بابا ایول مثل اینکه بزنم به تخته بهارستان موتورش داره روشن میشه.
داش الکس حال کردی پا قدمو..!!!:sooot:
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ایول مثل اینکه بزنم به تخته بهارستان موتورش داره روشن میشه.
داش الکس حال کردی پا قدمو..!!!:sooot:
داش الکس داری کارای زیر پوستی انجام میدی:hehehe:
این روزا خیلی سرم شلوغه نمیتونم زیاد تو سایت بمونم آخه 20 روز دیگه کنکور میدم:sooot:
انشاا... بعد از کنکور جبران میکنم:rose:
مثل اینکه همه تیفوسیای یووه کنکورین!!!:hihi:
واسه منم دعا کنید!!!:khahesh:
ایشااله بعد از کنکور میخوام دیوارای سایتم سیا سفید کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ey babaaa:
:juventus::juventus::juventus::juventus::juventus: :juventus::juventus::juventus::juventus::juventus: :juventus::juventus::juventus::juventus::juventus: :juventus::juventus::juventus::juventus::juventus: :juventus::juventus::juventus::juventus::juventus: :juventus::juventus::juventus::juventus::juventus: :juventus::juventus:
بازم گلی به گوشه جمال شما ...
آخه اطلاع رسانی چیه ؟!!
شما که همیشه میومدین یه سری به حرفهای خودمونی میزدین ! از وقتی اون بسته شد باید منتظر یه تایپیک جدید میبودین که شد بهارستان !
خیلی رو عنوانش فک کردم ولی به این مغز نارسم چیزی بهتر از عنوان " بهارستان " نیومد !
پ . ن : یه مدت رگباری امتحان دارم ... نمیدونم چه خاکی به یرم بریزم ! در کل اصلا آدم درس بخونی نیستم ! لین ترم هم داره میره قاطی باقالیا ... :sooot:
ایشالله شاخ این غول بی سر و دم رو بشکونی ! واقعا پدر آدم در میاد تو این زمونه ! کنکور تو این مملکت شده نقطه عطف زندگی آدما امیدوارم بتونی موفق و سربلند بیرون بیای ! :ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشااله که رتبه 1 کنکور بشی..حالا 1 نشدی دو هم بدک نیست مهم اینه که آخرش کار گیر نمی آد و باید بیکار بشینی تو خونه و بیایی تو دربی پست بزاری!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی جدای از شوخی ایشااله قبول میشی..:khahesh:
به ببببببببببه سلام داش الکس کجایی عمو نیستی؟؟؟؟؟baghal:-
سرم شلوغه .. امتحانات پدرمو در آورده ! احتمالا یه مدت 9، 10 روزه غیبت داشته باشم بعد از اون ایشالله حسابی در خدمت خواهیم بود !:ohum:
ایشااله که همه درساتو پاس میکنی (فقط خدا نکرده شوت نکنی ها..!!!!) و با روحیه عالی برمیگردی تو دربی و همینجا تو بهارستان میبینمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا از زبونت بشنوه ... همه درسا رو نمیخوام پاس کنم فقط این امتحان یکشنبه رو پاس کنم کلامو میندازم هوا ... حدود 15 واحد در گرو همین امتحانه !نقل قول:
ایشااله که همه درساتو پاس میکنی (فقط خدا نکرده شوت نکنی ها..!!!!) و با روحیه عالی برمیگردی تو دربی و همینجا تو بهارستان میبینمت
===========
پ . ن : این مهرداد هم به قول مهدی گل فقط بلده فرت و فرت تشکر بذاره ... بیا لااقل بگو هوای شهرتون چطوره ؟!!! بارون میاد ؟!! خلاصه یه بهونه ای پیدا کن یه دو کلمه حرف بزن !