دلجسب ترین بازی فوتبال بازی استقلال بابرق شیراز در لیگ پنجم در اخرین بازی که باعث قهرمانی استقلال شد .بود.:iran::hooora:
نمایش نسخه قابل چاپ
دلجسب ترین بازی فوتبال بازی استقلال بابرق شیراز در لیگ پنجم در اخرین بازی که باعث قهرمانی استقلال شد .بود.:iran::hooora:
بازي باسلونا منچستر خيلي حال داد چون منچستر با اون همه ادعا جلو بارسا زانو زد حتي نتونستن يه فوتبال ساده بازي كنن:khelal dandoon:
ولي بازي فرانسه ايتاليا 2006 با اينكه دلچسب نبود اما به ياد موندني بود :اخراج زيدان و پايان شكوه بازيگري زيدان
بهترین و به یادموندنی ترین بازی برای من فینال جام باشگاه های اروپا بود در ساله 2005 که لیورپول در نیمه ی اول بازی رو 3-0 به میلان باخته بود ولی در نیمه ی دوم تونست بازی رو به تساوی بکشونه و در ضربات پنالتی بازی رو ببره البته با درخشش دودک دروازبان اون موقع لیورپول
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هیچ وقت 2 تا بازی از یادم نمیره
یکی بازی انگلیس و آرژانتین جام جهانی 2002 که دیوید بکام پنالتی رو زد و بازی انگلیس یونان هم توی مقدماتی جام جهانی 2006 که دیوید اون ایستگاهی زیبا رو زد .
البته فینال 99 منچستر و بایرن هم جای خودش رو داره :sigar:
میلان و لیورپول تو جام باشگا های اروپا سال 2006
منچستر و بایرن سال 1999
پرسپولیس 2-1 سپاهان 1386-87
انگلیس-فرانسه euro2004
من بهترين بازي كه ديدم بازي منچستر با رم بود منچستر رم رو به رگبار بسته بود:afarin: و هي گل مي زد:hooora:
دلچسب ترین :
بارسا 6-2 رئال
دل چسب ترین بازی ها:
استقلال 3-2پرسپولیس
فینال 99 من یو با بایرن
منچستر که اول 2 تا گل از تاتنهام خورد بعد 3 تا گل زد.
چلسی = بارسلونا
نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
بازی که چلسی با نامردی حذف شد