ای بابا من هرچی میگم تو یه چیزی براش پیدا میکنی حالا اصلحت رو کردی پست مدیریت .باشه ما هم خدای داریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا من هرچی میگم تو یه چیزی براش پیدا میکنی حالا اصلحت رو کردی پست مدیریت .باشه ما هم خدای داریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شوخی می کنما جدی نگیر.باشه؟ آفرین پسرخوبmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا کی گفته جدی گرفتم گفتم یه کم مظلوم نمای کنم ببینم چی میگی ولی تو خیلی ......نقل قول:
خیلی چی پسرم؟؟؟؟؟mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسر گلم برو لالا کن نزار بگم.نقل قول:
الان وقتش نیست شیراز این موقع نمی خوابن ایشالا6 صبح می خوابم:sigar:نقل قول:
بگو بینمchomagh
خدایا این چه بیماریه که به جون این تاپیک افتاده از طاعون هم بد تره تازه ما گرفتیم ایشالا بچه های دیگه نگیرن .نقل قول:
پس گفتی 6 صبح اره باشه من نیم ساعت یه بار چک میکنم انلاین نباشی میام شیراز حالتو میگیرم .
باشه.نقل قول:
داداش بسه دیگه داره میشه اسپم خونه منو تو.
من برم یه نظر درباره بازی رئال بدم.
برو که منم اومدم. تا صبح هر کجا بری دنبالت میام.نمیزارم بخوابینقل قول:
بچه ها به تاپیک نظرسنجی هم یه سر بزنید