-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است علی رغم شیوه محتاط تر آبراموویچ در چند فصل اخیر برای خرید این بازیکن، چلسی یکی از باشگاه هایی است که با اجرای قانون فرپلی مالی از سوی یوفا دچار مشکل می شود.
رومنیگه در گفتگو با آبندسایتونگ گفت:" واضح است که 60 درصد تیم های حرفه ای اروپا با اجرای این قانون به خطر می افتند. آنچه من می دانم این است که چلسی در حال حاضر طبق قوانین فرپلی مالی یوفا عمل نمی کند.
آبراموویچ بسیار دوست داشتنی است و مانند بعضی ها مغرور و خودخواه نیست. او بیشتر از بقیه مدیران مراقب است.
رئال هم این قانون را زیر پا می گذارد و همچنین بارسا."
رومنیگه سپس در مورد دیدار پیش رو مقابل چلسی در چمپیونزلیگ گفت:" وقتی من، الی هوینس و کارل هاپنر به هتل مان در مادرید رسیدیم، من به آنها گفتم اگر بخواهیم یک فیلم بسازیم، این بهترین فیلمنامه است. این کاملا به درد هالیوود می خورد.
هیچ مدیری نمی تواند چنین نتایجی به دست بیاورد. ما در یک رقابت سطح بالا، در دیدار فینال در خانه خودمان بازی می کنیم. امیدواریم این فیلم پایان خوشی داشته باشد."
bayern.blogsky.com
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، معتقد است علی رغم حذف شدن بارسا و رئال در لیگ قهرمانان، اسپانیا همچنان مدعی اصلی قهرمانی در یورو 2012 است.
رئالی ها در نیمه نهایی چمپیونزلیگ در ضربات پنالتی مغلوب بایرن شدند و بارسا هم مقابل چلسی شکست خورد اما لوو معتقد است نتایج تیم ها در چمپیونزلیگ، تاثیری در نتایج رقابت های یورو ندارد.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" فکر نمی کنم پیروزی بایرن مقابل رئال، تاثیری در رقابت های یورو داشته باشد. دو تیم بازیکنان متفاوتی دارند و انتظارات نیز متفاوت است.
اسپانیا همچنان مدعی اصلی است. برای شکست دادن آنها باید بهترین فوتبال مان را ارائه بدهیم.
ما به عنوان یک تیم بسیار پخته هستیم و نشان داده ایم که می توانیم در بالاترین سطح بازی کنیم. البته مدعیان دیگری نیز هستند. حداقل شش تیم که دو تا از آنها یعنی آلمان و هلند در یک گروه قرار دارند.
فرانسه و ایتالیا هم که در جام جهانی خیلی زود حذف شدند هم جز مدعیان هستند. آنها می خواهند نتایج ضعیف شان را در یورو جبران کنند."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ روبرت لواندوفسکی گلزن قهار دورتموند به انتخاب مجله نویسان فوتبال آلمان به عنوان برترین بازیکن فصل فوتبال آلمان برگزیده شد.
لواندوفسکی که این فصل بدون زدن پنالتی 22 گل را برای طلایی پوشان به ثمر رساند سهم ویژه ای در قهرمانی دورتموند داشت. علاوه بر گلزنی این ستاره در امر پاسوری هم مهارت ویژه ای دارد.
این ستاره لهستانی که علیرغم قد بلند تکنیک قابل ملاحظه ای نیز دارد از کشفیات یورگن کلوپ سرمربی جوان دورتموند بود که دو فصل گذشته پس از کسب عنوان آقای گلی دو سال پشت سر هم در فوتبال لهستان از باشگاه لخ پوزنان راهی وستفالن دورتموند شد و پس از گذشت دوسال به مهره ای تاثیر گذار برای دورتموند و گلزنی چارچوپ شناس در فوتبال اروپا مبدل شد.
لازم به ذکر است لواندوفسکی برای دومین سال پیاپی به عنوان مرد سال فوتبال لهستان نیز شناخته شد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ژولین درکسلر ستاره جوان تیم شالکه هنگامی که در مدرسه ، سر کلاس درس بود از دعوت شدنش به اردوی آماده سازی تیم ملی آلمان برای رقابتهای یورو 2012 اطلاع پیدا کرد.
ژولین درکسلر ستاره 18 ساله تیم شالکه در مدرسه در حال گوش داد به یک داستان تاریخی بود که مجبور شد تلفن خود را قطع کند اما خوشبختانه یواخیم لو با یک پیامک جزئیات دعوت شدنش به اردوی تیم ملی را به اطلاع وی رساند.
درکسلر در گفتگویی با بیلد گفت: "اسامی دعوت شدگان برای من آمد، کاملا غیر منتظره بود. وقتی هنگام زنگ تفریح مدرسه به منشی تلفنی خود گوش میدادم از طرف یواخیم لو پیامی به من داده شده بود. این افتخاری بزرگ برای من است و من هم بیشترین تلاشم را انجام خواهم داد."
ژولین جوان به جای اینکه تیم شالکه را در اردو آماده سازی پیش از فصل در آمریکا همراهی کند، اکنون به همرا تیم ملی آلمان باید به ساردینا سفر کند تا برای مسابقات یورو 2012 در لهستان و اوکراین آماده شود.
دعوت درکسلر به اردوی تیم ملی آلمان تحسین سران باشگاه شالکه از جمله هورست هلدت رئیس باشگاه و همچنین هوب استیونس سرمربی هلندی این تیم را در پی داشته است.
هورست هلدت در گفتگویی میگوید: "این یک افتخار بزرگ برای باشگاه شالکه و شخص ژولین به حساب می آید ، چه کسی فکرش را میکرد او با این سن کم به تیم ملی بزرگسالان دعوت شود. استیونس نیز در مورد این انتخاب میگوید:"ژولین در روزهای آینده چیزهای زیادی می تواند یاد بگیرد."
درکسلر نیاز خواهد داشت که توانایی های خود را به یواخیم لو ثابت کند تا سرانجام از لیست 27 نفره دعوت شده به تیم ملی در لیست 23 نفره پایانی برای حضور در رقابتهای یورو 2012 قرار گیرد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هافبک آلمانی شاغل در لیگ فوتبال اسپانیا در گفتگو با بیلد آلمان٬ قهرمانی اروپا با تیم ملی آلمان را رویای خود دانست.
آقای اوزیل،کسب عنوان قهرمانی لالیگا به شما چه احساسی می دهد؟
احساسی اعجاب انگیز. البته همین جا بگویم این قهرمانی فقط مال مسوت اوزیل نیست. بلکه برای کل رئال مادرید است. فتح لالیگا افتخاری خارقالعاده و خاص است. چرا که آدم می تواند همراه با مردمانی جشن قهرمانی بگیرد که کل سال را بخاطرشان تلاش و تکاپو کرده است. از طرفی کسب عنوان قهرمانی برای رئال آن هم پس از دست رفتن فرصت سه عنوان نخست پیاپی، اهمیت بسیار بالایی دارد.
وقتی قهرمان شدید، چه اتفاقی افتاد؟
شب بسیار دلانگیزی بود و تا بامداد پنجشنبه، جشن و پایکوبی هواداران و تیم طول کشید. ما کل روز را در اختیار تیم بودیم. همه اعضا تیم با هم ناهار را صرف کردند. بعد هم که قهرمان شدیم، به خیابانها رفتیم و در کنار هواداران مان جشن گرفتیم.
آیا کسب این عنوان می تواند مرهمی بر زخم ناکامی و حذف مقابل بایرن در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ آلمان بگذارد؟
آن بازی دیگر به تاریخ پیوسته است. باید به فکر آینده باشیم. برای فصل بعد باید برنامه تازهای را تدارک ببینم. قهرمانی در لالیگا، شاید در یک مقطع کوتاه باعث تسکین شود، اما در نهایت غم و اندوه ناشی از شکست دومرتبه ظهور می کند. بخصوص که بیاد آوریم اگر بازی را برنده می شدیم، به فینال نیز میرسیدیم.
با این اوضاع برای بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا طرفدار کدام تیم هستید، بایرن یا چلسی؟
مسلم است؛ بایرن. برای همه بایرنیها آرزوی موفقیت در این جدال را دارم.
کسب قهرمانی لالیگا بزرگترین موفقیت ورزشی دوران ورزشیتان تا به حال است؟
بله. تا به حال، این مهمترین قهرمانی است که کسب کردهام. البته کسب مقام قهرمانی اروپا با تیم ملی جوانان آلمان در سال 2009 هم افتخاری بزرگ بود. اما مقام قهرمانی لیگ اسپانیا، بدیهی است که درجایگاه متفاوتی است. بخصوص که تیمما در کل فصل شایستگی فراوان خود را برای این منظور از خود نشان داد. من خودم از 36 بازی در 34 دیدار به میدان رفتم. باور کنید هر بازی که برای رئال انجام می دهم ، از اهمیت خاصی برای من برخوردار است.
در این قهرمانی خوزه مورینیو، سرمربی رئال چقدر سهیم است؟
بیشترین سهم از آن او است. او مربی خارقالعاده و بزرگی است. او کاری کرد تا ما بازیکنان در کل فصل در اوج آمادگی باشیم. با استفاده از این نفرات کاملا درجه یک نیز تیمی قدرتمند ساخت و ما بخش زیادی از این قهرمانی را مدیون این مربی هستیم.
تا چه حد روی فوتبال شما تاثیر گذاشت؟
او به من کمک کرد تا در دوره ورزشیام به یک رده بالاتر صعود کنم. منظورم انتقال از وردربرمن به رئال مادرید است. فکر می کنم به این شکل، گامی بزرگ در زندگی ورزشی ام برداشتم. البته مورینیو از همان بدو حضورم در رئال به من اعتماد بنفس زیادی بخشید. من هم خوشحال هستم بخوبی توانستم به حسن اعتمادش پاسخ دهم.
پس از قهرمانی در لالیگا ، پیکارهای یورو 2012 را در پیش دارید. چه برنامههای برای تابستان امسال تدارک دیدهاید؟
بدیهی است که دنبال کسب یک جام دیگر هستم. منظورم قهرمانی اروپا با تیم ملی آلمان که رویای من است. البته برای قهرمانی ما نمی توانیم قولی به دوستداران بدهیم، اما برای کسب آن تمام توان خود را خرج خواهیم کرد.
راستی پس از قهرمانی لالیگا، یواخیم لو، سرمربی تیم ملی به شما تبریک هم گفت؟
بله. او به من و سامی خدیرا ، پیامک تبریک فرستاد که ما را بیشتر خوشحال کرد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان روز دوشنبه درخواستها برای بایکوت کردن رقابتهای یورو2012 را رد کرده است.
این درحالی است که این روزها در اروپا صحبتهایی درمورد بایکوت کردن این رقابتها، در حمایت از یولیا تیموشنکو، نخست وزیر سابق اوکراین که این روزها زندانی است مطرح شده است.
تیموشکنو اکتبر سال گذشته میلادی به 7 سال حبس محکوم شده و گویا این روزها در زندان موردشکنجه قرار می گیرد. او در شهر خارکیف محبوس است و این درحالی است که این شهر یکی ازمیزبان های رقابتهای یورو2012 است. تیموشنکو این روزها به نشانه اعتراض به شیوه رفتاری با او اعتصاب غذاکرده و این ماجرا باعث شده تا خیلی از سران کشورهای اروپایی از جمله آنجلا مرکل، صدراعظم آلمان به فکر بایکوت رقابتهای یورو بیفتند.
دراین میان یواخیم لو در روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: «قطعا بایکوت هیچ معنا و مفهومی ندارد. اما این فرصت خوبی است که در حالی که تمام چشمها به تورنمنت دوخته شده در مورد این مسائل و مشکلات صحبت شود و شاید این بحث ها، نتیجه مثبتی را در بر داشته باشد. در آلمان، تصویری از فوتبال داریم که تصویر شادی، همبستگی و گردهمایی مردم است ولی ما به عنوان پلیس دنیا به اوکراین نمی رویم.»
سرمربی تیم ملی آلمان درادامه نظرات سیاسی اش را هم ابراز کرد و گفت: «من خیلی سفر کرده ام. در کشورهای مختلفی کار کرده ام و عمیقا اطمینان دارم که حقوق بشر، یکی از آن دسته مسائل مهم است. از نظر من باید آزادی رسانه ها، آزادی اظهارنظر، محافظت از فقرا و رفتار انسانی با افرادی مثل یولیا تیموشنکو وجود داشته باشد.»
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فهرست تازهترین ردهبندی تیم های ملی فوتبال جهان امروز اعلام شد که بر اساس آن تیم تحت هدایت یواخیم لو با ۱۳۴۵ امتیاز در رده دوم جهان ایستاد.
در این ردهبندی اسپانیا با 1442 امتیاز عنوان بهترین تیم جهان در یک ماه گذشته را به خود اختصاص داد. پس از این تیم، آلمان و اروگوئه با 1345 و 1309 امتیاز دوم و سوم شدند.
تیمهای هلند، پرتغال، برزیل، انگلیس، کرواسی، آرژانتین و دانمارک به ترتیب در ردههای چهارم تا دهم جهان جای گرفتند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اولیویر ژیرود مذاکره با باشگاه بایرن برای پیوستن به این باشگاه مونیخی را تایید کرد.
باشگاه بایرن مونیخ اخیرا به دنبال اضافه کردن یک مهاجم به خط حمله خود بود و به نظر میرسد که اولیویر ژیرود مهاجم 25 ساله و فرانسوی تیم مونت پولیه گزینه مناسبی برای پیوستن به جمع باواریاییها باشد.
این مهاجم ملی پوش در گفتگویی با بیلد میگوید:" خودم شخصا با بایرن مونیخ صحبتی نکرده ام اما مدیر برنامه هایم در حال مذاکره با آنها است."
"باشگاه بایرن مونیخ در فرانسه بسیار خوش نام است چون تمام بازیکنان فرانسوی ای که در آنجا بودند تجربیات خوبی از آنجا دارند. همه آنها گفته اند که بایرن چه باشگاه بزرگ است و چه چیز های خوبی در آنجا بدست آورده اند و همیشه اشاره کرده اند که چقدر از اینکه در بایرن بوده اند راضی و خوشحال بوده اند."
ژیرود از اینکه در بایرن نیمکت نشین ماریو گومز مهاجم گلزن این تیم شود هیچ هراسی ندارد و میخواهد در بایرن با این مهاجم ملی پوش وارد رقابت شود.
"این اصلا قابل تصور نیست که من و گومز با یکدیگر جا به جا شویم چون بایرن در طول یک فصل مسابقات زیادی در چند تورنومنت برگزار خواهد کرد که فرصت کافی بازی کردن برای هر دو ما وجود خواهد داشت. گومز مسلما اولین گزینه برای انتخاب شدن در مسابقات بزرگ است."
قرارداد ژیرود با باشگاه مونت پولیه تا سال 2014 اعتبار دارد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، تاکید کرد که دیدار مقابل دورتموند در فینال جام حذفی برای این باشکاه به اندازه دیدار فینال چمپیونزلیگ برابر چلسی اهمیت دارد.
بایرنی ها روز شنبه در فینال جام حذفی با قهرمان دو فصل اخیر بوندسلیگا روبرو می شوند و یک هفته بعد مقابل حریف لندنی قرار می گیرند و هوینس در انتظار هر دو دیدار است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "دیدار مقابل دورتموند به اندازه فینال چمپیونزلیگ مهم است. می خواهیم این فصل خوب را با دو جام به پایان برسانیم. قهرمانی در جام حذفی هم یک جام خوب است. علاوه بر این، ما می خواهیم نوار پیروزی های پیاپی دورتموند را قطع کنیم. ما چهار دیدار پیاپی مقابل آنها شکست خوردیم و باید به این روند پایان بدهیم. "
هوینس همچنین در مورد تمدید قرارداد آرین روبن گفت: "من همیشه مطمئن بودم که او قراردادش را تمدید می کند. او تنها می خواست ابتدا ماجرای درگیری اش با فرانک ریبری تمام شود."
ستاره هلندی بایرن به تازگی قراردادش را تا سال 2015 تمدید کرد.
bayern.blogsky.com
-
شواين اشتايگر: اميدوارم بايرن مورينيو را جذب کند
' باستين شواين اشتايگر' هافبک ملي پوش بايرن مونيخ گفت شيفته کار کردن با ' خوره مورينيو' است و اميدوار است بايرن هنگام يافتن يک سرمربي جديد به اين سرمربي پرتغالي فکر کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مورينيودر حال حاضر يکي از بهترين مربيان فوتبال در اروپا محسوب مي شود و به تازگي قهرماني رئال مادريد در لاليگا را به فهرست رو به فزوني دستاوردهايش اضافه کرده است.
به رغم گمانه زني ها نسبت به آينده مورينيو در يک باشگاه اروپايي، او تاکيد کرده که مي خواهد در فصل 13-2012 هم در رئال مادريد بماند.
شواين اشتايگر بي اعتنا به همه اين تحليل ها ، احتمال آمدن اين سرمربي پرتغالي به آليانز آره نا و جانشيني '' يوپ هينکه'' را مطرح کرد.
او به روزنامه بيلد گفت: بايبد اذعان کنم که مورينيو را يک مربي عالي مي دانم. بدبختانه او به زبان آلماني صحبت نمي کند. با اين حال بر اين باورم مورينيو در بايرن مونيخ هم موفق خواهد بود.
شواين اشتايگر افزود: بسيار علاقمند هستم که اگر بايرن مونيخ دنبال يک سرمربي جديد است به مورينيو فکر کند.
مورينيو چندي پيش به اين روزنامه گفته بود: عاشق کار کردن درآلمان هستم ولي اگر بخواهيم منصفانه قضاوت کنيم بايد بگوييم که براي من به عنوان يک مربي '' دانستن زبان'' اهميت بسيار زيادي دارد.
وي اضافه کرد: ارتباط برقرار کردن با بازيکنان و مطبوعات منوط به دانستن زبان است. مطبوعات در کار ما ا هميت زيادي دارند و فکر نمي کنم کارم در آلمان در سطحي بالا باشد. پس به رفتن به آلمان فکر نمي کنم.
سرمربي پرتغالي درعين حال گفت: به خاطر کيفيت بازي ها و بسياري چيز هاي ديگر که در فوتبال آلمان ديده ام، کار کردن در اين کشور را دوست دارم.
بايرن مونيخ و رئال مادريد در نيمه نهايي ليگ قهرمانان با يکديگر روبرو شدند و در نهايت بايرن در ضربات پنالتي مادريد راشکست داد.