دوستان کسی کلیپ جدیدی از دلافئو نداره؟ این پسر عجب بازیکنی هست.واقعا تو 4 سال اینده به بهترین بازیکن ترکیب بارسا تبدیل میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی کلیپ جدیدی از دلافئو نداره؟ این پسر عجب بازیکنی هست.واقعا تو 4 سال اینده به بهترین بازیکن ترکیب بارسا تبدیل میشه
من این کلیپ رو از دلفئو دارم که از سایت barcaproxy گرفتم نمیدونم دیدی یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجمش هم 64 مگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها اگه خواستین این رو دانلود کنید این کلیپ از یک پسر مسلمانیه که مسی چند سال بهش کمک میکنه و فصل 2009 _2010 بود که بخاطر هر گلی که میزد بهش 2000 دلار میداد
این فصل هم تو یکی از بازی های بارسا تو ورزشگاه بود و لئو گلی که تو اون بازی زد رو به این پسر تقدیم کرد :love:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این کلیپ رو دیدم.این کلیپ تا سال پیش هست.یعنی وقتی اینکه مسی توپ طلای دومش رو گرفت.یکم قدیمیه.میخوام مال امسالش رو ببینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکسی از مراسم معارفه دیگو مارادونا
خیلی دلم برای بازی های بارسا تنگ شده :gerye: :gerye:crying::-.الان نزدیک یک ماه و نیم هست که بازیکنا رو غیر از گل هاشون که دانلود میکنم ندیدم.کم کم داره تیکی تاکا یادم میره.احتمالا تا جمعه یک کارت میگیرم تا بازی شنبه رو ببینم.الان هوادارای یونتوس و رم و چلسی میریزن سرمون میگن ما یک ساله بازی تیممون رو ندیدیم.البته اونا هم حق دارن .مجبور شدم برای رفع دلتنگی بشینم تمام گلای این فصلمون رو ببینم.
راستی دوستان میدونستید بیشترین پاس گل دهنده بارسا بعد از مسی سسک هست.بیشترین گل زن هم همینطور.کلا این سسک نیومده همه کاره بارسا شده
وقتی یکی توی لاماسیا بزرگ شده باشه از این کمتر ازش انتظار نمیره:love:
منم خیلی وقته بازیا رو ندیدم خیلی زمانش بده، اول فصل یه سری می خواستن زمان بازیا رو تغییر بدن مردم اسپانیا نذاشتن:gerye:
بازيهايه ملي شروع شدن اينجا هم خلوت...!!!حالا بازيه بعديمون با كيه؟!!!
بازی بعدی شنبه با اسپورتینگ هست.دوستان کسی لیست کل بازی های لیگ های اروپا و بازی های ملی رو تو هفته اینده داره بده به من.ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنوز 4 روز دیگه مونده تا بازی بعد دیگه خسته شدم تا حالا این قدر فاصله بین بازی ها نداشتیم
اشكال نداره....بازيكنامون به استراحت نياز دارن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]