نمي دونم ليور چرا يه هافبك وسط خوب و يك مهاجم خوب نميگيره
بابا مرديم بس كه لوكاس و انگوك رو ديديم !
نمایش نسخه قابل چاپ
نمي دونم ليور چرا يه هافبك وسط خوب و يك مهاجم خوب نميگيره
بابا مرديم بس كه لوكاس و انگوك رو ديديم !
تا چند وقت پیش اون یانکی های کثیف ( پت و مت رو میگم) تا تونستند چوب لای چرخ رافا گذاشتند اون هم ول کرد و رفت این هاچسون هم خودش مالی نبود و اصلا به دهنش همچین چیزی نمیرسید !
الان امیدمون به همین کوین داگلیش هست که اسطوره لیورپوله و دلش واسه تیم میسوزه !
تا حالا لیورپول رو اینقدر ضعیف ندیده بودم !
از وقتی ژابی آلونسو رفته جرارد اون وسط تنهاست ! تورس هم تورس همیشگی نیست !
به زمانی بابل کمک میکرد با استارت های ناگهانی ولی ببین کارمون به کجا کشیده که انگوگ میشه بازیکن ثابت !
لوکاس که واقعا افتضاحه ! من نمیدونم اینو واسه چی آوردند ! مثل پولسن دوران یوونتوس میمونه !
جو کول هم که قربونش برم مثل مجسمه میمونه تو بازی !
کلا داگلیش تیمو اول باید از نظر روحی تقویت کنه تا بتونه دوباره اسم لیورپول رو زنده نگهداره !
نمي دونم ليورپول كي مي خواد سر كيسه رو شل كنه
اميدوارم اين 35 ميليون يورويي كه جان هنري واسه ليور قرار داده رو خوب خرج كنند !!!
به نظر من لیورپول با یکی دوتا بازیکن مشکلش حل نمیشه در عرض یکی دوسال اخیر اکثر تیمهای متوسط لیگ برتر مثل تاتنهام و منچسترسیتی خودشونو تقویت کردن و دارن نشون میدن که اونهام حرفی برای گفتن دارن. بنابراین لیورپول با این وضعیت اولا توی این فصل فک نمیکنم بتونه به بالاتر از سهمیه ی لیگ قهرمانان فکر کنه اونم با تفکر خیلی خوش بینانه:sooot:چون الآن منچستر یونایتد،منچسترسیتی،آرسنال ،چلسی و حتی تاتنهام رقابت تنگاتنگی برای قهرمانی دارن بنابراین گرفتن سهمیه ی لیگ قهرمانان هم کمی دور از انتظاره. شاید بسیاری از بازیکنای لیورپول اشباع شده باشن چون تقریبا با همین ترکیب چندین سال بود که بدون دست آورد خاصی فصول رو سپری میکردن:deldari:امیدوارم دوباره لیورپول به روزهای اوج خودش برگرده دلم برای اون بازیهای جسورانه تنگ شده خیلی وقته آنفیلد رو دیگه نمیشه با شادی بی امان تماشاگرای پرشور لیورپول دید:chemidonam:امیدوارم دوباره لیورپول بشه همون لیورپولی که 4-0 رئال رو بردbinam بشه همون لیورپولی که قهرمان اروپا شد:flowerysmile:
لیورپول یکی دو سال نیست که به این وضعیت افتاده ! 19 سال قهرمان نشدن توی لیگ برای تیمی مثل لیورپول چیز جالبی به نظر نمیاد !
من هم موافقم که با یکی دو بازیکن نمیشه انتظار قهرمانی یا سهمیه لیگ قهرمانان رو از لیورپول داشت اما اگه بخواد به این روند ادامه بده شاید به دسته پایین سقوط کنه !
شاید همین دو تا بازیکن یه کمی تیم رو راه بندازن تا از این شرایط بیرون بیاد !
منم موافق كه ديگه ليور جز Big four نيست اما ريشه اين افت شديد در مالك هاي ليورپول استنقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون زمان كه سالي 15 ميليون يورو واسه نقل انتقالات يه سال بودجه تعيين كردند و حتي پول فروش بازيكنانشونم به بنيتز ندادند دلم بهم مي گفت كه ليور كله پا ميشه
ما به دنبال يه معجزه و يا يه بيگ بنگ ايم ....
کوین داگلیش اگه بذارن همون بیگ بنگه هست ولی اینجا جای اینکه کاسه کوزه ها سز بازیکنا شکسته بشه مربی رو سوراخ میکنند !:sooot:
كني داگليش اگه بتونه روي ساختار دفاعي ليورپول كنه شايد تيم خوب بشه اما اگه اوضاع به همين شكل پيش بره : GooD ByE My L0vE LiVeRPo0L
تمام بازيكن ها ي خوب مي روند و خدا مي دونه بعدش چي ميشه !
اینجاست که باید سر کیسه رو شل کرد برای حظ ستاره های تیم !
بازی با بلکپول واقعا دفاع ها افتضاح راه رو برای گلها باز کرده بودند !
چی شد اون آقای اعتماد ؟!!!
علاوه بر دفاع باید خط هافبک هم قدرتمند تر بشه !
آقاي مورد اعتماد كه فعلا فقط گل به خودي مي زنه !!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افتضاح ترين ذوج وسط زمين تاريخ (لوكـــاس و پــــولسن) :nishkhand:
گذشته از شوخي ليور يه خونه تكوني اساسي مي خواد منم با حرفات كاملا موافقم !