ایشالله امسال بترکونیم
لیگ قهرمانان رو باید واسه دهمین بار فتح کنیم
تو این 12-13 سال هنوز فینالیست هم نشدیم!!!!!!!!!!!!!!
آخرین بار بایر لورکوزن رو بردیم توفینال
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالله امسال بترکونیم
لیگ قهرمانان رو باید واسه دهمین بار فتح کنیم
تو این 12-13 سال هنوز فینالیست هم نشدیم!!!!!!!!!!!!!!
آخرین بار بایر لورکوزن رو بردیم توفینال
موهای جدید راموسو دیدین در عکس؟ مثل اینکه هرسال تغییر مو میده.موهاش بد نیست اما بنظرم رنگ خودش بهتر بود با این وجود برای تغییر تحول بد نیست.
هیگی هم رفت:aaaa: ممنون واسه این همه عشقی که به رئال داشت از بچگی تا الان ، هرچند می دونم همچنان قلبش رئالی هستو خواهد بود. براش آرزوی موفقیت می کنمashem:-
بنظرتون اگر تاتنهام توافق کنه که 60 میلیون بدیم + آنخل و فابیو ارزش داره!؟
من اگر بیل بخواد بیاد شخصا مخالف رفتن فابیو نیستم اما با فروش آنخل مخالفم
اول از همه سلام امیدوارم جالتون خوب باشه منم این تاپیک جدید رئال مادرید رو تبریک میگم دست علی جون درد نکنه که زحمت کشید این تاپیک رو زد ..
دوم برد رئال مادرید مقابل پی اس جی با گل زیبای بنزما تونست ببره و من امیدوارم همیشه رئال بتونه ببره وموفقیتش ادامه داشته باشه ..
سوم حیف بود هیگی رفت جاش خالیه خیلی زحمت کشید برای رئال دمش گرم بازیکن خوبی بود گلهای زیادی برای رئال زد ..
چهارم هم اینکه به امید موفقیت و پیروزی پی در پی رئال مادرید ..
شاید نظر منه اما این پیراهن رئال اصن به کارلتو نمیاد :|
آخه این چ پیشنهادیه کونترائو با دی ماریا :| من خیلی دیماریا دوست دارم جدا تو تخریب دفاع حرف اولو میزد خیلی از بازیکنارو بدون زحمتی دریبل میکرد
من احتمال میدم که گرت بیل رئالی میشه. بیل در بازی های تاتنهام حاضر نشده و غیبت داشته و بیل 24 ساله به احتمال زیاد به فکر پیوستن به رئال مادریده. برای خرید بیل 110 میلیون پیشنهاد دادیم ( یعنی بالاتر از رونالدوی 96 میلیون) اما متاسفانه بیل حاضر نیست از 120 میلیون پائین تر بیاد!. به هر حال امیدوارم اگر میاد و اگر اینقدر پول براش میدیم ارزششو داشته باشه...
راجب نیمار هم باید بگم که سرنوشتش مثل الکسیس سانچز میشه. سانچز قبل از بارسلون در زمین همه رو دریبل می کرد اما الان! . نیمار اگر میومد رئال مثل دیماریا آزاد بود که از تکنیکش استفاده کنه....
و به احتمالزیاد رئال برای جایگزین هیگی ، سوارز یا ایبراهیموویچ رو میاره. که هردو تکنیک و توانایی گلزنی خوبی دارن.
تیم هم در لس آنجلس اقامت داره
منم با نظر علی موافقم نیمار نمیتونه تو بارسا اون ازادی رو که میخواد داشته باشه و از طرف دیگه هم مسی هست که میتونم بگم فقط خودش رو میبینه و این دو تا به مشکل میخورن.
در مورد بیل هم در این که بازیکن خوب و تکنیکی هستشکی نیست و لی این رقم خیلی براش زیاده ولی باز هم اگه پرز بخواد این رقم هم براش میده پس همه چی به بیل و رئیس بستگی داره .
و اما مهاجم نوک که پارسالمون رو به خاطر رو فرم نبودن مهاجمامون نابود شد و حالا که هیگی رفته بنز هم که یه مهاجم شش دانگ نیست و میمونه کریس که باید جور خط حمله رو بکشه که میشه پارسال امیدوارم اگه پرز میخواد کاری بکنه هر چه زود تر دست به کار بشه این قدر هم رو پروژه ی بیل کار کردن خوب نیست و نتیجه ش این میشه که پررو میشن اگه بیل هم اومد اومد نیومد هم مشکلی نیست ولی باشگاه باید قبل از هر کاری یه مهاجم نوک بگیره .
یعنی پرز اگه بخواد دیماریا + فابیو رو با بیل با اون قیمت گـــــزاف طاق بزنه ! دیگه هیچی !!:ooogh:
بخدا دیماریا فوق العادس ...
نمیدونم چه اصراری داره که این بیل رو بیاره !!!
بجاش بره دنبال مهاجم نوک !
کاوانی که پرید ! فالکائو پر ! هیگی اماده پــــر پــــــر ! سوارزس ؟ ایبرا ؟ و ...
یه مهاجم خوبم نمونده بگیره !!:ghosse:
ولی میگن دیشب تو فیسبوک بیل نوشته : به ارزوم رسیدم ! و... ولی بعد پاکش کرده !!!!!
یا بیاد اونم بی دغدغه ، بی انقورت ، بی قمپوض !
یا نیاد !!!!
دوستان در پست آمار جدول مسابقات لالیگا-لیگ قهرمانان-و جام حذفی رئال مادرید رو اضافه کردم (البته جام حذفی و لیگ قهرمانان هنوز اعلام نشده است) تا شما عزیزان شاهد آمار-نتایج و... هر بازی رسمی باشید.
اگر پیشنهاد و ایده جدید و جالبی رو واسه این تاپیک دارید به من از طریق پیام خصوصی اعلام کنید
با سلام خدمت دوستان رئاليم خيلي دوستون دارم بي صبرانه منتظرم اين فصل شروع شه علي جون داداش دمت گرم با تايپكي كه زدي خيلي زحمت كشيدي بچه ها هم با شركت تو بحثا و نظر سنجيا لطفت رو جبران ميكنننقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گرت بيل رو با هر قيمتي شده ميخريم تا روي امثال نيمار كم شه بايد بفهمه پوشيدن پيراهن مادريد ارزش داره ميخوام كريس و بيل بشن كابوس تمامه بارسايا رونالدو كه حقيقتا كابوسشون هس هر بازي يكي دو تا كنار ميزاره واسشون منتظرم يه هتريك از كريس مقابل بارسا ببينم:yes:اين مادريد بوي لاديسما ميده ميگيد نه ببينيد
برنامه ی بازی های رئال مادرید در امریکا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] براي نمايش در سايز اصلي بر روي نوشته كليك كنيد ، مشخصات تصوير هست 600 در443 پيكسل .