منم يه حرف دارم اين نظر منه برام فرقي نميكنه كسي ناراحت بشه يا نه آدم بايد حرف دلشو بزنه و كسي كه از حرف دل ديگران ناراحت ميشه بهتره عزلت نشيني كنه.
من با افتخار ميگم قلب من اسپانياست.يورو 2000 رو نديدم اما يورو 2004 رو خوب يادم مياد كه از پرتغال ميزبان حذف شديم يعني اصلا صعود نكرديم.تو گروه ما يونان بود كه اونقدر خوب بود كه قهرمان شد و پرتغالي كه بازي مرگ و زندگي رو از ما برد و بجاي مابه حذفي صعود كرد و بعد انگليس رو حذف كرد ولي به فينال نرسيد.اسپانيا هشت سال پيش اون بود.جام جهاني 2006 درسته كه قهرمان نشديم اما ماترجيح ميديم قهرمان نشيم تا اينكه نا جوان مردانه قهرمان بشيم.حركت ماتراتزي به زيدان و اينكه به زيزو گفته پيراهن خواهرتو بهم ميدي براي ما مسلمون ها چيزي جز زشتي رو نشون نميده.ميايم تو 2008 . در آستانه ي يورو ما پديده اي به نام ديويد ويا رو به جهان معرفي كرديم تو اون مدت اونقدر روي كاسياس و ژاوي و اينيستا كار كرديم كه تا قبل از قهرمانيمون كسي اونها رو نميشناخت تلاشي كه ماتادور ها و برنامه ريزي اي كه اونها براي قهرماني در يورو 2008 داشتن ايتاليا حتي در خواب هم نداشت. جام جهاني 2010 اين ما بوديم كه مدعي ها رو حذف كرديم و با شايستگي قهرمان شديم.قهرماني اي بي حرف و حديث.بازيكنان ما درسته سرود تيم مليشون رو نميخونند اما اين موضوع قبل از سوت شروع بازيه وقتي بازي شروع ميشه كاتالاني و مادريدي و باسكي معنايي نداره و چيزي كه معنا داره برادري و دوستيه.به يورو 2012 ميرسيم .ما بهترين تيم مرحله ي گروهي اين رقابت ها بوديم.درسته كه دربازي نيمه نهايي خوش شانس بوديم كه پرتغال رو حذف كرديم درسته كه در مقابل ايتاليا شانس طرفدار ما بود نه لاجوردي ها اما ما نه مثل ايتاليا حاشيه داشتيم و نه مثل پرتغالي ها بازيكنانمون تو تمرينات به جاي تمرين فوتبال تمرين دفاع شخصي داشتن.ما طرفداران ماتادور ها ما طرفداران اسپانيا اين تيم رو دوست داريم چون همواره اين كشور هيچ وقت نتيجه رو فداي زيبايي فوتبال در عرصه ي ملي نكرد و همواره زيبا بازي كردن در دستور كار او بود.من با پاس كاري هاي زياد ماتادور ها موافق نيستم اما اين هم سبكي از فوتباله و چون من موافق نيستم دليلي بر زيبا نبودن آن نيست.يادمان باشد ما هميشه به حريفمان احترام ميگذاريم و كم اند روز هايي كه بي احترامي كرده باشيم.در بازي با ايتاليا در فينال يورو 2012 در دقايق آخر بازي بود كه ايكر كاسياس دروازه بان اسپانيا به داور كنار دستش گفت خواهش ميكنم به داور وسط بگين بازي رو بدون وقت اضافه تموم كنه تا ايتاليا غرورش نشكنه.داور خط به داور وسط از طريق بي سيم اطلاع داد اما او چون پاي قوانين در ميان بود و وقت را اعلام كرده بود نپذيرفت.در ضمن در آخر بازي ايكر كاسياس بود كه در غم ايتاليايي ها شريك شد و به شاديه آنچناني نپرداخت در حالي كه ما خوشحالي بوفن و پيرلو دو تن از بزرگان فوتبال ايتاليا در فينال جام جهاني 2006 رو ديديم.در حالي كه اونها ميبايست از حركت زشت ماتراتزي شرمنده ميبودند و يه عذر خواهي كوچك از فرانسوي ها ميكردند و سپس به جشن و پاي كوبي مي پرداختند از اين كار امتنا كردن.