اوه کو تا انتخاب بهترین بازیکن سال 2013 هنو 7-8 ماه مونده
بحث رونالدو و مسی جداس به احتمال زیاد این دوتا بین 3تای نهایی هستن
اما بیل و گوتزه و فان پرسی ماتا اینیستا و..... دیگه هم شانس دارن که هنو زوده راجعبشون صحبت کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه کو تا انتخاب بهترین بازیکن سال 2013 هنو 7-8 ماه مونده
بحث رونالدو و مسی جداس به احتمال زیاد این دوتا بین 3تای نهایی هستن
اما بیل و گوتزه و فان پرسی ماتا اینیستا و..... دیگه هم شانس دارن که هنو زوده راجعبشون صحبت کرد
درسته که لواندوفسکی و گوتزه و هوملز این فصل عالی ظاهر شدن ولی باز هم حتی نیمی از تواناییهای مسی و رونالدو رو ندارن تازه از بازیکنی مثل ویدال هم هم نمیشه چشم پوشی کرد
از نظر من
1-رونالدو
2-مسی
3-ویدال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sativash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه بپرسم کدوم نتایج ؟؟؟؟!!!!
رئال و بارسا هیچ کدومشون اون طور که باید امسال کار نکردن
اگه از نتایجم منظورت آمار بازیکناس که دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه
لئو مسی قطعا بهترین بود
به نظر من اگر بخواییم بین رونالدو و مسی کسی رو انتخاب کنیم من رونالدو رو انتخاب میکنم چون مسی و بارسا امسال تعریف چندانی نداشتن
اونایی هم که میگن گوتسه و لواندوفسکی بهترین اند، تا قبل از نیمه نهایی اگه همچین سوالی رو ازشون میپرسیدی اینو نمیگفتن
ولی بازیکنایی مث فن پرسی و بیل و دیگو لوپز به نظر من امسال بهتر از بقیه ها کار کردن
1-مسی
2-رونالدو
3_اوزیل
نظر خوبی بود اما در مورد لواندوفسکی و روبن و مولر باید بگم اشتباه کردی ، چون اونا هم در حد رونالدو برای تیمشون تلاش کردن . اگه دقت کرده باشی ، بعضی از افراد مثل تو طرفدار رونالدو هستند و ( دیگه به نظرتون بازیکنای دیگه ، در حد توپ طلا نیست ! ) .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sativash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من :
1- مسی
2- رونالدو
3- انیستا
اینا شانس ، قرار گرفتن تو منتخبین بهترین بازیکنان جهان رو دارند ( مثل سال قبل )
حالا به قول دوست عزیزمون 8[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ماه مونده و تلاش این بازیکنان .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]