اگه میشه ابر واکنش رحمان احمدی در نیمه دوم رو هم بذارین. فقط یادم نیست دقیقه ی چند بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میشه ابر واکنش رحمان احمدی در نیمه دوم رو هم بذارین. فقط یادم نیست دقیقه ی چند بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه بازی با حجم کم و خلاصه تر از شبکه سه به پست اول اضافه شد ، خلاصه بازی (کامل) از شبکه سه هم که زمانش حدودا 22 دقیقه هست هم بزودی اضافه میشه . خلاصه با کیفیت hd هم اگه شد بزودی اضافه میشه .
اون در خواست دومتونم فکر کنم توی ویدئوهای پست اول گذاشته شده . (الجزیره صحنه ها رو درست نشون نداد و بیشتر توی استدیو بود)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cent [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با دو کیفیت sd و hd به پست اول اضافه شد .
گزارشگر عربی معروف نیست چرا این همه گزارشگر عربی خوب
ایول به کار کیروش بعد بازی خوب پوز چو...ی کانگ رو زد
لطفا خلاصه بازی 22 دقیقه ای رو هم از الجزیره بزارید دیگه :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازی تاریخی بود یه فرقی با بقیه داشت
شماهم بخاطر صعودمون یه حالی به ما بدید دیگه :)
ممنون میشیم.
بله آخر بازی رو دانلود کردم کامل مشخص بود ممنون عالی بووووووود :kissss:
تبریک به همه ایرانیان...ممنون از زحمت دوستان roz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aghil22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش گزارشگرو که من تعیین نمیکنم ؟! خود شبکه الجزیره گزارشگر عریبش همین بود که گذاشته شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه بازی اختصاصی که زمانش 22 دقیقه هست اضافه شد ، خلاصه بازی پخش شده از شبکه 3 هم که زمانش 23 دقیقه هست هم اضافه شد ، خلاصه hd هم سعی میکنم که بزارم .
* تمامی لینک ها فعال شد .
* مراسم جشن و قدرانی از ملی پوشان که در ورزشگاه آزادی برگزار شد ، بزودی در تاپیکی جداگانه گذاشته خواهد شد .
* فول مچ (90 دقیقه کامل) بازی هم بزودی گذاشته خواهد شد .
واقعا دستت درد نکنه محمد جان خدا قوت یه تشکر جانانه ازت میکنم:gol:
صعود تیم ملی تبریک
میشه فول مچ بازی ایران-کره جنوبی رو بذارید
آقا محمد ما همچنان متظر خلاصه HD هستیم :daghighan::flowerysmile: