-
100% دستیاران پپ بهترین گزینه برای جانشینی هستن چون کاملا تیم و فضای کار کردن در باشگاه رو باهاش اشنا هستن.
همونطور که بهترین جانشین برای رایکارد گورادیولا بود چون کاملا با فلسفه ی باشگاه بارسا اشنایی داشت.
مترجم های تیم هم برای هدایت و مربی گری تیمهای دیگه مناسب اند.:khelal dandoon:
-
یوهان کرایوف >.............. بهترین گزینه همینه
-
دوست عزیز. کرایوف با جناه های سیاسی که گرفته خیلی بعید هست مربی ایالت کاتالونیا بشه.وگرنه اگه اون بشه که از گواردیولا هم بهتره :ohum:
-
لوییس انریکه چون مربی ای میتونه جای پپ رو بگیره که از خود بارسا باشه.
-
گواردیولا هیچ وقت نمیره
تا زمانی که مسی هست اونم هست
اگر هم بره باید جانشینش یه کاتالونیایی باشه
-
کرایوف یا لوییس فن خال بهترین گزینه ها هستند
-
لوییس انریکه نمیتونه مطمئن باشه.اون تجربه نداره و ایده جدیدی هم نداره.ما وقتی پپ رو اوردیم میدونستیم تجربه نداره اما کلی ایده داشت ولی الان انریکه هیچ ایده جذابی نداره.فقط بازیکنای جوون رو جذب میکنه.اگه به اینه که ونگر استاد جوان گرایی هست.امیدوارم یکی مثل ژاوی مربیمون بشه.همونطور که پپ بارها گفته ژاوی جایگزین من هست.درضمن من احتمال میدم تا زمانی که پپ یک بازیکن که بتونه توی زمین همه کار بکنه مثل مسی(به قول خودش یک ابرفوتبالیست که هم حمله کنه هم دفاع و هم طراحی) از بارسا نمیره.همچین خاصیتی رو تقریبا میشه توی رونی دید.یکم هم رونالدو ولی کس دیگه این قابلیت رو نداره.برای همین چون سبک پپ کاملا وابسته به این ابر فوتبالیست هاست اون جایی نمیره.
-
به نظر من عبدالله ويسي ميتونه بهترين جايگذين واسه پپ باشه! :hehehe:
شوخي كردم
به نظرم رافا بنيتز گذينه خوبيه.بنيتز يه مربي متفكر و با تجربس و همين طور اسپانيايي.
تيمهاي بنيتز يه فوتبال شناور و هجومي رو ه نمايش ميزارند كه بهترين نمونش ليورپوله.بنيتز ليورپول رو دوبار به فينال ليگ قهرمانان رسوند كه يه بارشو قهرمان شد و واقعا ليورپول رو به يه قدرت تبديل كرده بود!
من يه منچستري هستم و همين جا اعتراف ميكنم كه از بنيتز و تيمش خاطرات خوبي ندارم و ازشون ضربه خوردم:khelal dandoon:ليورپول با اون بازيكنها خيلي خوب كار ميكرد و هم تو ليگ قهرمانان و هم تو ليگ عالي بازي ميكرد,مهمتر از همه ليورپول يه فوتبال رو زمين و هجومي رو به نمايش ميزاشت.
من ميگم بهترين گذينه واسه بارسا همينه.:ohum:
-
داداش سعید اولا واقعا خوشحالم که شما هم توی نظر سنجی شرکت کردید.دوما به نظر من پیشنهاد منطقی میاد.باید دید دراینده چی پیش میاد.احتمال تمدید قرار داد هست برای پپ اما خب هر چیزی ممکنه پیش بیاد
-
به نظر من فعلا هیچکی نمیتونه جانشین پپ باشه چون یه پیوند روحی با بارسا برقرار کرده
ولی اگه مجبور شن منم با گزینه فن خال موافقم البته لویس انریکه هم میشه روش حساب کرد