-
اما دومین کلیپ امروز که فکر کنم خیلیا دیدنش درگیری پاتریک ویرا و روی کین در تونل ورزشگاه هایبوری هست که یکی از معروفترین تنشهای پیش اومده بین 2 تیمه !
نکته جالب این بازی این بود که پاتریک ویرا گل اول بازی رو زد و روی کین (اگر اشتباه نکنم) به خاطر خطا روی ویرا اخراج شد ، ولی منچستر بازی رو برد .
-
اما سومین کلیپ امروز هم بررسی 2 تا درگیری مهم در تاریخ بازیهای 2 تیمه : یکی درگیری سال 1990 که در اثر تکل نیکل وینتربم (ببخشید اگه اشتباه گفتم) روی
پای دنیس اروین به وجود اومد ، و دومیش هم که همون درگیری سال 2003 که تو کلیپ اول گذاشتم ، منتها همین جور که در تصویر زیر می بینین در خلال پخش تصاویر با بازیکنان
و مجریان هم درباره درگیری ها صحبت میشه و اونا هم نظرات خودشون رو میگن، درباره درگیری سال 90 که خود نیکل وینتربم حرف میزنه، درباره 2003 هم چند تا از مجری ها
صحبت می کنن و حتی یکی دوتاشون ادای بازیکنا رو درمیارن که باحاله
-
خب حس وطن دوستیم گل کرد lay_;; گفتم کلیپی هم از غیورمردان ایرانی بذارم
اولین کلیپ ، اون تکل معروف ایمان مبعلی روی پای علی دایی هست که ایمان مبعلی چندین بار از اون تکل به عنوان یکی از عوامل عقب افتادنش از سطح اول فوتبال ایران و دورموندنش از تیم ملی یاد کرده ! (کلیپ بدون گزارش هست)
-
صحنه های مربوط به اخراج علی کریمی در بازی در برابر پرسپولیسه که همه وقایع رو نشون میده
-
حرکت ناپسند شهاب گردان در بازی پرسپولیس با ابومسلمه که توپ رو تو صورت توپ جمع کن می کوبونه
-
خطای یه جورایی وحشتناک حسین کعبی تو جام جهانی روی لوئیز فیگوئه که خداییش خیلی به خیر گذشت
-
-
-
یه کلیپ دیگه هم از یه مصدومیت نافرم گذاشتم : بازیکن در آستانه ورود توپ به دوازه خودی به جای توپ ، کله بازیکن همه تیمیش رو میشوته ! تازه آخرشم توپ گل میشه
-
تو این کلیپ ، همه درگیریهای مهم توتی، از جمله درگیری با ورون، پرتاب آب دهن به مدافع دانمارک تو جام ملتها و ... نشون داده میشه