پاسخ : >>>>>مهم قدر دانی از مدیران بازنشسته سایت<<<<<<مهم
چرا همه ی مدیران بازنشسته شدن ؟ :fek konam: خب اگه شما ها هم برین دیگه ما به امید چه کسانی بیایم اینجا ؟ entezar::
من الان دیدم که ، دیگه مدیر نیستین .
از افشین و رضا و ممد و ... هم تشکر میکنم و بدرود مدیران خوب بازنشسته و الحق که برای اینجا خیلی زحمت کشیدین love::
من چون ارسنالی بودم با افشین زیاد حرف میزدم و ارادت خاصی نسبت به افشین داشتم و دارم و مثل داداش بزرگم میمونه از همینجا هم دستشو میبوسم که بعضی وقت ها حرف های قشنگی میزد ... love::
فقط دیگه دور اینجا رو خط نکشین و بازم بیاین . میدونم بعضی هاتون کنکور دارین و ... ولی بازم اینورا بیاین . حداقل نیم ساعت love::
من با با محمد و علیرضا ، مهرداد ، افشین خان عزیز بعضی مواقع هم سعید(ManUtd)و........ گپ و گفتی میزدیم و لذت میبردیم یادشون بخیر چه روز ها و شب هایی اینجا داشتم
تکرار نشدنیه
از همتون ممنونم که این لحظات را خلق کردید
خداحافظتون:ruunn::aaaa::aaaaaa::rose:crying::-om:::de::gozaresh::::::kl:sharmande:
سلام
چرا واسه مدیرای بازنشسته یه رنگ خاص نمیذارن حداقل؟خب خیلی زحمت کشیدن واسه سایت...درسته که زیره اسمشون نوشته شده مدیر بازنشسته...ولی ای کاش یه رنگ خاص هم داشتن...:ghosse:
منم ازشون تشکر میکنم ...بابت همه کاراشونroz:: امیدوارم موفق باشیدroz::
با سلام.من چند ماهی بیشتر نیست که با این سایت اشنا شدم و خیلی هم این مدیر ها را نمی شناسم ولی می خواستم از تک تک انها برای کار هایی که کردن تشکر کنم:kissss:
داداش سروش دمت گرم فکر خیلی خوبی بود که این تایپیک رو زدی
منم شخصا از همه ی مدیران تشکر میکنم
:kissss:love::roz:::flowerysmile::rose:
سلام خدمت دوستان ... :khelal dandoon:
ما هم شدیم عادی همون طوری که بایدو شاید قبلا میشدیم ... :ohum:
یه تشکر هم از جعفر مدیر کل محترم این سایت که به منو دوستام فرصت داد تا مدیریت بخشی از این مجموعه کوچیکو به عهده بگیریم ... و یه تشکر هم از سروش بابت این کار خوبش ...
و یه تشکر ویژه هم تمامی دوستانی که من اذیتشون کردم حالا چه شوخی بوده یا چه به صورت جدی حلالیت میطبیم ... :rose:
سعی میکنم بازم سر بزنم اونم فقط واسه شعار انجمن دربی (ایجاد دوستی های جدید به بهانه ی یه علاقه ی مشترک) ...
نقل قول:
من هم ازشون متشکرم بابت همه کارهاtazim:: و هم انتقاد دارم
یه کم مدیرا مغرور بودن.......................همین خودشونو میگرفتن فکر میکردن شدن رئــــــــیــــــــــــس جـــــــمهــور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki:::evaa:
مرسی از انتقادی که داشتی ... :ohum: غرور شاید داشتیم ولی تو دربی هیچوقت مغرور نبودیم ... با تشکر ... roz::
منم به نوبه ی خودم از همه ی کسایی که زحمت کشیدن و الان دیگه مدیر نیستن تشکر میکنم
آقا مصطفی،آقا محمد،آقا مهدی،آقا مهرداد،آقا افشین،آقا رضا،آقا سعید و آقا ابراهیمو خیلیای دیگه که واسه این سایت خیلی زحمت کشیدن.
انصافا هیچکدوم از مدیرای سایت مغرور نبودن.
همشون بچه های گل و باصفایی هستن
دم همشون گرم:flowerysmile:
منم ب نوبه ی خودم از تموم مدیرای سایت ک برای سایت زحمت کشیدن نهایت تشکر رو دارم ایشالله بازم پیشمون باشن و هر جا هستن موفق و پیروز باشن love::