neshastan ru nimkate time meli dar jamejahany
نمایش نسخه قابل چاپ
neshastan ru nimkate time meli dar jamejahany
6 تا گل تو سانتیاگو برنابئو به رئال زدیم دیگه ارزویی نداریم امیدوارم اینبار 7 تا بزنیم :khandeeeee bahal:
فقط ارزوم اینه مسی تا ابد تو بارسلونا بمونه :flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
7تاكم نيست:barcelona::barcelona::barcelona:
خدایی آرمان آرزویی بزرگتر از این نداری ؟!! :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که اصلا تیم ملی برام آرزو نیست ! :ehem:
chikar konikm dige...erghe meli darim:iran:
من دوس دارم یه روزی در منچستر بازی کنم
:afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم اومد !
ایشالله پیراهن شماره 5 تیم ملی رو بپوشی dallliii
ايراني 89
شايييد يه زماني رئال بهتر از بارسلونا بوده مثل سالهاي 6-2005 كه به نظر من اوج رئال بود چون زيدان و بكهام و رونالدو و رائول و .....:love:
خلاصه يه تيم كهكشهاني بود اون موقع منم رئالي بودم فكرش هم نمي كردم بارسلونايي بشم و واسه نيو كمپ بميرم
همه ي ستاره هاي رئال اون موقع چيزي از اسطوره كم ندارن مثل زيزو ولي الان بارسا بهتره
درسته كه ستاره هاي الان نيو كمپ و سنتيگو برنابئو در حد زيدان و امثال اون نيستن ولي هر چي باشن از نظر آماري بارسلونا تو اين چند سال بهتر كار كرده و يه تيم به تمام معنا رو به وجود اوردن در ضمن سيستم خاص و شناور بارسلونا دل همه ي هواداراي تيمشونو قرص كرده:barcelona:
پینتو و والدز باهم بازی میکنن؟:eyyyyy::eyyyyy::eyyyyy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lionel Xavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربونت برم تعصب پس واسه کی خوبه ! :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اینجوری بود که من الا باید طرفدار اینتر بودم !:eyyyyy:
مرد باش تو سختی ها و شادی ها با تیمت باش !:he:
ایشالله یووه دوران بدشو پشت سر میذاره و به اوج برمیگرده !:khahesh: