مصاحبه زنرال امیر قلعه نوعی
هنوز قراردادى با آبى پوشان نبسته ام
قلعه نويى: در استقلال دنبال تسويه حساب شخصى نيستم
امير قلعه نويى سرمربى استقلال گفت: صحبت هايى كه محمد حسين جعفرى مديرعامل باشگاه تراكتورسازى در خصوص جذب بازيكنان خارجى اين تيم در فصل نقل و انتقالات مطرح مى كند كذب محض است.او ضمن بيان مطلب فوق افزود: متاسفانه آقاى جعفرى، مديرعامل باشگاه تراكتورسازى تبريز گفته است اين بازيكنان خارجى كه براى حضور در تراكتورسازى در فصل آينده با آنها قرارداد بسته شده با نظر و تاييد من بوده است؛ در حاليكه اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد.سرمربى پيشين تيم فوتبال تراكتورسازى به فلاويو لوپز بازيكن فصل گذشته اين تيم اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه رقابت هاى ليگ برتر تمام شده بود و من قرار بود در تراكتورسازى بمانم، به دليل عملكرد خوب لوپز در فصل پيش، به آقاى جعفرى گفتم كه بد نيست علاوه بر اين بازيكن، در يك يا ۲ پست ديگر هم از بازيكنان خارجى خوب استفاده كنيم. به همين خاطر قرار بود با مدير برنامه هاى فلاويو لوپز صحبت شود تا بازيكنانى در حد و اندازه هاى او جذب كنيم.قلعه نويى تاكيد كرد: تا زمانى كه من در تراكتورسازى بودم هيچ بازيكن خارجى براى تاييد به من معرفى نشد. بنابراين آنچه كه جعفرى در مورد بازيكنان خارجى كه با آنها قرارداد بسته مى گويد، كذب محض است و اين بازيكنان با نظر و تاييد من قرارداد نبسته اند.وى در خصوص وضعيت خود در تيم استقلال نيز گفت: هنوز من قراردادى با باشگاه استقلال امضا نكرده ام و هيچ چيز مشخص نيست.قلعه نويى در خصوص جدايى فتح الله زاده گفت: طى روزهاى گذشته چند بار با آقاى فتح الله زاده تماس گرفته ام تا ببينم موضوع چيست اما متاسفانه تلفن همراه ايشان خاموش بوده است.سرمربى جديد تيم فوتبال استقلال در خصوص حفظ بازيكنان فصل قبل استقلال كه قراردادشان با اين تيم تمام شده و جذب بازيكنان جديد هم تصريح كرد: هدف اصلى من موفقيت استقلال در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر است، چون انتظارات هواداران استقلال از اين تيم بالاست.وى تصريح كرد: مطمئن باشيد من براى تسويه حساب شخصى به استقلال نيامده ام و هر بازيكنى كه بدانم مى تواند در استقلال تاثيرگذار باشد را حفظ خواهم كرد. البته نقاط ضعفى نيز وجود دارد كه بايد براى برطرف كردن آنها بازيكنان جديدى را جذب كنيم.