پاسخ به سئوالات داش rivaldo_king
]به به به به به :bia baghalam: بابا بیا دیگه :nishkhand:
به به به ashem:- اومدیم دیگه .... این یکی از همونا بود که منو آسفالت کرده بود بیام اینجا :gerye:
می دونی از کیه منتظرم ؟ :jeddiiiii:
آره ... یه 4 - 5 ماهی می شه گیر دادی :nishkhand:
چاکر آقا جعفر خوش تیپ هم هستیم :love:
مخلص آقا سعید گل :nishkhand:
خاکی ترین مدیر سایتی که تا حالا دیدم شما بودی و واقعآ خوشحالم که توی این سایت می آم
من تقریبآ اولین روز یا دومین روزی که این سایت راه افتاد عضو شدم و از قدیمی های سایت محسوب می شم پس به سئوالات من ویژه جواب بده ashem:-
شما لطف داری... اینا هم نمی گفتی با دقت جواب می دادم :nishkhand:
عزیز گرگان چقدر با دریا فاصله داره؟ نزدیکه؟ تقریبآ 30 الی 35 کیلومتر
حاهای تفریحی شهرتون چیه؟ گرگان یه شهر شمالیه و مثل همه شهرهای شمالی دیگه جنگل و دشت و دریا ... معروفترین جاش ناهارخوران گرگان و روستای توریستی زیارت هست ... چندین آبشار و چیز میز دیگه هم حوالی گرگان هست :nishkhand:
بدترین و سخت ترین کار توی سایت شما چیه؟ وای ... گذاشتن گلها ... مخصوصآ این لیگ مسخره اسپانیا که هر وقت رئال و بارسا بازی دارن باید 10 - 15 گل رو لینکاش رو بگذاریم
شده توی سایت بدجوری ضد حال بخوری؟ موقع گذاشتن گل مثلآ 2 ساعت می شینی سر تاپیک و کاراشو انجام می دی .. بعدش دکمه ارسال رو می زنی ( یادت می ره کپی بگیری ) یهو می بینی اینترنت قطع شده ! کلی زحمتات به باد می ره !
چرا از همشهریهات یا فک و فامیل توی سایت مدیر نداری؟ همشهریام که دیدم می آن توی سایت اما فعالیتشون اونقدر خوب نبوده که مدیر کنم .... من این چیزا رو مد نظر قرار نمی دم
روزی چند ساعت فوتبال می بینی؟ بستگی داره چقدر فوتبال باشه در روز .. شده توی یه روز 5 تا بازی هم دیده باشم
یه عکس از شهرتون بگذار اینجا
این عکس مسیر پارک النگدره که جزو جاهای باکلاس و اعیانی گرگان محسوب میشه
یه عکس از دانشگاهی که درس خوندی بگذار
در حال حاضر عکسی خودم توی سیستم ندارم این هم از توی سایت دانشگاه گرفتم .. من دوره لیسانس رو اینجا گذروندم ... توی شهر خودمون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا حالا توی بانک یا قرعه کشی دیگه برنده شدی؟ نه :gerye:
فوتبال هم بازی می کنی؟ در چه حدی؟ حرفه ای؟ فوتبال که آره .... حرفه ای نه بابا ... نوجوون بودم بیشتر پیگیر بودم و یک سال هم توی تیم استان برای پیشتاران آموزش و پرورش بازی کردم و اتفاقآ توی مسابقات رامسر آقای گل شدم .. ولی به علت بارندگی مراسم اهدای جوایز برگزار نشد .. قرار شد جوایز رو بفرستند به آموزش و پرورش استان که هر چی رفتیم خبری نشد !
بهترین مقامت توی فوتبال چی بوده؟ توی مدرسه که بودیم معمولآ توی جام های مدرسه ای اول می شدیم ازسال اول راهنمایی تا سال سوم دبیرستان فکر کنم فقط 1 سال بود که توی مدرسه مون قهرمان نشدیم .... جای خاصی بازی نکردم . یک سال مقام سوم آموزشگاههای دبیرستان .... . بازیم در حد مدارس فوتبال شهر و بازیهای داخل دانشگاهی بوده .. اما فکر می کنم بهترینش همون مقام سوم کشور با تیم پیشتازان آموزش پرورش گلستان در مسابقات رامسر بود ... البته یک بار هم توی مسابقات جام رمضان به فینال جام رمضان جوانان گرگان که مخصوص بچه های محصل بود رسیدیم اما چون ما پیش دانشگاهی بودیم و ظاهرآ خلاف قانون بود ما رو حذف کردند ... راحت قهرمان می شدیم :nishkhand:
بارسلونا چرا اینقدر خوبه؟ از ژاوی و مسی بپرسید چرا اینقدر خوب هستند ... تقصیر اوناست :nishkhand:
قبول داری ریوالدو هم توی درخشش های رونالدو در جام جهای 2022 بی تاثیر نبود؟
بله قبول دارم :ohum: ریوالدو اون سال واقعآ آماده بود .. گل زیباش به بلژیک هم فوق العاده بود
چرا برزیلی هایی که از بارسا می رن میلان نابود می شن؟ ریوالدو , رونالدینیو , رونالدو .... !!!
البته رونالدو از رئال رفته به میلان و وقتی از بارسا به ایتالیا رفت توی اینتر درخشید
به رونالدینیو و ریوالدو هم زیاد فرصت داده نشد
بهترین گل ریوالدو؟ گل زیباش به پیتر اشمایکل در لیگ قهرمانان اروپا در بازی بارسا با منچستر
بهترین گل رونالدو؟ یه گل زده به تیم سالامانکا ( اون موقع به اون تیم خان پوستلا هم می گفتند ) که از وسط زمین چند نفر رو با قدرت دریبل زد و گل زد .. هر کاریش کردن نتونستن بگیرنش حتی با خطا !
گلی هم که توی جام جهانی 2006 به غنا زد فوق العاده بود .. بازیکنان و ستاره های الان نمی تونن اینجوری از یک مانع توی تمرین عبور کنند چه برسه به از یک دروازبان ! شما دیدین کریستیانو رونالدو که الان استاد عوض کردن پا محسوب می شه یک دروازبان رو به این شکل دریبل کنه؟ به نظر من نسل دهه 90 به بعد حرکات تکنیکی شون در جهت گول زدن بازیکن حریف و دریبل کردن بود ولی پا عوض کردن های الان بازیکنان در جهت گول زدن بیننده تلویزیونی هست و عملآنمی بینیم اون طور مثل قدیم بازیکنان جا بمونن !
سایت زدن هزینه زیادی می خواد؟ می تونی مجانی هم بزنی اما به نتیجه نمی رسه ! ... البته هزینه خالی هم دردی رو دوا نمی کنه
می گن شمال توی کشتی خیلی بااستعداد هستند اما گرگانی ها بسکتبالشون چرا؟
بسکتبال با تاریخ گرگان عجین شده و هیچ لیگی نبوده که بدون یک تیم گرگانی در سطح اول تاریخ بسکتبال ایران انجام بشه ! گرگان همواره در سطح اول بسکتبال ایران نماینده داشته.. البته این اواخر تیم های متمول اومدن و خیلی راحت با پول بازیکن می خرند و حتی قهرمان آسیا می شن اما چون ریشه ندارند زود به فراموشی می پیوندند ! مثالش صباباتری تهران و ظاهرآ مهرام تهران هم داره به تاریخ می پیونده !
این هم یه تصویر از سالن بسکتبال شهر گرگان ( سال 87 )
توی ساحل هم فوتبال بازی کردی؟ توی اسکله و بندر بازی کردم اما ساحل شنی نه !
ممنون از اینکه با حوصله به سئوالا جواب می دی ... ئاسه منم همین جوری جواب بده .. مثه بقیه :love:
:chakerim:
پاسخ به سئوالات داش alexandre_dasilva
دوباره اومدم....
خوش اومدی عزیز
1. گفتی این رفیقت گیر داده که تو اون عکس اونجا رو نگاه کنی..... اگر رفیقت بهت بگه خودتو بنداز تو چاه هم میندازی؟
بابا طرف عکاسه ... واسه عکس گفت ... هر کاری بگه که ربطی نداره ... البته قبلش 1 - 2 ژست دیگه هم گفت که خیلی جلف بود من قبول نکردم :hihi:
2. چون روز تولدت مصادف با تولد امام جعفر صادق (ع) بوده اسمت رو گذاشتی جعفر...... واسه همین هم فامیلیت رو گذاشتی صادقی؟
نه :nishkhand: فامیلیم رو واسه این گذاشتن صادقی که فامیلی بابام صادقی بود :nishkhand:
3. من که اصلا فرقی واسم نداره که یکی آبی باشه یکی قرمز اما تو چرا واضح نمیگی استقلالی هستی؟ کم عاقبت اندیشی کن.
خدا یا اینها رو به راه راست هدایت کن ... یکی می گه بارسایی یکی می گه رئالی یکی می گه استقلالی :nishkhand:
4. بازی انگلستان - فرانسه تو جام جهانی 2002 رو یادت میاد؟ انگلیس فرانسه جام جهانی 2002 ! باهم بازی نکردند ! فرانسه همون مرحل اول توی گروه خودش حذف شد و اصلآ بالا نیومد !
5. واسه چی میگی رونالدو - زیدان - مارادونا - مسی 4 بازیکن برترند؟ به نظرت پله - دی استفانو - کرایف - فن باستن - پلاتینی حق بیشتری ندارند؟
اینا که گفتی که توی زمان بوغ فوتبال باری می کردند و برای همون زمان خودشون خوب بودند ... در قیاس با ستاره های نسل بعد قابل قیاس نبودند !
6. این تیمی که ساختی مربی نداره؟ قرار شده چند تا بازی ببازیم بعد برانکو ایوانکوویچ :ogh:رو بیارن واسمون :nishkhand:
7. من بگم تعویض نمیشما... در ضمن اسمش رو هم میزاریم هواداران ایتالیا چون 7تا ایتالیایی توشن. اسم تیم باید کوتاه باشه ... مثلآهواداران رونالدو :nishkhand:
8. به نظرت طرفدارای چه لیگی بیشتر از همه هستند؟ توی ایران؟ فکر می کنم اگر طرفداران چلوکبابی منظورت نباشه ( اونایی که الان بارسلونا می بره می گن از ابتدای کودکی بارسایی بودیم :nishkhand: ) انگلیسی ها از بقیه بیشتر باشند
9. به نظرت طرفدارای کدوم لیگ با تعصب تر هستند؟ باز هم اگه توی ایران می گی فکر می کنم ایتالیایی ها
اگه جرات داری این دوتای آخری رو نگو ایتالیا یکیش رو نگفتم ...
10. قصد ازدواج نداری؟ زوده بابا :nishkhand:
11. تک ستاره ای، معشوقه ای، چیزی نداری؟ چیکار داری تو آخه ؟ :nishkhand: نداشته باشم جور می کنی واسم ؟ :nishkhand:
12. از اینکه نمیزاری مهدی به درسش برسه عذاب وجدان نگرفتی؟ یکی باید خود من رو نجات بده
13. به نظرت اون دنیا لب پل صراط جلوت رو میگیره؟ از این اخلاقا نداره :nishkhand:
14. به نظرت من تصمیم دارم این تاپیک رو ماهها بالای ارسالات نگه دارم تا دهنت رو سرویس کنم؟ نمی تونی :nishkhand: فقط می تونی یه پست دیگه بزنی طبق قوانین :nishkhand:
15. به نظرت من آدم پستی هستم یا جدیدا پست شدم یا قبلا هم بودم یا اینکه قراره پست بشم یا اینکه یه زمانی بودم دوباره برگشتم به اون زمان یا اینکه........؟ یا اینکه ..... :nishkhand:
16. الان خیلی دلت میخواد ip منو ببندی؟ با وی پی ان می آی خو
17. چرا یه قانون درست و حسابی نمیزاری واسه مدیر شدن؟ (آخه اینجا هم؟ دلمون خوش بود اینجا خبری از سیاست و پارتی بازی و اینجور لابی بازی ها نیست. واسه چی آخه مدیراتو از بین بچه های ایتالیایی انتخاب میکنی؟ میخوای دربی پولی راه بندازی؟ خجالت نمیکشی؟ سایت تخصصی فوتبال باید به دور از این حاشه ها باشه. واقعا آدم متاسف میشه... آخه چی بهت میرسه؟ رشوه میگیری؟ ازت آتو دارن؟ باهم گاب بندی کردین؟ از کجا تامینت میکنن؟) قانون داره اتفاقآ :nishkhand:
18. تا حالا پرانتز به این طولانی ای دیده بودی؟ آره بابا :nishkhand: اما الان یادم نمی آد
19. اگر یهو دیدی تو سایت اغتشاش شد و سران فتنه من و مهدی و فراز و ابراهیم بودیم.... مثلا بچه ها رو تحریک کردیم تا علیه تو شعار تو قالب سایت بنویسن و کلا سایت ناآرام شه چیکار میکنی؟
می دم به خودتون درستش کنید .. هر وقت درست کردید من مبرمی گردم و شروع به کار می کنم
20. اگه بخوای پست منو ویرایش کنی و حتی نقطه ای از توش رو پاک کنی خدا سوسکت کنه. موافقی؟ بله lol:-
21. وقتش نشده گلهای لیگ های امسال رو اچ دی پوشش بدیم؟ ببینیم چی میشه :shogh:
22. راستی واسه اون قضیه چرا هنوز شیرینی ندادی؟ کدوم قضیه ؟ :ajibeee:
23. در چه حالی با سوالاتم؟ خوابم می آد اسیدی :sooot: برم بخوابم ... شب بخیر
خداحافظی نمیکنم چون بازم میام
ای تو روحت :shogh: