پاسخ : ایران در جام جهانی 2014 برزیل آخرین اخبار , حواشی , تبادل نظر هواداران تیم ملی ایران
اگه امشب بتونیم نیجریه رو ببریم عالییییییییم یشه هر چند خیلیا امید ندارن ولی من میگم اگه اتوبوسی دفاع کنیم و نیمه اول گل نهوریم اونها نیمه دوم خیلی جلو می کشن و قوچان نژاد می تونه حمله کنه
نکته بعدی که به ذهنم می رسه اینه که میگن دروازبان نیجریه خیلی دروازبان خوبیه و سخب میشه بهش گل زد . ولی اگر روی ضد حملات بخواهیم خوب کار کنیم فوروارد های ایران می تونن تک به تک دروازه نیجریه رو باز کنن
به امید پیروزی یوز ایرانی بر عقاب افریقا ki::
من عاشق آرژانتین هم هستم و خیلی دوس دارم که آرژانتین و ایران از این گروه صعود کنن :khahesh:
پاسخ : تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))
نقل قول:
ترکیب اصلی تیم ملی ایران برای بازی با نیجریه مشخص شد
دروازه بان: علیرضا حقیقی
اگه واقعا حقیقی فیکس بازی کنه من کیروش رو نمی بخشم
یعنی چی آخه؟ om:: سید رو گذاشتیم تهران بعد الان دروازبان تیم ملی یکی باید باشه که کل سال رو روی نیمکت تیم های باشگاهی بوده؟ اصلا بحث من استقلالی یا پرسپولیس بودن حقیقی نیست. اگه حقیقی با این قد و هیکلش خوب تمرین کنه و در جریان بازیها باشه دروازبان خوبی میشه ولی روی نیمکت که دروازبان نمی تونه با شرایط مسابقه اون هم جام جهانی وقف بده خودش رو :eynak:
من از بین این سه دروازبان واسه بازی هایی که می خواهیم دفاع کنیم دانیال داوری رو چون قد بلندی داره و در بازیهای دفاعی تیم ها خیلی سانتر می کنن ترجیح می دم.
برای بازی با بوسنی باز احمدی می تونه بهتر باشه و روی تک به تک ها و ضد حملات خوب تر کار کنه :eee: