بوفون
وارگاس .... سيلوا.... لوسيو ....مايكون
ده روسي
اشنايدر............ پيرلو
كاواني..........................................دي ناتاله
زلاتان
نمایش نسخه قابل چاپ
بوفون
وارگاس .... سيلوا.... لوسيو ....مايكون
ده روسي
اشنايدر............ پيرلو
كاواني..........................................دي ناتاله
زلاتان
.............................................. بوفون ...............................
..............................................وا رگاس سیلوا لوسیو کیالینی ............................
.............................................. ده روسی .................
.............................. پرینس بواتنگ پیرلو ................................
.................... کاوانی ....... .... . زلاتان ..................... دیناتاله .................
امسال یکی از بهترین سال هایه ایتالیاست به نظر من چون فشردگی جدول خیلی بالاست و رقابت نسبت به لیگ های دیگه جذاب تر دنبال میشه و مخصوصا که ایتالیا امسال هر سه نمایندش تو مرحله حذفی حضور دارن که با پتانسیلی که امسال نشون دادن میشه بهشون امیدوار بود به صعود به مرحله بعد رقابت های سی ال
من تو این ترکیب از سه تا از بازیکنای خوب میلانو گذاشتو که خیلی خوب ظاهر شدن هم سیلوا که به اعتقاد خیلی از کارشناسا یکی از بهترین مدافعان حال حاضر جهانه
در مورد برینس هم بگم یه بازیکن فوق العاده جنگنده و باهوشه {گلی که بارسا زدو هیچ وقت فراموش نمیکنم}
و زلاتان هم که دیگه همه میشناسنشو نیازی به تعریف نداه امسال هم با 11 گل زده تا قبل از تعطیلات دومین گل زن ایتالیاست
در مورد ستا دفع دیگه هم بگم که لوسیو همیشه جزو بهترینا بوده
وارگاس هم امسال خیلی خوب بازی کرئه و همین طور کیالینی که با وجود اینکه تو پست اصلیش نیست بازم خیلی خوب بوده
ده روسی تو رم خیلی خیلی خوب بازی کرده پیرلو هم که نیازی به تعریف نداره همیشه ستاره بازی ها بوده و گل سر سبد ایتالیایی ها
کاوانی رو من میتونم بگم یه بازیکن وحشتناک تو خط حمله تعریفش کنم
دیناتاله هم امسال ترکونده و تبدیل به یه ستاره شده
بازم عشق است ایتالیا و میلان:flowerysmile:
Buffon
Maicon douglas............ Lucio ..............Tiago Silva............. Juan Manuel Vargas
Mark Van Bomme l
Andrea Pirlo ........................Wesley Snider
Kevin-Prince Boateng
Robinho............................ Zlatan Ibrahimović
هاندانوویچ
وارگاس-ساموئل-تیاگو سیلوا-لیختشتاینر
ریکی آلوارز-همسیک-پیرلو-کریستین ماجو
کاوانی-کلوزه
من لیگ ایتالیا رو زیاد نمیشناسم.اگر احیانا پست یه بازیکن رو اشتباهی گذاشتم ببخشید.اینم نظر من چینش 2/4/4 دروازه بان / بوفن مدافعین: چیوو و تیاگو سیلوا و کیه لینی و زامبروتاهافبک های مرکزی:پیرلو و اسنایدربال ها: کاسانو و ون بومل مهاجمین: بوآتنگ و توتی خود میدونم ترکیبم پرنقصه ولی خوب هم میخواستم تعادل در انتخاب بازیکنان بین تیم های مختلف رو رعایت کنم و هم شناخت کافی از تیم ها نداشتم.
بوفون
وارگاس ...... نستا ...... تیاگو سیلوا ...... اباته
نوچرینو
پیرلو..............بواتنگ
روبینیو
ابراهیم اویچ.......... پاتو
بوفون
وارگاس کیلینی سیلوا مایکن
همسیک
لدسما اشنایدر پیرلو
ابراهمویچ کاوانی
lol:-