این صحنه رو اگه به صورت ویدیو ببینی اصن پنالتی نبود entezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
این صحنه رو اگه به صورت ویدیو ببینی اصن پنالتی نبود entezar::
داوری درست درست بود من وقتی رونالدو کارت زرد گرفت خیلی حال کردم ولی تو اون لحظه رونالدو داشت گریه میکرد shikam::-shikam::-shikam::-
اگه پنالتی بارسا میسوخت و بارسا میباخت تو به جای رونالدو داشتی گریه میکردی کوچولونقل قول:
نوشته اصلی توسط puyol 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن رونالدو کارت گرفت چون به اون یارتون که لباس زرد پوشیده بود گفت "آشغال"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته که شما رئالیا هرچی بسودتون باشه میبینید پنالتی پارسال رو پدرو چی . من میگم اشتباه داوری همیشه هست و خواهد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حامد2020 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رئالی نیستم و نخواهم بود .نه بارسایی نه رئالی اینو تو پیامم هم گفتمeterza::-
فقط من جانب حقو می گیرم :eynak:
من می گم تو این بازی حق رئال باخت نبود همین :flowerysmile:
و اون عکسی که نشون دادن رو اگه به صورت ویدیو ببینید اصن پنالتی نبوده دوست عزیز .من این صحنه رو چند بار دیدم البته ویدیو:sohappy:
سامان من تو اولین پستم گفتم پنالتی رئال نادیده گرفته شد . تو فوتبال همیشه حق به حقدار نمیرسه شاید یه تیم ده تا به تیرک بزنه ولی 1 صفر ببازه
منم بارسایی تیر نیستم تیم اولم میلانه . فقط همیشه بر ضد رئال خواهم بود
فک کنم این کلیپ گویای همه چی باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخید آقای انیشتین یادم رفت 3 به 2 به نفع بارسا باشه بازم رئال برنده میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rkoramtin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جان من چند تا تو ریاضی تجدید اوردیki::