با عرض سلام
من عاشق همه بازیکنان چلسی هستم و فقط یه بازیکن در جهان هست که تو چلسی نیست ولی من خوشم ازش می یاد اونم هیگواین هست مهاجم رئال
بازیکنانی که نفرت ازشان دارم=
1 کریس رونالدو
2 رونی
3 زلاتان
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام
من عاشق همه بازیکنان چلسی هستم و فقط یه بازیکن در جهان هست که تو چلسی نیست ولی من خوشم ازش می یاد اونم هیگواین هست مهاجم رئال
بازیکنانی که نفرت ازشان دارم=
1 کریس رونالدو
2 رونی
3 زلاتان
من عاشق بازیکنهای بایرن هستم خودتونم دیدین دیگه یوه رو سوسک کرده بودن از تو بازیکنهای باین از فرانک ریبری و بازیکن قدیمیه اشتفان افمبرگ خیلی خوشم میاد بدونه هیچ دلیله خاصی
حداقل ميخوايد پستي رو پاك كنيد خبر بديد
کی پست شما رو پاک کرده؟ chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من می گویم فقط کاکا چون تا وقتی که در میلان وهر تیم دیگه ای بود از جون مایع می گذاشت وبهترین بازی خود را میکرد.:toop:
ازفوتبالیست های ایرانی فقط جوادنکونام چون بهترازاون نیست و از فوتبالیست های خارجی لیونل مسی
لمپارد چون غیر از اینکه بازیکن خیلی خوبیه بازیش جوانمردانه است و اهل تمارض نیست و به تیمش وفادار هست:afarin:
[QUOTE=A7000;5969]نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اسرائیلی باشه! چه ربطی داشت؟ :soal:نقل قول:
من بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم که اینکه بنایون اسرائیلی هست چه ربطی داره تا کسی از اون خوشش نیاد! آیا ملیت یک فرد ، اون فرد رو زیر سئوال میبره؟
مگه خون ما پر رنگ تر از بقیه مردم دنیاست؟:fek konam:
از دوستان عزيز خواهش مي كنم كه به موضوع تاپيك ها دقت كنند و بحث ها رو به حاشيه نبرند. تا مجبور به پاك كردن پست ها نشيم
موفق باشيد :rose:
طبق گفته مدیر سایت ، تایپیک رو به حاشیه نمیبرم اما از آقای a7000 میخوام که حتما جواب من رو توی پروفایلم بده!
واسه اینکه اسپم نشه!
من از توتی خوشم میاد!
واسه اینکه از نظر من توتی یک اسطوره بزرگ توی تاریخ فوتبال است!