Salam.agha manam error rdl.dll daram ama age anti viruseto khamoosh koni radif mishe.ama dige nabayad roshanesh koni chon dobare pakesh mikone.
نمایش نسخه قابل چاپ
Salam.agha manam error rdl.dll daram ama age anti viruseto khamoosh koni radif mishe.ama dige nabayad roshanesh koni chon dobare pakesh mikone.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FILESHO AZ IN LINK DOWNLOAD KON O BERIZ UNJAI KE BAZIO NASB KARDI.DAR ZEMN NOSKHEYE RARESHO PAK NAKON KE AGE DOBARE PAK SHOD AZ DOBARE BERIZISH CHON ANTI VIRUS FILE RAR O PAK NEMIKONE.ISHALA EJRA MISHE
سلام .....یه شمکل دیگه بازی اینه که منو و تمام نوشته هاش به زبان فرانسوی هست و تو تنظیماتش فقط این زبان و یه زبان دیگه هست ............ زبان انگلیسی نداره ........ چرا اینجوریه ؟؟؟ میشه کاریش کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PEROBAZ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز این هم که delete میشه. وقتی اکسترکت میکنیم بلافاصله دلت میشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز این هم کار نمیکنه. من این لینک رو دانلود کردم و همونجایی که بازی رو نصب کردم هم کپی کردم ولی بازهم بازی رو باز نمیکنه و همون error قبلی رو میده. تو رو خدا یه راه دیگه بگید...
اگه هیچ کدوم از این راه ها جواب نداد آنتی ویروس رو خاموش کنید بعد دوباره نصب کنید شاید جواب داد چرا pes 2012 من کرک نداره گزارشگری هم اشتباهه ولی خیلی فاز میده
دوستان اینو امتحان کنید واسه مشکل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رمز فایل : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا این چه وعضشه...:-ang ما هم همه این کارارو کردیم ولی نشد که نشد . البته یه بار نصب کردم ولی وقتی که اومدم بیرون دیگه نتونستم برم تو!!!
و هش این هشدارو میداد.
من که دیگه سر در نمیارم :gijjj:
اگه جدیدا" کسی میدونه که راه حل این مشکل چیه بیاد و راهنمایی کنه .
داداشس انتی ویروستو غیر فعال کن مال منم اولا همین پیغام رو میداداا انتی ویروسمو غیر فعال کردم درست شد یا هم اینکه فایل rdll خرابه از نو دانلودش کن اگه درست شد بهم پیغام بده تا بیشتر کمکت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزان من همیه این مشکل از نود 32 یا انتین ویروس هست آنو حذف کنید بعد بازی رونصب کنید