سلام سلام خواهش میکنم بشینید من تازه واردم یکی بهم بگه چه خبره:narahat:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سلام خواهش میکنم بشینید من تازه واردم یکی بهم بگه چه خبره:narahat:
ایکاش فدراسیون آرژانتین سنت شکنی میکرد و یه مربی در سطح تیم ملی آرژانتین استخدام میکرد .مشکل آرژانتین اول یه مربیه خوبه به نظر من که تمام بازیهای آرژانتین رو دارم میبینم فقط یه نفر داره خوب بازی میکنه که اونم مسی جونه
با سلام دیشب آرژانتین با هتریک مسی سوییس رو برد به تمام دوستان تبریک میگم
بازی بعدی آرژانتین 13خرداد 91با اکوادورو هفته بعدش با برزیل یه بازی دوستانه داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بـازیـکـنـی کـه هـیـچ کـس قـدرشـو نـدونـسـت
I Love Juan Román Riquelme
مشکل اینجاست که مسی تو argentina تغذیه نمیشه
به نظر من veron ... مشکل ارزانتین رو میتونه حل کنه
چندتا عکس خوشگل برا دوستان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بامداد یکشنبه 14 خرداد ساعت 3 صبح [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرژانتین در تمرینات دو روز گذشته با سیستم 3-3-4 بازی کرده که در تمرینات روز اول بازیکنان ترکیب اصلی به شرح زیرند:
ROMERO; ZABALETA, FERNANDEZ, GARAY, Clemente; GAGO, MASCHERANO, DI MARIA; MESSI, HIGUAIN and AGUERO
ولی در تمرینات دیروز SOSA به جای GAGO در ترکیب اصلی قرار گرفته .