پاسخ : |> بحث و گفتگو پیرامون نقل و انتقالات برتر اروپایی <|
خب از این به بعد دیگه تاپیک از این حالت خشک و رسمی و بی روح بودنش خارج میشه و امیدواریم شما عزیزان با حضورتون ما رو خوشحال کنین
خودم شروع میکنم
به نظر من شاه ماهی های نقل و انتقالات لوئیس سوارز و جیمز رودریگز بودن ...
خداییش میگم فصل های پیش که اصلا هیچ خبری در مورد حضور سوارز تو بارسا نبود به دوستامم میگفتم که همشون رئالین
میگفتم از نظر من اگه مسی و رونالدو بهترین فوتبالیست های دنیا هستن نفر سومی اگه وجود داشته باشه من اونو لوئیس سوارز میدونم!
اون موقع ها یه هوادار بارسا به ذهنشم حتی خطور نمیکرد که بارسا بره سراغ چنین بازیکنی باهاش مذاکره کنه! چه برسه به اینکه اونو بخره!!!
خلاصه خیلی خوشحال شدم که سوارز رو خریدیم. البته دوست داشتم آلکسیس سانچز هم تو بارسا میموند ولی به هر حال ترجیح داد که بره!
چند سالی بود که این مدافعین ما کابوسمون شده بودن! گرچه انتظار داشتیم که یه مدافع تاپ بخریم ولی بازم همین که مدافع خریدیم خودش خیلیه!!!
رئال هم که جیمز رودریگز رو خرید. ولی به نظر من فروش دی ماریا و ژابی آلونسو رئال رو کمی ضعیف میکنه! مخصوصا رو نیمکت ذخیره.تو کوران مسابقات اگه مصدومیتی واسه یکی از بازیکنان پیش بیاد شرایط سخت میشه!
یه نکته جالب که این نقل و انتقالات داشت عملکرد خیلی خوب تیم های انگلیسی بود! چلسی که با خرید فابرگاس و دیگو کاستا خوب خودشو قوی کرده! آرسنال هم که آلکسیس رو گرفت! لیورپولم با خرید بالوتلی نشون داد که دوباره میخواد واسه قهرمانی بجنگه!
منچسترم که این دقایق آخر با خرید دی ماریا به سایر تیمای انگلیسی هشدار داد که اونا هم دوباره با وجود فن خال میخوان برخیزن!
کلا حداقل هر تیم بزرگ یه خرید پر سر و صدا داشته تا الان!
کلا به نظر من هر چی ستاره های دنیا تو تیمای مختلف پخش بشن و تو یه تیم جمع نشن به جذابیت بیشتر مسابقات کمک میکنه!
این فصل لیگ های اروپایی خیلی جذاب میشه:jeddiiiii:
منتظر نظرات شما هستیم:ookk:
خب امروز متوجه شدم که یه لژیونر دیگه به اروپا معرفی کردیم!
کریم انصاری فرد ! به اوساسونا پیوست
درسته که استقلالی هستم ولی حس غرور بهم دست میده که میبینیم بازیکنای کشورمون دارن میرن کشور های خارجی!
درسته که حالا بیشترشون تو تیم های دسته دومی بازی میکنن ولی بازم همین خوبه! حداقل از همین لیگ خودمون بهتره. والا !
تو بین لژیونرامون به نظر من فعلا علیرضا جهانبخش بهتر از همشون کار میکنه.امیدوارم اگه راهی هست بتونه بره تیم های لیگ یکی برای پیشرفتشم خوبه! ولی اگه بخواد بره اونجا و یه نیمکت نشین مطلق باشه تو همین تیم فعلیش بمونه بهتره!:ookk:
بعله مثل اینکه فرناندو تورس هم رفت میلان ! میلانیا خیلی زود دست به کار شدن و جانشین بالوتلی رو انتخاب کردن.... ولی فکر نمیکنم به گزینه خوبی روی آورده باشن!
به نظرتون مهاجمی که تو 110 بازی واسه چلسی فقط 20 گل زده میتونه لایق میلان باشه!!!؟؟؟
البته میلانیا به مدت 2 فصل به صورت قرضی اونو از چلسی به خدمت گرفتن!
هیچ انتقالی به اندازه انتقال ژابی آلونسو کمرمو نشکست :(
یاد رفتن رائول افتادم :((((((
درسته این در حد اون نبود ولی واقعا سخت بود باور رفتن ژابی.....و احتمالا خیلی به مشکل بر بخخوریم ....
نقل قول:
هیچ انتقالی به اندازه انتقال ژابی آلونسو کمرمو نشکست :(
یاد رفتن رائول افتادم :((((((
درسته این در حد اون نبود ولی واقعا سخت بود باور رفتن ژابی.....و احتمالا خیلی به مشکل بر بخخوریم ....
آره به نظر منم یکی از شوک آور ترین و عجیب ترین نقل و انتقالات این فصل بود!!!
آخه نه شایعه ای...نه خبری! هیچی
وقتی فهمیدیم بایرن پیشنهاد داد اونم خیلی سریع پذیرفت!!!
دلیل خاصی داشت که رفت؟؟؟ من از دوستای رئالیم پرسیدم نمیدونستن! مگه تو ترکیب ثابت رئال نبوده که ترجیح داد بره؟؟؟
این فصل به نظر من خیلی میتونه جذاب باشه مخصوصا با این نقل و انتقالات و ترانسفر های جدید ....
بایرن و بارسا و رئال کسایی بودن که هم از این فصل لمطه خوردند و هم سود کردند
رئال که تونست کروس رو بگیره و بهتر از اون هم تونست جیمز رودریگز کمبیایی رو از موناکو بخره ولی دو تا از مهره هاش رو از دست داد یعنی ژابی آلونسو و آنخل دیماریا که هر دوشون خیلی عاالی بودند ...
بارسا هم که تونست ورمالن و سوارز رو بگیره و تقریبا لیورپول رو خلع سلاح کنه .... البته نمیدونم نوشته میشه سلاح یا صلاح ولی فکر کنم همون صلاح باشه
ولی بنظر من بهترین ترانسفر برای بایرن مونیخ بود که البته با در نظر گرفتن ژابی آلونسو ، روبرت لواندوسکی بود که 103 گل در فصل پیش برای دورتموند زد به صورت کاملا رایگان اومد به بایرن .
البته همه ی این حرفا که میزنم نظر خودم است و دیگران مخالف نیستم .
دیماریا هم که اومد با منچستر یونایتد که بنظر من اگه این فصل قهرمان نشن با ستارگانی مثل رونی ، ماتا ، دیماریا ، دخیا و غیره و مربیشون لوییس فن خال باید خودکشی کنن .
میلان امسال خوب داره خرید میکنه ! دو تا مهاجم تاپ رو خریده !!! همیشه دوست داشتم این تیما قوی بشن دوباره. چه هیجانی بشه
کارلوس باکا و لوئیز آدریانو ! نه انصافا خوشم اومد. امسال سری آ چه شود :ahaaaaaa:
نقل قول:
میلان امسال خوب داره خرید میکنه ! دو تا مهاجم تاپ رو خریده !!! همیشه دوست داشتم این تیما قوی بشن دوباره. چه هیجانی بشه
کارلوس باکا و لوئیز آدریانو ! نه انصافا خوشم اومد. امسال سری آ چه شود :ahaaaaaa:
آره ... میلان هم داره با رفتن اینزاگی مثل میلان گذشته میشه ... ولی حیف شد که توز هم از یوونتوس رفت ... با اون سری آ جذابتر میشد ... roz::
بعله ولي امسال يوه بهتر بوده مانژوكيچ خديرا ديابالا ولي حيفه بخوان پوگبا يا ويدالو بفروشن چلسيم.رسما رادامالو فكركنم قرضي گرفتش بايرنم با داگلاس كاستا قرارداد بسته دوستان به نظر شما مقصد بعدي راموس كجاس
امکان نداره پوگبا رو بدن یره چون پیشنهاد80 میلیونی بارسا رو رد کردند و با توجه به رفتن پیرلو نمی تونن از دستش بدن