نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
think:: هر چی باشه فکر کنم از بوفونی که تعداد بازی هاش به انگشتهای دست هم نمیرسه بهتر باشه ------ یکم منطقی عمل کن ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
think:: هر چی باشه فکر کنم از بوفونی که تعداد بازی هاش به انگشتهای دست هم نمیرسه بهتر باشه ------ یکم منطقی عمل کن ki::
gianluigi buffon
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتوشاپه داداش ki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin-J-H [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با توجه به لیست و خارج از تعصب یوونتوسی بودنم بوفون.
بیشتر دوران حرفه ایش اماده بوده پس فقط بوفون.
در ضمن اسم نویر را یا حذف یا تصحیحش کنید.اسمش مانوئل نویره...نه الیور نویر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشگله هیکل بچسبbinambinam
اییییییییییینه:yes::yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا چون من گفتم بوفون خوب نیست همه اومدن از بوفون حمایت کردنki::
ولی قبول کنید بوفون 2011 نسبت به سالهای پیش اوفت کرده
خوب یکم هم منطقی باشیدeterza::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ahaaaaaa:نه عزیزم بوفون تموم نشیدنیه:ahaaaaaa:
آقا این بحث ها رو ول کنید .:chi migi: هرکی نظر خودشو داره :yes:
بابا کاسیاس واقعا عالیه و این عنوان فقط شایسته کاسیاسه اما نویرم خیلی خوبه