نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست من هم همینطور آشنا شدم.......
منم از طریق سایت Js8 با Derby آشنا شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست من هم همینطور آشنا شدم.......
منم از طریق سایت Js8 با Derby آشنا شدم
یکی بهم میگه این Js8 چیه؟
فروشگاه اینترنتی محصولات فوتبالی , دی وی دی آموزشی فوتبال , خرید اینترنتی دی وی دی های فوتبال و اینجور چیز هاااااااااااااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جعفر صادقی 8 :sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا فهمیدم:flowerysmile:
تابستون همین امسال،فکر کنم اواسط مرداد بود بود،با بچه ها شرط بسته بودم 11 کلیپ از بارسا (به نیت تعداد بازیکنا) دانلود کنم،منم که اصولا رفیق فابریک گوگلم،دقیقا یادم نیس چی سرچ کردم ولی یادمه از اونجا که این سایت بهترین و بزرگترین و جامع ترین و پر طرفدار ترین سایت دنیاس (چابلوسی واسه مدیرki::)اولین سایتی بود که اومد...در یک جمله همون گوگل:nishkhand:
از طریق گوگل دنبال دانلود گلهای یوونتوس میگشتم که سر از دربی درآوردم
just juve
گزینه 4 و1 با هم . دنبال نقل و انتقالات اروپا میگشتم که اومدم تو سایتو . . . . . . . . . . . . . . .
عضو شدمممممممممlay_;;lay_;;
من اشناییم یکم خیلی اتفاقی بود.یک روز داشتم یک کلیپ از بازیکنای بارسا دانلود میکردم دیدم تو اسم کلیپ نوشته دربی گفتم حتما از این سایت مسخره هاست که هرچند وقت یک فایل اپ میکنن حالا این بابا هم از اونا کپی کرده تو وبلاگش.چند روز بعد اتفاقی زد به سرم بیام تو دربی منم با پیش زمینه این که یک سایت الکی هست اومدم و دیدم اه ه ه ه ه . چه خبره اینجا.همون موقع کل کل های اتیشی بارسایی ها با رئالی ها بود.خلاصه منم عضو شدم و به همین نامو نشون موندنی شدم تو سایت
دوستان معرفی کردن همین neko خودمون