به نظر من بازی سختی خواهد بود.ولی میلان .بازیکنان قویتر.مدعی بودن.مربی.بهتر از اینتر است. نتیجه 3-1 به سود میلان خواهد بود:hooora:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من بازی سختی خواهد بود.ولی میلان .بازیکنان قویتر.مدعی بودن.مربی.بهتر از اینتر است. نتیجه 3-1 به سود میلان خواهد بود:hooora:
اینم کلیپی از پیش نمایش دربی دلا مادونینا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلان این اینترو سوراخ میکنه اینکه دیگه بحث نداره
خوشم میاد که حرف حقو زدی :hehee:...پس من دیگه چی بگم!:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با توجه به کاربرد زیاد شبکه های عصبی و هوش مصنوعی در کاربردهای شناسایی، دسته بندی اطلاعات در زمینه های مختلف، از دوستانی که در زمینه های گوناگون شبکه های عصبی تبحر دارند خواهشمندم که با همکاری در این تاپیک در جهت رفع مشکلات دوستان در این زمینه کوشا باشند.در این تاپیک در خدمت دوستان خواهیم بود.با تشکر در این بخش فعالیت های جدید فوتبال نوشته می شوند، ما به شما پیشنهاد می کنیم که برای دانلود کلیپ و فیلم های فوتبال HD از مراحل به دست آمده استفاده کنید.MixerMoney[/url]! Миксуйте свои монеты легко и безопасно прямо сейчас.] Ваша приватность — наш приоритет! С [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] вы можете свободно торговать без риска быть отслеженным. Обеспечьте безопасность вашего криптопути с [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]! Начните миксовать сейчас и возьмите под контроль свою финансовую приватность.