ما از خدامونه تیم مقابل حمله کنه ............. با این دفاع هیچ تیمی نمیتونست به میلان گل بزنه :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما از خدامونه تیم مقابل حمله کنه ............. با این دفاع هیچ تیمی نمیتونست به میلان گل بزنه :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من میلان تو دفاع ضعیف کار کرد.اصلا نتونست پرس کنه وهمین طور از پرس خارج بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هوادارای بارسا سطح توقعاتشون بالا رفته ......... خود من که تو این 3 سال همش بازی های زیبا و برد های پرگل تیممو دیدم انتظار حتی یه مساوی رو هم ندارم ......... ولی چیکار میشه کرد ......... فوتبال همینه باید امیدوار بود
آره پرس نتونست بکنه چون میانگین سنی بازیکناش از سن پدر بزرگ من بیشتره :hehee:نقل قول:
تنها تیمی که میتونه بارسا رو پرس کنه و این کارو انجام داده رئال بود ............chomagh
درسته سن بازیکن هاشون زیاده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و بگو رئال با مورینیو توانست پرس کنه واز پرس در بیاد.
به هر حال بازی زیبایی بود هر تیمی یه روزی افت می کنه ودوباره یه روزی به روزهای اوجش بر می گرده. بازی زیبایی بود.برد حق بارسا بود
اگه پویول و پیکه بودند هم ما اینجوری دقیقه 1 گل نمی خوردیم اگه پیکه بود با قد درازش نمی ذاشت ما دقیقه 90 گل بخوریمنقل قول:
درسته ولی اگه پویول و پیکه . زلاتان وروبینیو بودند بازی 180 درجه می چرخید وحتما بازیه زیبا تری رو شاهد بودیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielboy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یادم رفت بگم.....
گل پاتو رو که دانلود کردم و دیدم....... دیدم ثانیه 23 گل زده.
اشتباهی گفتم 25.....
خداییش بازی جالبی بود گل های میلان آخر شانس بودن گل اول که روی غافل گیری بود و گل دوم هم روی اشتباه و جایگیری بد مدافعان بارسا بود...
تو سن سیرو حال میلان رو میگیریم...
به حسین و تمام میلانی ها تبریک میگم که تونستن تو نیو کمپ از بارسا امتیاز بگیرن...
واقعا شما ازمیلان بدون زلاتان،روبینیو،اینزاگی،مک سس،گتوسو،ال شاراوی و فلامینی چه انتظاری دارید؟
ایشالله بازی برگشت بلایی سر بارسا بیاریم که تا 3 روز از خونه هاشون بیرون نین.