نه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خواستم تا اخر ساله اشتباهتو پوشش بدم که سال جدید رو با اشتباه شروع نکنی :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خواستم تا اخر ساله اشتباهتو پوشش بدم که سال جدید رو با اشتباه شروع نکنی :nishkhand:
بازی رئال - اتلتیکو خیلی میتونه جالب باشه. رئال حتما برای انتقام به مصاف اتلتیکو میره. همچنین بازی یووه - موناکو هم از اون بازیهاس که با توجه به قدرت تقریبا برابر دو تیم میتونه جذاب باشه که امیدوارم با صعود یووه همراه باشه.
شانس اول با بارسلوناست اقای گل هم یا رونالدو یا مسی یا توز:ohum:
بایرن کارش رحته دربرابر پورتو یک طرف 1/4احتمال زیاد بایرنه بعد وافعا راحت بارسا کارش چون پاریس زلاتانم نداره احتمال برد بارساهم زیاده خوب بارسا یک طرف ماجرا هحتمالا خواهد بود و از طرفی سبک بازی یونتوس بهتر از موناکوست و انتضار میره یوهم صعود کنه رعال اتلتیکو اصلا قابل پیش ببنی نیست احتمالشم هست بایرنو یوه مرحله بعد بخورن به هم که اینطور بایرن فبناله اما اتلتیکو سبک بازیش طوریه که سعی میکنن تو زمین خودی بازیو ببرن و تو زمین حریف دفاع کنن برخلاف رعال کا بازی تو زمین حریفو حجومی اغاز میکنه که از نظر من رعال بیاد بالا