به نظر من pes از fifa عقب تر ولی فکر کنم تو ایران pes پر طرفدار تر باشه من خودم از سبک بازیه fifa بدم میاد اینکه میگم pesاز fifa عقب تر از ادمایی که خیلی این چیزا رو دنبال میکنن شنیدم .نظر شما چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من pes از fifa عقب تر ولی فکر کنم تو ایران pes پر طرفدار تر باشه من خودم از سبک بازیه fifa بدم میاد اینکه میگم pesاز fifa عقب تر از ادمایی که خیلی این چیزا رو دنبال میکنن شنیدم .نظر شما چیه؟
خوب پنالتيش قلق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط davomix [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول پايين و بالا رو ميزني (كه ميشه سمت چپ و راست دروازبان)
دوم چپ و راست دسته (كه اگه راست بزني (بسته به فشار دادن دكمه ) ارتفاعشه)
اگه چپ دسته رو بزني ميشه چيپ و قوسي ميره ضربه
عيب بزرگ pes11
1-داوري افتضاحشه (تنها نكته خوب fifa نسبت به pes)
2-هد شيرجه اي زدنشه
3- ديوار دفاعيش خيلي سخت و محدود
4- بعضي وقت ها هم دروازباناش تو خروج هاشون گيج ميزنن
ای گل گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط davomix [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوری هم که هیچی دیگه
هیچ مشکلی نداره خیلی هم حال میده شما فقط میتونی معمولی بازی کنی من خودم میرم آنلاین بازی میکنم از خونه جام ها مسترلیگ آنلاین بازی میکنم حال دنیا رو میبرم
به سایت من هم بیاین ادیت ساکر 2011 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای خرید سریال نامبر اصل هم به من پیام خصوصی بدید اگه یه بار بازی آنلاین رو تجربه کنی میفهمی من چی میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز .
اگه چپ دسته رو بزني ميشه چيپ و قوسي ميره ضربه
ببخشید منظورتون از چپ دسته چیه؟
میشه توضیح بدین بی زحمت!
الكي افسايد ميگيرد براي مثال من داشتم بازي ميكردم پاس به مدافعان خودم دادم افسايد ويا را گرفت. مشكل بعدي اين است كه خطاي دست را نمي گيرد.
در زدن ضربات سرضرب اکثر توپ ها به اوت میره یا وقتی توی عرض میای و شوت میزنی بیشتر توپ ها اوت میشه نمیدونم دلیلش چیه چون توی 2010 اینجوری نبود ولی دریبل زدنش راحت تر شده
البته از حق نگذریم داوریش خیلی بده
پنالتي زدن كه سخت نيستنقل قول:
منم موافقم اصلا نميشه گلش كرد.اگه كسي بلده بگه ممنون ميشم:mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe:نقل قول:
1-پنالتی زدن سخته.2-داورا بیخودی نسبت به کوچکترین چیزی حساسیت نشون میدن.3-شوت زدنشون جالب نیست4-لوگوی تیمای اسپانیایی و انگلیسی البته بعضیاشون به همراه اسماشون خرابه5-خطای هند نداره