اینم یه گل جالب که مطمئنم خوشتون میاد.خودم زدم.طرف که گل رو خورد هنگ کرده بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یه گل جالب که مطمئنم خوشتون میاد.خودم زدم.طرف که گل رو خورد هنگ کرده بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینکش که خراب زودی درستش کن تا ببینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmp [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست شد
شرمنده دوستان عزیز
آره خیلی با حال بود:hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmp [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم رکورد من تو skill، اهل قسم خوردن نیستم ولی باور کنید خودم زدم. بیشتر از این زدم که 97000 هستش. که تو کامپیوتر یکی دیگه زدم. اینم بگم همه مراحل تا اخر رفتم یعنی برنز و نقره و طلا همه رو گرفتم. الان تو همش قسمت رکورد ها هستم که میشه قسمت چهارم. یکیش هم که این باشه تموم کردم. اگه بخواین بقیه رکوردها هم میزارم
کسی مال منو نگاه کرد لطفا نگاه کنید
اینم نگاه کنید باحاله
اینم یه پاس گل که تو کریر پلیر فیفا13 دادم اورالم 81 بود بازی با بایرن بود بازی رفت تو آلیاز آرنا 0-0شدبازی برگشت بود که مثل بازی رفت هرچی میزدیم به در بسته می خورد تا دقیقه 81 این پاس گل از وسط زمین دادم و مهاجم با دروازبان تک به تک شد وبالا خره نویر شکست خورد و با این برد به فینال لیگ قهرمانان رفتیم:
ایولا خیلی حال کردیم بهتر با[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رقابت کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezafa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستشو بخواین من تو این بخش خیلی ماهرم. یعنی از بقیه بخش ها بهترم. تو بخش های دیگه هم خوبم.
اینم یه رکورد دیگه :