نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اون صحنه ی ساموئل که پرید رو هوا و ضربه شو زد و دروازه بان گرفت و بعد مصدوم شد لطفا بذارید
خوبه:
ایران 1-0 عربستان
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اون صحنه ی ساموئل که پرید رو هوا و ضربه شو زد و دروازه بان گرفت و بعد مصدوم شد لطفا بذارید
خوبه:
ایران 1-0 عربستان
خیلی ممنون از سایت و مطلب های خوبتون لطفا صحنه ورود علی پروین به ورزشگاه و تشویق شدن علی پروین توسط استقلالی ها را بگذارید با تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط rangezard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون گل سوم رو داری میذاری؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبی چطوری؟
درود بر ایران
خلیج همیشه فارس:iran::iran::iran::iran:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا دستت درد نکنه خیلی از تو متشکرم:love:tazim::tazim:::yes::chakerim::ch akerim:
سلام میشه نیمه دوم بازی را برای دانلود بیاری لطفا ، من نیمه دومرا نتونستم نگاه کنم:iran:
دانلود گلهای پلی اف لیگ قهرمانان آسیا 12-2011
( اختصاصی سایت )
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوهنگ استیلرز کره جنوبی 2 - 0 چمهوری تایلند
هوانگ جینسونگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کیم گوانک سئوک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش میتونی گلها رو با گزارش فارسی هم بزاری - مرسی بابت زحماتت
سلام - از زحمت هات ممنون عزیز بی زحمت صحنه ورود علی پروین به ورزشگاه و تشویق علی پروین توسط استقلالی ها را هم بزار دقیقه اش را ندیدم شرمنده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ab_Ja [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali-HD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضاهاشمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان تمامی درخواستهاتون فردا رو سایته ــ به خاطر اینکه فردا امتحان دارم امشب نتونستم تمام کلیپ ها رو بزارم roz::
واقعا دستت درد نکنه . من خیلی دنبال این گل ها گشتم بعد یادم اومد من تو سایت دربی اکانت دارم :mage mishe: