ستاره ای که در جهان میدرخشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ستاره ای که در جهان میدرخشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین چهره
El Shaarawy دیگه هیچکی ki::
به نظر من کایخون دیماریا نیمار آینده درخشانی رو دارن با توجه به این که بااین سن کم این قدر خوب بازی می کنند.نیمار رو که می بینم یاد کریستیانو رونالدو می افتم.
البته باید بگم دیماریا و نیمار در آینده جزء مدعی اصلی توپ طلا هستند.
بازی بقیه این جوون هارو ندیدم و با توجه به نظرات دوستان همگی ستاره آینده نچندان دور هستن.
فقط و فقط عشقه ال شاروی که تو 18 سالگی تو ترکیب اصلی میلان داره میدرخشه و تو هر بازی یه گل نثار تیم حریف میکنه
اول تلو که تو لیست نیست بعد سانچز که تو این سن دارن مثله یک بازیکن فوق حرفه ای کار میکنن
خب من کایخون ،نیمار و ویلشرو بازیکنای خیلی خوبی میدونم که با سبک های متفاوتی هستند اما هر کدومشون تو پستای خودشون بسیار کلیدی هستند
جك ويلشر كو؟
من به جك راي ميدم
ويلشر هم ونگر قبولش داره هم كاپلو خدابيامرز بازيكن آينده داري
گزينه هايي كه اينجا هستن قشنگ بازي ميكنن اما تاثير گذاريشون چي؟ويلشر كامله......
ویلشر که تو گزینه ها هست که داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو رای بده
یکم دقت کن
واييييييييييييييييييييييي يييييي
آخريش بود نديدم
شايد تازه اضاف شدهheee:::sooot::arsenal: