چند نفر بودن که همش می گفتن عکس بگذار ما هم گذاشتیم . این عکس 10 سالگی هست اما خیلی خوش تیپ بودم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چند نفر بودن که همش می گفتن عکس بگذار ما هم گذاشتیم . این عکس 10 سالگی هست اما خیلی خوش تیپ بودم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم دوران کودکی من heee::
فکر کنم اینجا تازه راه افتاده بودم ashem:- از کفشام معلومه heee:: از ایناس که بوغ می زنه heee::
اینم عکس من dallliiiاز همون بچگیم ورزشکار بودم dallliii
اینم یه عکس دیگه از دوران کودکی بنده که فکر کنم مال 4 سالگیم باشه
دوستان سعی کنید عکس های کودکیتونم بزارید _ مرسیroz::
منم عکس میزارم و منور میکنم اینجارو :nishkhand:
بزنید به تخته :ehem:
این من بودم
اینم منم
خوب حالا مقایسه کنید.چه بودیم چه شدیم!!!!!!!!!!!!!!!
هی روزگار..........
فقط چشم نزنیدا!!!!!!!!!!!نخند...عجب آدم چیزی هستیا میگم نخخخخخخخخخخخخند.
اين عكس 5 سالكيمه كوجيك تر از اين ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معلومه رو به قبله هم هستی با حجاب کامل lagh:::khandeeeee bahal:
اینم منم.... چقد baby بودما.:gerye:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]