به نظر من pes خیلی بهتره چون وقتی بازی می کنی فضای بیشتری برای بازی دار می تونی در عرض راحت تر حرکت کنی و بهتر از تکنیکهاش استفاده کنی به نظر من اگه کسی چند وقت pes بازی کنه دیگه به طرف فیفا نگاه هم نمی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من pes خیلی بهتره چون وقتی بازی می کنی فضای بیشتری برای بازی دار می تونی در عرض راحت تر حرکت کنی و بهتر از تکنیکهاش استفاده کنی به نظر من اگه کسی چند وقت pes بازی کنه دیگه به طرف فیفا نگاه هم نمی کنه
دوستان به خاطر این همه پشتیبانی از تاپیک از همه ممنونم.:eyvalla:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم گل گفتی:eyvalla::eyvalla:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
pes az fifa behtateheey::
- The Most Important League for FIFA 12[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Dutch Second League (1%)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Saudi Arabian League (49%)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Iranian League (49%)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Romanian League (1%)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Total : 207,487 votes
به نظر من fifa بهتره.Death:::ahaaaaaa::hapoo::gijjj:
از نظر کیفیت و امکانات pes اصلا به گرد fifa هم نمیرسه
اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستن فیفا خیلی بهتره.مخصوصا لیگ انگلیسش شاهکاره
من تا 2011 Pes طرفدار Pes بودم، ولی با بازی کردن fifa12 به کلی نظرم برگشت.
فیفا خیلی واقعیه لامصب. با استفاده از fifa دقیقا میشه فوتبال واقعی رو پیش بینی کرد، به قول یکی از دوستام مربیا واسه این که بازیکناشونو بهتر بشناسن باید برن فیفا بازی کنن!gam:-