من انتخاب کردم ولی بلد نبودم عکس رو بذارم tars::
نمایش نسخه قابل چاپ
من انتخاب کردم ولی بلد نبودم عکس رو بذارم tars::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از ترکیب بنده!binam
ولی ای کاش محدودیت تو هر پست اینهمه زیاد نبود. :sooot:
اینم رای من
SIR ALEX FERGOSEN:hooora:
A.DINATALE........................................ ...E.CAVANI....................................... .R.VANPERSI
.
.
.
D.SILVA........................................... .................................................. .......M.HAMSIK
.
.
.
.................................................. .........Y.TURE................................... ...........
.
.
.
.
E,ABIDAL......................T.SILVA............. ..................N.VIDIC.......................C. MAGGIO
.
.
.
.................................................. .....E.VANDERSAR.................................. .................
اینم تیم من:
ولی جای خیلیا خالی بود.
کی جرات داره با تیم من .... ؟؟ البته پپ ناقص در اومد tars::
یوونتوس تیم محبوب من است
اینم تیم منتخب من
سلام من تازه عضو شدم