سلام
دو تا صحنه از خطای وحشتناک میخوام؛
1.صحنه ی مصدومیت وحشتناک سیسه زمانی که در لیورپول بود.
2.مصومیت سیسه در تیم ملی فرانسه و از دست دادن جام جهانی 2006
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دو تا صحنه از خطای وحشتناک میخوام؛
1.صحنه ی مصدومیت وحشتناک سیسه زمانی که در لیورپول بود.
2.مصومیت سیسه در تیم ملی فرانسه و از دست دادن جام جهانی 2006
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nerazzurri [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنونم.
ولی خداییش بد مصدوم شدا!!!
سلام.خواهش ميكنم خواهش ميكنم دوستان تاجايي كه ميتونن تلاش كنن براي بيدا كردن وگذاشتن كليب ازمصطفي نظري.خيلي لازم دارم
سلام.خواهش ميكنم خواهش ميكنم دوستان تاجايي كه ميتونن تلاش كنن براي بيدا كردن وگذاشتن كليب ازمصطفي نظري.خيلي لازم دارم:love:
سلام
کلیپ از درگیری ها و خطا های وحشتناک ! فقط خواهشا کسانی که ناراحتی قلبی دارن نگاه نکنند ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلیپ اول
لینک دانلود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلیپ دوم
لینک دانلود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلیپ سوم
لینک دانلود
من این کلیپ ها رو قبلا در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گذاشته بودم !؟!