آخه نمیشه به همین راحتی دیگه بازیا رو پخش نکنن:ajibeee:
نصف مردم فقط به عشق فوتبال شبکه 3 رو نگا میکنن،اینجوری خودشونم مخاطباشونو از دست میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه نمیشه به همین راحتی دیگه بازیا رو پخش نکنن:ajibeee:
نصف مردم فقط به عشق فوتبال شبکه 3 رو نگا میکنن،اینجوری خودشونم مخاطباشونو از دست میدن
وقتی یک گوینده ی خبر رو میکنن مسئول بخش ورزش شبکه 3 ، معموله چه گندی بالا میاره ! فقط دعا کنید زودتر شبکه ی ورزش رو افتتاح کنن تا شرایط به همون وضعیت اسفناک ! گذشته برگرده !!! چون این بزغاله هایی که من دیدم عمرا ساعت پخش اون برنامه ی مزخرف طنزشون رو از ساعت 23 به ساعت دیگه ای تغییر بدن !
:ogh::ogh::ogh:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببینین دوستان به نظر من این خط مشی شبکه است که دیگه بازیها رو پخش نکنه و نه ربطی به دزدی بازی ها از شبکه های دیگه داره و نه ربطی به پولی بودن شبکه های sky و الجزیره و ... . سالها است در ایران فوتبال از طریق گرفتن تصویر اونا از سایر شبکه ها و گذاشتن یه تصویر کوچک روی لوگوی اونا پخش می شد و ایران هم به دلیل اینکه عضو معاهده برن نیست تعهدی بین المللی مبنی بر رعایت حق کپی رایت بین المللی و اونا هم دستشون به هیچ جا بند نیست و همین الان هم اگه بازی ها رو پخش کنند هم دستشون به هیچ جا بند نیست. همین الان هم بازی هایی که پخش میشه هم به همین صورت از سایر شبکه ها به صورت غیر قانونی گرفته میشه.
من یادمه جام های جهانی 2002 و 2006 که ایران بازی ها رو خریداری کرده بود شبکه فروشنده بازی ها به ایران که فکر کنم الجزیره اسپورت بود ایران رو موظف کرده بود بازی ها رو از ایستگاه های زمینی پخش کنه و جاهایی که ایستگاه زمینی نداشتن موقع پخش بازی شبکه پخش میشد و شبکه سه نمی تونست بازی ها رو از طریق ماهواره پخش کنه. و اصلا نه به اونها ارتباطی داره که شبکه سه رایگان هست و نه کاری دارن اون ها پول کلی رو میگیرن و شبکه خریدار که شبکه سه هست به خودش مربوطه که از بیننده ها پول بگیره یا نه. پس می بینید که مسئله نه دزدی از سایر شبکه ها و نه احترام گذاشتن به آنها و نه مسئله رایگان بودن شبکه سه هست. دلیلش رو از خودشون باید پرسید.
من که هیچوقت کانال های فارسی زبان ماهواره رو نگاه نمی کنم چون از برنامه هاشون هیچ چیز به درد به خور بیرون نمیاد ولی متاسفانه با این خط مشی صدا و سیما بیننده های این شبکه ناخودآگاه به سمت این شبکه ها تمایل پیدا می کنند.
و متاسفانه به جای جواب دادن به مسئله می خوان صورت مسئله رو پاک کنند. که مشغول جمع آوری ماهواره هستند.
کشور بحرین با حدود هشتصد هزار نفر سه کانال ورزشی داره، عربستان با بیست و یک میلیون جمعیت شش کانال ورزشی داره ولی ما چی یه کانال داریم که فقط و فقط آشپزی می ذاره الان آشپزخانه شماره سه رو می ذاره و به احتمال زیاد تا دو سه سال دیگه به آشپزخانه شماره سی هم برسیم یعنی سی برنامه آشپزی در روز. فلان بازرگانی میاد تو تلویزیون حدود نیم ساعت تبلیغ وسایل ورزشی اش رو نشون میده ولی فوتبال رو نشون نمیده آخه اون بازرگانی (لط...) کلی پول تو جیب شبکه میزیه.
چی بگم که تا سالها حرف دارم آخه دلم از این شبکه سه خیلی پره. وقتی کیفیت تصویر برداری خودمون رو می بینم و شبکه های دبی اسپورت هم می بینم و یا اون گزارشگری که تو ورزشگاه نشسته و نمی دونه آفساید شده یا خطا یا ضربه دروازه بعد هم اصرار داره حرف اشتباه خودش رو به مخاطب القا کنه چی بگم ....
شبكه3 متحول شد.............................................. ...........
ساعت 2:30 بامداد
دارن بازي اوساسونا بارسلونا پخش ميكنن
اوساسونا هم گل دومشوالان زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lol:-
پخش اين بازي مثه زدنه گل بعداز بالا رفتن پرچم آفسايد داوره!:ohum:
اين موقع شب كي بيداره؟الان خنده بازار حاضريد پخش كنيد كه بازهاي اوساسونا رو الان ميذاريد؟Death::eterza::-
ديگه يه چيزي دارن بگن پخش كرديمentezar::
یه چیزی نوشتم که فکر کنم ضرغامی خودش رسما بیاد ازمون عذر خواهی کنه ! :ehe:
خاک تو سر شبکه سه لعنت به همه شما تف به هیکلتون که نمیذارید یه فوتبال ببینیم
متنی که من نوشتم :
نقل قول:
متاسفانه آهسته آهسته شبکه 3 که شبکه جوان لقب گرفته داره به سمتی میره که خوشایند هیچ جوان امروزی نیست .
همه از علاقه جوانان ایرانی به فوتبال اروپایی با خبر هستند اما شبکه 3 از این علاقه علیرغم آگاهی چشم پوشی کرده . ما بازی های مهمی مثل بازی میلان و یووه دو تیم بزرگ اروپایی وصدرنشینان سری آ ایتالیا رو در پیش داریم اما جای تعجب داره که مسئولان از پخش این بازی سرباز زدن !!!
از طرفی امکانات در کشور ما اینقدر ضعیف هست که راه دیگه ای برای تماشای این بازی نیست و تنها دل خوشی ما همین شبکه 3 و هر از گاهی بازی های اروپایی بوده .
تقاضا داریم نسبت به پخش بازی های اروپایی تجدید نظر داشته باشید .
البته تاثیر گرفته از متن بیانیه ی juventus.ir هست !
اینا که ککشون نمیگزه ولی سنگ مفت کرکس هم مفت ! :nishkhand:
خوشم میاد مسئولان خودشون هم مثه خر موندن تو گل نمیدونن چیکار کنن
از یه طرف میان منچستر لیورپول پخش می کنن بعدش یه ربع بعد بازی
اخبار ورزشی کاملا دستپاچه و گیج حرفی از اون بازی نمی زنن
ولی جوونای ایرانی هیچ غمی به دلتون راه ندید همه برین از ماهواره لذت ببرین
نمیدونم تو مخ پوک اینا چی می گذره که فوتبال ناب چلسی:منچستر چلسی:آرستال و میلان :یوونتوس رو پخش نمی کنن و بعد میان روز بازی چلسی آرسنال مسابقه پرسپولیس داماش پخش می کنن تا همه جوونا طرز صحیح .... رو از شیث رضایی و محمد نصرتی یاد بگیرن و آبروی نداشته فوتبال ایران رو بریزن
چه میدونن اینا که آبراموویچ گالیانی و موراتی و خانواده آنیلی محل سگ به اینا نمیذارن
ساده اینا!!!!
همش برمیگرده به ی مشت ادم تعصبی که فک میکنن اروپا چون پیشرفت کرده گناه کرده باید ادم همیشه در اوج گدایی زندگی کنه تا خوب باشه!
دوستان درک کنین الان شبکه سه سیما توان ساپورت بازی هارو نداره
الان چون در ماهو*اره بدر هست و پلتفرم الجزیره نمیشه وقتی الجزیره داره کارت هاشو 120 هزار تومان میفروشه و شبکه سه بیاد به صورت FTA بذاره جور در مباد یک کد BISS بهش خورده که اونم هک شده. خب وقتی الجزیره سهام داره بدر هست خوب معلومه خیلی جلوگیری میکنه
تنها طوری این مسئله حل میشه شبکه ورزش تاسیس و شبکه های صدا و سیما از ماهواره بدر کنار رفته تا بشه بازی هارو در محدوده ایران پخش کرد نه در کل خاور میانه و یا آسیای میانه و حتی اروپای غربی:ey babaaa: