چرا؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قد ؟!!:nishkhand:
پست ؟!!!:sooot:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قد ؟!!:nishkhand:
پست ؟!!!:sooot:
اسمت که مهدیه!:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی نه مهدیه!:ehe:
طرفدار یووه هم که هستی!:love:
عشق الکس هم که هستی!:love:
اصلا نکنه خودم دارم با یه یوزر دیگه اینجا پست ارسال می کنم خبر ندارم!:nishkhand:
قهوه تلخ که کلا تا حالا 30 دقیقه هم خنده دار نبوده حالا این قسمت 9ش نشون داد داره بهتر میشه.میگن امید ما به دانشجواس خیر سرمون من که ماشالا عین خانما سریالای فارسی وانم رد نمیکنم.نمیدونم این ترم چی شده بهم اصلا حال درس ندارم.دوستان از همین الان اعلام میکنم این ترم مشروطم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
اقامهدي من سيدمحمد علي موسوي هستم از ابادان19 سالمه رشته مكانيك خودرو تازه كنكوردادم منتظر جواب هستم همه بچه ها دعام كنيد
اقا مهدي يه سوال شما مهندسی مكانيك خودرو هستيد.
کدوم امید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash_ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو این مملکت هر چی آشوب و خرابکاری زیر سر این دانشجو هاست!:nishkhand:
دانشگاه سراسری هستی یا آزاد یا ....
اگه سراسری هستی مشروطی یعنی شروع بیچارگی!!!!
تداخل دروس!!!
ارائه نشدن درس!!!!
سرکوب !!!!
هراس از مشروط شدن دوباره
.
.
.
وهزار کوفت و زهر مار دیگه!
پ . ن : قهوه تلخ هم من فقط یه کلیپ از اون قسمت که ملت میان جلوی اعلا حضرت شکلکل در میارن دیدم و هنوز موفق نشدم فیلما رو گیر بیارم!
محمد جان من مهندسی مکانیک (حرارت و سیالات ) میخونم و خیلی به خودرو مربوط نیست!:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرارت وسيالات وخودرو راستي كه يه هم ربط نداره ولي بايد نيت صاف باشه تا بهم ربط پيدا كنه.
ولی در کل هون مکانیک خودرو هم میتونه تو مقاطع بالاتر تو حرارت و سیالات ادامه بده!:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی جان چرا هی پست میدی پاک میکنی؟!!!
خوب پشت کنکوری نکته انحرافیشه!:nishkhand:
اسم من هم مثل خودته ؛ اگه من مهدی باشم تو هم مهدی و اگه من مهدیه باشم تو هم مهدیه !
حالا اسم من چیه؟!:nishkhand:
گذشته از اینا اولا یه سایت فیلم میخواستم با کیفیت hd
دوما یه کتاب برای خوندن درس دیفرانسیل معرفی کنید
کتاب های دانشگاهی رو بخونی خیلی کمکت میکنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نظرم بیشتر روی سیلورمن 1 هست!
هندسه تحلیلی و دیفرانسیل ( نوشته سیلورمن)