علیک سلام
صبر داشته باش...شب دراز است و قلندر بیدار:ghelyon:
جوجه رو آخر پاییز میشمورن.:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
علیک سلام
صبر داشته باش...شب دراز است و قلندر بیدار:ghelyon:
جوجه رو آخر پاییز میشمورن.:nishkhand:
باز هم ميگم ايتاليا رو اينجوري نبينيد و به بازي هاي دوستانه قبل از جام جهاني خيلي دل خوش نكنيد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايتاليا تو سال 2006 هم همينجوري بود ولي كسي بهش اميدي نداشت اما بازيكنهايي مثل كاناوارو و بوفون كولاك كردند تا ستاره چهارم هم روي پيراهن ايتاليا حك بشه.
امسال هم ميريم واسه ستاره پنجم.:yes:
جوره خاصی ایتالیا رو ندیدم من ایتالیا همینجور که هست دیدم که گفتم
من كه نگفتم يه جور خاص ديدين!:chi migi:ولي ميگم هر جور كه ديدين اونجوري نبايد ببينيد و يه جور ديگه بايد ببينيد:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه سرتون درد نيارم ايتاليا بي خودي و كاملا تصادفي قهرمان ميشه و هيچ نوع تحليل فني نداره!:jeddiiiii:
همون ماجرای خواب دیدنو ایناbinam
دوستان...... دوستان
اینجا جای کل کل و کری خوندن نیست، خداوند منان یاهو مسنجر را برای همین آفرید.
لطفا در اون برهه مجازی شاخ های همدیگر رو بشکانید.
بعضی ها میفرمایند اسپانیا و بعضی دیگر ایتالیا....
بعضی ها میگویند ایتالیا ستاره چهارمش حک شده و بعضی دیگر میفرمایند اسپانیا یک بار سابقه چهار شدن را دارد.
تنها کسی که میداند آیا ایتالیا قهرمان میشود یا خیر فقط خدای قادر مطلق است.
لطفا در این تاپیک به نظر خودتون بسنده کنید و نظرات دیگران رو با یاهو مسنجر و پیام خصوصی تو کل بیندازید.
استغفرالله اتوب اليه : ياهو مسنجر.:tars:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا من توبه كردم وديگه يه سمت ياهومسنجر نخواهم رفت!chomagh
بابا حالا نميشه يه تايپيك بذارين مخصوص همين كل كل كردنا!!!!
تازه دارم يه تنه همه رو حريف ميشم!
بعضيا هم بايد بفهمند كه ما چهار دوره خواب ديديم و هر چهر دوره هم تعبير شد!:hehee:
فعلا که حریف کسی نشدی..همچین خوشحال نشو
بی خودکل کل :chi migi:انگلستانقهرمانه :nishkhand:
ایتالیا اسپانیا برزیل آرژانتین فرانسه آلمان هلند پرتغال قهرمان بشند:khandeeeee bahal:
انگلستان قهرمانه:nishkhand:
من میگم فینال بین اسپانیاو برزیل .و اسپانیا اول میشه
سوم هم انگلستان و چهارم هم آرژانتین