بارسلونا بهترین تیم دنیاست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسلونا بهترین تیم دنیاست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون فرا تر از یک باشگاهه
چون بارسا واسه من فقط یه تیم فوتبال نیست!
یه معنی بزرگ واسه من داره!
معنی خواستن و رسیدنه!معنی یه فوتبال قشنگه که توام هست با یه انتقام از خون سربازان در خون غلتیده ی کاتالان!
چون طرفداراش متعصب ترین !!!!!!
بازیکناش بی ادعا ترین !!!!!!!!!!!
مربی اش باحال ترین !!!!!!!!!
سیاست باشگاه بهترین !!!!!!!!!!
چونکه وقتی با تیمی مثل رئال با اون همه ستارش بازی میکنه 80٪ مالک توپه و همه تیم های جهان از بازی برابر بارسا میترسن
چون که بازیشو عشقه مردانشو عشقه خلاصه عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد.viva barca
چون و چرا واسه چی؟زیباترین بازی مال بارساست.بهترین بازیکنو که داره.همه بازیکناش بیشترین تعصب رو روش دارن و هرچی تعصبه ریخته تو این باشگاه.بهترین مربی رو داره.تو دربیها بهتر نتیجه گرفته.80 تا 90 درصدمالکیت تو تمام بازیها دست بارساست.بیشترین آمار پاس مال بارساست.زیباترین بازی مال بارساست.همیشه انگیزه تو بازیکناش موج میزنه.
من 10 ساله که طرفدار بارسلونا هستم و تابحال تیمی رو ندیدم که بتونه مثل بارسلونا بازی کنه.
این تازه به دوران رسیده هایی که میگن بارسلونا تازه تیمه خوبی شده مثل اینکه نمیدونند اسطوره هایی که بارسلونا داره همشون در جهان فوتبال صاحب نام هستند ؛ لیونل مسی ، ژاوی هرناندز ، رونالدینیو، ریوالدو، رونالد کومان ، یوهان کرایف ، مارادونا و.....
همون موقعی که زیدان، رونالدو ، بکهام، رائول، فیگو، کاسیاس و غیره در رئال بودند ، رئال مادرید با اون ستاره هاش از بارسلونا شکست خورد.
بارسلونا از همه لحاظ بهترین بوده و هست و خواهد ماند
چون ازش خیلی خوشم میاد ، عاشقشم !:eyvalla:
خب هرکسی که فوتبال واقعی رو دوست داشته باشه طرفدار بارسا میشه.ولی عشق کردم گریه رونی رو دیدم.
راستش من بعد از فینال 2009 طرفدار دو آتیشه بارسا شدم،البته قبلش یه آتیشه بودم.
چون خوب بازی می کنن.پاس دادن توی خونشونه