خوبه دگ توپ از بغل دستشون راحت رد نمیشه خلاصه عالیه :haaa:پاسکاریا عالی شده شوتا که اصن خعلی خوبه دگ از وسط زمین نمیشه گل زد :death:سانترا خیلی لذت بخش شده و کلی تنوع داره :haaa:منم ک مث همیشه عین کریر ندیده ها رفتم کریرش ک واقعا عالی شده قسمت اسکوتینگش خیلی خوبه وقتی میخوای ی بازیکنو زیرنظر بگیری :yes:اول فصلا میشه تورنومنت دوستانه بری و اگ قهرمان شی جایزشو بگیری که خیلی خوبه واسه محک زدن بازیکنا :haaa: کلا همچیش عالیه و پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید :haaa::yes:ashem:-:danc:
عرفاااان جووون من نگوؤ دوباره سیستم تخیلی میخواد برای اجرا
واقعا عالي شدع
من برا ايكس باكس خريدم تورنمنت پيش فصل نداشت برا زير نظر گرفتن بازيكن انصافا خوب شده كلا سطح كيفي بالا رفته قيمت بازيكنا تو كرير مد عاليي شده مثلا من خودم شخصا تو فيقا ١٥پوگبا ٣٠ميليرن نهايتا ميخريدم الان با ٨٠ميليون خريدم سطح كيفي عالي شده اظافه شدن ليگmlsو ليگ برزيلو واقعا خوبه پيشنهاد ميكنم حتما بازي كنيد لذت ببريد
اقا دو تا سوال خیلی فوری دادم:
برا ایکس باکس گرفتم بعد از چند دقیقه یه ارور میده و دستگاه ریستارت میشه
دوم اینکه کسی بلده تو فیفا 15 یا 16 با پشت پا شوت کنه؟ اگه کسی بلده بگه تو پیام خصوصی شمارمو بدم برام بفرسته
نقل قول:
عرفاااان جووون من نگوؤ دوباره سیستم تخیلی میخواد برای اجرا
خیلیم بالا نمیخواد
مگ سیستمت چطوریاس؟think::
نقل قول:
خیلیم بالا نمیخواد
مگ سیستمت چطوریاس؟think::
داش عرفان یه چیز میگم نخند
رو سیستم گرافیک 1 و رم 2 میاد؟
نقل قول:
داش عرفان یه چیز میگم نخند
رو سیستم گرافیک 1 و رم 2 میاد؟
چرا بخندم داش من خودم تا 1ماه پیش همین سیستمی که میگی رو داشتم
متاسفانه این سیستم فیفا 15 هم روش بالا نمیاد
واس همین منم فیفا 15 رو بازی نکردم
بهرحال عب نداره خداروشکر فیفا 14 داره هنوزم واسش پچ میاد و کسی تو خماری بازی جدید نمیمونه :ookk:
بابا یکی جوا ب منوبده دیگه اااااااااااههههههههههههه
[QUOTE=Erfan_7;185911]چرا بخندم داش من خودم تا 1ماه پیش همین سیستمی که میگی رو داشتم
متاسفانه این سیستم فیفا 15 هم روش بالا نمیاد
واس همین منم فیفا 15 رو بازی نکردم
بهرحال عب نداره خداروشکر فیفا 14 داره هنوزم واسش پچ میاد و کسی تو خماری بازی جدید نمیمونه :ookk:[/QUO
یعنی نمیاد رو سیستمم