پاسخ : کلوپ شبانه روزی دربی ( کمپ هفتم )
آمپاس؟ که به زور کاری کردن کمپ بزنی !!!!! پس اون روخ خرزوخان بود این متن رو واسه من پ خ کرد؟mas:-
نقل قول:
می گم امپاس رو خوب اومدی توی این انجمن کلا همه هم دیگر رو توی امپاس می گذارند به هر حال هرجوری که بود کمپ جدید هم شروع شد یا همون کلوپ شبانه روزی
با ارزوی قبولی عبادات همه بچه های دربی:jeddiiiii:
به قول بابا پنجعلی الکی میگهlol:-
نقل قول:
بازم خوبه رسول به حرف مهدی گوش کرد و برترین متن دهنده رو لایق احداث کمپ کرد آخه اوشکول اینو که ما میدونستیم شیوا میخواد کمپ بزنه دیگه .لا اقل به حرف مهدی گوش میدادی و بهش عمل میکردی. منم این جلد رو به هیچ عنوان تبریک نمیگم و ارزو میکنم اصن دربی برگرده یک ماه قبل تا این کمپم نابود بشه
خب من چیکار کنم فکر کنم تو صفحه 86 کمپ قبلی یعنی 14 صفحه قبل از این که کمپ تموم بشه گفتم سر این که کی بزنه بحث نکنین هرکی میخواد بزنه یه متن قشنگ بفرسته تا من انتخاب کنم کی بزنه ولی به جزء شیوا هیشکی نفرستاد همش میومدن تو کمپ میگفتن من میزنم من میزنم ولی از فرستادن متن خبری نبود منم به تنها کسی که متن فرستاده بود گفتم کمپ رو بزنه:nishkhand:
آقا اینجا مثل صندوق انتقادات شده eterza::-:chakoshi:eterza::-
خو این کارا چیـــــــــــــــــــــــ ــــــــه؟؟؟؟om::om::
ناسلامتی کمپه نه رینگ بوکس یا صندوق انتقادات پیشنهادات :eynak::eynak:
دوستان با توجه به این که قراره دیگه پست اسپم ندیم و اینجا بحث باشه . میخوام واسه شروع بحث یک موضوع رو بگم
با توجه به این که در ماه مبارک رمضان به سر میبریم و اکثر بچه ها روزه دار هستند خواستم یک بحث متنوع رو راه بندازم و امیدوارم مورد استقبال دوستان قرار بگیره و همتون شرکت کنین تو بحث ...
به سوالات زیر پاسخ بدهید ؟
1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟:nishkhand:
2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟:evaa:
3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟
4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟ ( تجربتونو بگین تا بقیه هم تشنه نشن )
5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟
6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟:evaa:
7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟
8- تو ماه رمضون خودت احساس میکنی چقدر به خدا نزدیک شدی ؟
امیدوارم این بحث اولی مورد قبول دوستان قرار بگیره
1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟ ما که همش سریال میبینیم اونم nikita و under the dome
2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟ من روز های زوج میرم ووشو پدرم در میاد از تشنگی
3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟ تشنه
4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟ فقط زیر دوش آبسرد آدم راحت میشه
5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟ چرا نگیریم ؟؟
6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟ چه خوب میشد
7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟ صبر
به سوالات زیر پاسخ بدهید ؟ الان چرا اینجا علامت سوال داره ؟ mas:- 1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟ 5 تا 7 خواب بعدش سر کار کلا هلاک میشم :ruunn: 2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟ اون دومی تازه خدا نکنه فشارم بیفته اون وقت دستگاه به امون خداست خدا خودش تا حالاشو به خیر گذرونده بقیشم دست خودش :okh: 3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟ تشنه وگرنه گشنگی که مالی نیست البته دو روزه تشنمم نمیشه فقط فشارم میفته :daghighan: 4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟ ( تجربتونو بگین تا بقیه هم تشنه نشن ) هیچی فک کنم عادت کردم :ohum: 5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟ کیفی که روزه گرفتن داره نگرفتنش نداره.یعنی نگرفتنش واسه من عذابه.و گرفتنش واقعا میگم لذت :gol: 6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟ خب نه....اگه همش تو زمستون بود که دیگه کیف نمیداد.binam 7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟ درس صبر و هی تا حدودی پرهیز از گناه :mage mishe: 8- تو ماه رمضون خودت احساس میکنی چقدر به خدا نزدیک شدی ؟هیچی :mage mishe:
نقل قول:
آقا اینجا مثل صندوق انتقادات شده eterza::-:chakoshi:eterza::-
خو این کارا چیـــــــــــــــــــــــ ــــــــه؟؟؟؟om::om::
ناسلامتی کمپه نه رینگ بوکس یا صندوق انتقادات پیشنهادات :eynak::eynak:
رینگ بوکس رو خوب اومدی بالاخره ادم باید انتقاد کنه اما تا انتقاد می کنه می زنن تو سرش chomagh:aaaa:تو این دوره زمونه کسی جرات انتقاد نداره یا اگه داره اسمش رو پا نامه
نمی نویسه تازه با رایانه ( فارسی را پاس بداریم) چاپ می کنه که کسی با نوع دست خط نفهمه مال کیه وگرنه فرداش اینجوری میان سراغت :death:
نقل قول:
دوستان با توجه به این که قراره دیگه پست اسپم ندیم و اینجا بحث باشه . میخوام واسه شروع بحث یک موضوع رو بگم
با توجه به این که در ماه مبارک رمضان به سر میبریم و اکثر بچه ها روزه دار هستند خواستم یک بحث متنوع رو راه بندازم و امیدوارم مورد استقبال دوستان قرار بگیره و همتون شرکت کنین تو بحث ...
به سوالات زیر پاسخ بدهید ؟
1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟:nishkhand:
می شینیم پا اینترنت جنگ خان ها بازی می کنیم بعدش هم ساعت 2 می ریم کلاس با اتوبوس ولی دم شهردار اصفهان گرم چه اتوبوسی ساخته
ادم حاضره بره توش واسه 2 ، 3 ساعت بعد تو این گرما بستنی یخی می شه :haaa:
2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟:evaa:
نه بابا ادم پیامبر می گه روزه در هوای گرم جهاد است :death: البته توی این هوا کسی فکر جهاد نیست چون بخارپز می شه:aaaa:
3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟
جفتش
4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟ ( تجربتونو بگین تا بقیه هم تشنه نشن )
:soal:
5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟
اره
6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟:evaa:
حال نمی ده
7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟
غلبه بر نفس
8- تو ماه رمضون خودت احساس میکنی چقدر به خدا نزدیک شدی ؟
هیچی
امیدوارم این بحث اولی مورد قبول دوستان قرار بگیره
1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟ من که تاساعت 2 ظهر خوابم بعدش هم میرم مغازمون کمک بابام
2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟ کار میکنم ولی زیر کولر
3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟هیچکدوم
4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟ ( تجربتونو بگین تا بقیه هم تشنه نشن ) هر وقت تشنم شد آب میخورم
5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟ نه
6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟ فرقی نداره
7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟صبر-استقامت
8- تو ماه رمضون خودت احساس میکنی چقدر به خدا نزدیک شدی ؟من که همیشه از خدا دورم تو ماه رمضون احساس میکنم بیشتراز خدا دور میشم
اول از همه سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ..:chakerim:
دوم با تاخیر تبریک میگم تاپیک جدید رو ..:sigar:
سوم هر چی هست اسمش بهتر از گفتگوی سیاه و سفیده ..:ogh:
چهارم نماز و روزتون هم قبول باشه ..
پنجم امیدوارم این کمپ زود تر از قبلی ها تموم بشه ..
ششم هیچی دیگه !!:nishkhand:
هفتم کاری ندارید ؟؟dallliii
هشتم خداحافظ همگی ..
1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟ سریال و نت
2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟ جلوی کولرki::
3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟ زیر کولر نه گشنگی داره نه تشنگی
4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟ ( تجربتونو بگین تا بقیه هم تشنه نشن ) به راحتی کل روز رو میخوابیم
5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟ چرا که نه؟
6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟ 100%
7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟ زیاد بخوابیم
8- تو ماه رمضون خودت احساس میکنی چقدر به خدا نزدیک شدی ؟ خیلی تر
اقا منم کمپ شبانه روزی رو تبریک میگم اسم باحالیه ولی من تو امپاس گیر کردم :nishkhand:
وای خدا دیشب عجب خوابی دیدم به خدا از 10000 تا فیلم هالیوودی با کیفیت تر و قشنگ تر بود :nishkhand:
گویا تو این زمانه خواب من قرار بود یه حمله ای بشه خخخخخخ من تند رفتم خونه به پدر و مادرم خبر دادم کله شهر ریخته بودن بیرون همه میگفتن باید سمته جنوب برید تا از موشک ها درامان باشید من گوشیم رو یادم رفته بود بیارم خواستم برگردم برش دارم که بابام نزاشت برم چند دقیقه بعد یه موشک خورد تو کوچمون :scare3:
یعنی یه چی میگم گرافیک فول HD همینجوری رفتیم به سمته جنوب چند نفری هم با ما بودند رویه ماه هم عکسه خفاشه بتمن افتاده بود :eee: مردم هم داشتن میومدند تا فکر کنم پیاده از لاهیجان رسیده بودیم لنگرود:nishkhand: از یه پرستاره پرسیده بودم امن ترین جاه برا رفتن کجاست گفت با بقیه مردم برید به سمت جنوب موشک برعکس شما میاد بعد گفت کسی نمیخواد بمونه به مجروحین کمک کنه ! منم نمیدونم چی گفتم :nishkhand: بعد اخرش مامانم منو از خواب بیدار کرد نزاشت بفهمم چی بود
لامذهب دانلودم نمیشه کرد ببینیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] الانم هی اسمون رو نگاه میکنم ببینم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجب گرافیکی داشت عجب کیفیتی هنوزم احساس میکنم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]