فاندرفارت: هلند در سختترين گروه ممکن است
هافبک تيم فوتبال هلند گفت:
چه بخواهيم و چه نخواهيم در سختترين گروه ممکن يورو 2012 قرار گرفتيم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت ورزش 3 :
پس از آنکه شب گذشته در مراسم قرعهکشی گروههای جامملتهای اروپا«یورو ۲۰۱۲» تیم سرزمین لالههای نارنجی با آلمان ، دانمارک و پرتغال همگروه شد، رافائل فان درفارت نقطه نظرش را در این مورد بیان کرد.
لژیونر عضو تیم تاتنهام انگلیس اظهار داشت: چه بخواهیم و چه نخواهیم، در سختترین گروه ممکن هستیم. تمام تیمهای گروه ما بسیار قوی و قدرتمند هستند. رویارویی با این حریفان نیازمند داشتن توان و قوای جسمانی خواهد بود.
این بازیکن تکنیکی افزود: رقابت با آلمان، دانمارک و پرتغال اگرچه برای ما سخت است، اما یک خوبی دارد و آن ارائه زیباترین بازیهای جام که علاقمندان از تماشای آن لذت خواهند برد.
براساس برنامه موجود اولین مصاف یاران فان درفارت در پیکارهای یورو ۲۰۱۲ درتاریخ ۲۲ خرداد مقابل دانمارک در ورزشگاه شهر خارکیف اوکراین انجام خواهد شد.
فانمارویک: در گروه دوم یورو 2012 مدعی درجه اول وجود ندارد
سرمربی تیم ملی فوتبال هلند معتقد است با وجود همگروهی در کنار آلمان، دانمارک و پرتغال، مدعی درجه اول از این گروه معنایی ندارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت یوفا:
برت فان مارویک که شب گذشته در مراسم قرعه کشی گروههای جام ملت های اروپا «یورو ۲۰۱۲» تیمش با آلمان، دانمارک و پرتغال در گروه ۲ همگروه شد، اظهارداشت: نسبت به سه رقیب همگروه خود احترام زیادی قائل هستیم. من و سه همکارم در گروه ۲ معتقدیم در سختترین گروه ممکن قرار گرفتیم. اما همین همگروه شدن با بزرگان خود دارای امتیازاتی است.
وی افزود: دشواربودن گروه ۲ سبب میشود من و شاگردانم از اکنون کاملا تمرکز کنیم. ضمن آنکه با رقبای همگروه کاملا آشنا هستیم.
او ادامه داد: فکر نکنم با این وضعیت در گروهمان پیشتاز کاملا برجسته وجود داشته باشد. البته من فقط به فکر اولین بازی هستم.