این نظر سنجیی هم عین بقیه اهمیتی نداره.......binam
چرا چون تو این سایت طرفدارای بعضی از تیم ها نسبت به بعضیای دیگه خیلی بیشتره . و خب رو همین حساب نمیشه گفت کی پر طرفدار تره.
نظر سنجی= باطل
نمایش نسخه قابل چاپ
این نظر سنجیی هم عین بقیه اهمیتی نداره.......binam
چرا چون تو این سایت طرفدارای بعضی از تیم ها نسبت به بعضیای دیگه خیلی بیشتره . و خب رو همین حساب نمیشه گفت کی پر طرفدار تره.
نظر سنجی= باطل
منم با مهرداد موافقم
همه میدونن که تو دربی یکی من ارسنالی ام و یکی هم علی عسگر و آرسنالی هایه دیگه هم هستن که الان نمیان
تازه بیشتریا هم ارسنالو به عنوان تیم دوم دوس دارن و میرن به تیم اولشون رای میدن
اما بازم ممنونم از بابت نظر سنجی
زنده باد سربازان جوان ونگر
زنده باد توپچی های لندن
زنده باد آرسنال
این روز ها همه آبی اناری هسات شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟
طرفدار بارسلونا هستم دلم آبی و خونم اناریست
همگی گوش کنید ددددددددددددددددددددددددد دد
این نظرسنجی میتونه با معتبر ترین نظرسنجی ها رقابت کنه ......... اگه یادتون باشه تو سال 1 دبیرستان یه درسی داشتیم به اسم آمار........ برای آمارگیری نیاز به نمونه مدل داشتیم ..... و نمونه رو به صورت اتفاقی باید انتخاب کنیم ........
مثلا اگه بخواهیم بدونیم چند درصد مردم ماشین سفید سوار میشند باید تو یه مدت مشخص ماشین های سواری یک خیابونو بررسی کنیم ...... به این میگن نمونه گیری تصادفی و اصلش هم همینطوره.......
پس نظر سنجی همه چیزو ثابت میکنه
منم که فقط رئال و لا غیر
به دنبال همین درس دو نمونه نتیجه گیری رو بهمون یاد دادن . استقرایی و استنتاجینقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقرایی که احتمال خطا داخلش بود نتیجه گیری بر مبنای محدود مشاهدات بود که نظر سنجی بالا هم عینا معنای همین تعریفو میده chomaghchomagh
حالا که بحث اماریه منم بگم لذت ببریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به این نوع نمونه گیری نمونه در دسترس یا قطعا ای که ضعیف ترین شکل نوع نمونه گیریه مانند مصاحبه گری که برای بررسی عقاید مردم از یک موضوع اجتماعی از عابران پیاده در خیابان مصاحبه میکندیا معلمی که نمونش کلاس درسشه زیرا افراد برای شرکت در این تحقیق اجباری ندارند بدیهی است که افراد داوطلب یک نمونه اریب ، سودار و تورش از اعضای جامعه است
میخوایت رفرنسم بدمlay_;;
می بینم بازم یووه صدر جدوله نه رئال و آرسنال
آقا یکی به این بایرن هم رای بده گناه داره مثلا از یووه بیشتر طرفدار داره!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با حرف دوست منچستريمون موافقم
درسته كه الان رئال و بارسا خيلي طرفدار دارن اما اينا به لطف ستارگاني هست كه دارن و مبالغ هنگفتي هم براشون دادن
مثلا رئال با گرفتن ستاره هاي زياد و جوان و جذاب تونسته طرفدار هاي زيادي پيدا كنه
اما جدا از اين قضيه بعد از اين دو تيم تيم هايي مثل منچستر و ميلان پر طرفدار ترين ها هستند
فقط رئال و منچستر هر دوتاشون عالین