سیاتل سراوندرز 0- منچستریونایتد 7؛ برد با طعم هت تریک وین رونی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستریونایتد در دیدار با سیاتل سراوندرز موفق شد تا با نتیجه 0-7 حریف آمریکایی اش را از پیش روبردارد .
اولین گل این دیدار را مایکل اوون در دقیقه 15 به ثمر رساند تا نیمه اول بازی با برتری 0-1 شیاطین سرخ به پایان برسد ولی با آغاز نیمه دوم دیوف در دقیقه 49 یونایتد را 0-2 پیش انداخت و دو گل از وین رونی در دقایق 52 و 69 و گلهای پارک جی سونگ (71) و رونی (72) و درنهایت گلزنی گابریل اوبرتان در دقیقه 89 باعث شد تا شاپردان فرگوسن به پیروزی ارزشمندی دست بیابند.
بدین ترتیب شاگردان فرگوسن خود را برای بازی با شیکاگوفایر که روز شنبه هفته آینده برگزار می شود، آماده خواهند کرد.
دیوید بکام: نمی توانم در انگلیس برای تیمی به غیر از منچستریونایتد بازی کنم
این هافبک سابق منچستریونایتد، در سال 2007 از رئال مادرید به لس آنجلس گلکسی پیوست و در این مدت، در دو مقطع شش ماه به طور قرضی برای میلان بازی کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید بکام، ستاره ال ای گلکسی، اعلام کرد ممکن نیست دیگر در لیگ برتر انگلیس بازی کند.
این هافبک سابق منچستریونایتد، در سال 2007 از رئال مادرید به لس آنجلس گلکسی پیوست و در این مدت، در دو مقطع شش ماه به طور قرضی برای میلان بازی کرد.
او ژانویه گذشته نیز با تاتنهام تمرین کرد اما اکنون اعلام کرد که به لیگ برتر بازنخواهد گشت.
او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" ما انگلیس را دوست داریم و دلمان برای آنجا تنگ شده است اما فکر نمی کنم که دیگر آنجا بازی کنم.
همه چیز خیلی سریع تغییر می کند و من در حال حاضر عضو ال ای گلکسی هستم. در پایان فصل وضعیت خودم را بررسی می کنم و باید ببینم که در آن زمان از نظر بدنی چه شرایطی دارم و ایا به اندازه ای خوب هستم که به بازی ادامه بدهم یا خیر."
در طول چند فصل گذشته شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه هایی مانند بلکبرن و تاتنهام برای به خدمت گرفتن بکام منتشر شده اما او اعلام کرد بازی کردن در لیگ برتر برای تیمی غیر از منچستریونایتد برایش دشوار است.
" من همیشه گفته ام که منچستریونایتد تنها عشق من است و بازی کردن برای یک تیم دیگر برای من دشوار است."
بکام در دهه چهارم زندگی همچنان به بازی در تیم ملی انگلیس فکر می کند:" در 36 سالگی، همچنان دوست دارم برای سه شیرها بازی کنم. البته اینکه دعوت می شوم یا نه را نمی دانم."
آنتونیو والنسیا و تمدید قرارداد با شیاطین سرخ تا سال 2015
ین ملی پوش اکوادوری در سال 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست و در44 دیداری که تاکنون برای شیاطین سرخ انجام داده، شش بار موفق به گلزنی شده است.
به گزارش سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد، آنتونیو والنسیا، ستاره اکوادوری این باشگاه، قراردادش را برای 4 سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد. به این ترتیب او تا ژوئن 2015 در الدترافورد خواهد ماند.
این ملی پوش اکوادوری در سال 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست و در44 دیداری که تاکنون برای شیاطین سرخ انجام داده، شش بار موفق به گلزنی شده است.
سرالکس فرگوسن، سرمربی یونایتدها در این مورد گفت:" آنتونیو از زمان حضورش در تیم ما، تاثیر بسیار زیادی داشته؛ سرعت، ارسال ها و جابجایی های او برای ما اهمیت زیادی دارد.
او بازیکن آرامی است و ترجیح می دهد تنها کار خودش را انجام بدهد. او از شخصیت محکمی برخوردار است و پشت سر گذاشتن آن مصدومیت بد در فصل گذشته این را ثابت می کند."
والنسیا نیز با ابراز خوشحالی از تمدید قرارداد با منچستریونایتد گفت:" خوشحالم که در منچستریونایتد می مانم. از اولین روزی که به اینجا آمدم، از بودن در اینجا راضی هستم. امیدوارم به عنوان یک بازیکن همچنان به پیشرفتم ادامه بدهم.